Avon Perceive - mocna konwalia. Można kupić perfumetkę na allegro za 12 zł i przetestować.Karharos1995 pisze: ↑śr mar 20, 2024 1:13 pm Szukam perfum, które pachną jak konwalie.
Bez domieszek, po prostu zerwany bukiecik konwalii w maju. Na Fragmantica szukałam, ale każdy ma domieszkę… może ktoś zna, niekoniecznie niszowego i za miliony monet.
Szukam perfum, które pachną jak…
Moderator: verysweetcherry
Re: Szukam perfum, które pachną jak…
-
- RóżowePolo
Ja dlugo szukalam i jedynie co znalazlam to zamiennik
https://francuskieperfumy.pl/aj-deluxe-58.html
Pachna indentycznie, kocham ten zapach od razu przypominaja mi się czasy nastoletnie. Niestety znalazlam tylko to, trwałość srednia ale cena spoko to wiec nie żałuje sobie ich gdyby ktos znalazl identyczny zapach ale bardziej trwały to byłaby bajka!
Ja będę nadal szukać.
-
- RoseGold
She Wood DSQUARED²dortyc8500 pisze: ↑śr paź 09, 2024 1:31 am Ja dlugo szukalam i jedynie co znalazlam to zamiennik
https://francuskieperfumy.pl/aj-deluxe-58.html
Pachna indentycznie, kocham ten zapach od razu przypominaja mi się czasy nastoletnie. Niestety znalazlam tylko to, trwałość srednia ale cena spoko to wiec nie żałuje sobie ich gdyby ktos znalazl identyczny zapach ale bardziej trwały to byłaby bajka!
Ja będę nadal szukać.
-
- RoseGold
-
- ŚpioszkiKenzo
Szukam perfeum które pachną jak kościelne kadzidło z nutą róży i mirra. Może znacie takie zapachy?
-
- Szarlotta
Zdaje mi się że tom Ford będzie coś takiego miał, tylko trzeba iść do dobrze zaopatrzonego sklepu i sobie wypróbować. Guerlain ma też nowy zapach w ten deseń, ale róża jest dominująca.Mamanamana11 pisze: ↑sob lis 09, 2024 9:11 pm Szukam perfeum które pachną jak kościelne kadzidło z nutą róży i mirra. Może znacie takie zapachy?
-
- ŚpioszkiKenzo
Szukam.perfum które pachną jak kwiaty. Które są trwałe i najlepsze
-
- LouiBag
Moze Myrrh & Tonka od Jo Malona, ale tam chyba nie ma rozyMamanamana11 pisze: ↑sob lis 09, 2024 9:11 pm Szukam perfeum które pachną jak kościelne kadzidło z nutą róży i mirra. Może znacie takie zapachy?
-
- Szarlotta
Guerlain Rose AmiraMamanamana11 pisze: ↑sob lis 09, 2024 9:11 pm Szukam perfeum które pachną jak kościelne kadzidło z nutą róży i mirra. Może znacie takie zapachy?
Szukam czegoś nowego ale jednocześnie wpasowującego się w mój gust, lubię mocne ciekawe zapachy raczej w stronę orientalnych i drzewnych. Takie moje top to Tom Ford Black Orchid oraz Bottega Veneta. Kiedyś też używałam często Kenzo Jungle.
- jagodowyserek
- ŚpioszkiKenzo
Szukam perfum które pachną jak szampony z babuszki agafii (coś ala dzikie kwiaty i zioła/łąka)
-
- Siatkarka
Kiedyś były dostępne perfumy od Hallee Berry, wspaniały słodki, ale nie mdlący zapach. Kojarzycie cos podobnego?
-
- RoyalBaby
Ładny kokos, w przystępnej cenie