Też je właśnie znalazłam, te od Lolity niby męskie są, ale to taka mieszanka, że w sumie chyba każdemu pasuje. Ponoć w Hebe są i lepiej sprawdzać na skórze niż na pasku, tyle wyczytałam xD Wyobrażam sobie, że są takie świeżo-słodkie, sprawdzę jak bede w poblizu Hebe^^
Szukam perfum, które pachną jak…
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Szukam perfum, które pachną jak…
Zapach konwalii jest cudny. Kiedyś takie intensywno konwaliowe wody można było kupić w kioskach ruchu. Do dziś pamiętam jak moja babcia się nimi psikala do kościoła. Śliczne byly. To była jakaś woda za kilka zł w szklanej buteleczce, z 50 ml, i żółtawo zielonkawej wodzie 

-
KasiaKania
Jeśli chodzi o perfumy, które pachną jak konwalie to według mnie tylko Christian Dior Diorissimo 
-
karolaalicja
- Siatkarka
A może ktoś z Was zna podobne do Avon Parisian Chic? Już od dawna nie można ich dostać
a były cudowne
-
chcepoczytac
- Channelka
Szukam perfum ktore będą pachniec jak bronzer Teracotta z Gueralain 
-
LadyInPink
- Siatkarka
Może Escada Magnetism? są teraz w całkiem dobrej cenie w izapachy https://szuper.pl/escada-magnetism-edp-w/75-ml
-
bialykrolik
- RóżowePolo
szukam od lat i też chętnie się dowiem czy jest jakiś zamiennikMaupeczka99 pisze: ↑ndz lis 17, 2024 8:46 am Kiedyś były dostępne perfumy od Hallee Berry, wspaniały słodki, ale nie mdlący zapach. Kojarzycie cos podobnego?![]()
to co dajesz, do ciebie wraca
-
rozemocjonowana
- 120mkw
Szukam perfum, które pachną jak wiśniowe konfitury, jak dżemik z wiśniowej Fantasii
Przetestowałam Toma Forda, ale to nie to...
Przetestowałam Toma Forda, ale to nie to...
-
NiiieWytrzymam
- RoyalBaby
Pamięta ktoś zapach Amethyst - Avon?
Od dawnaaa już nie ma go w sprzedaży.
Czy kojarzycie przynajmniej troszkę przypominający go odpowiednik?
Od dawnaaa już nie ma go w sprzedaży.
Czy kojarzycie przynajmniej troszkę przypominający go odpowiednik?