Start
Mój profil

Szukam perfum, które pachną jak…

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Mieszanka
Skarpeta Rakieta

Re: Szukam perfum, które pachną jak…

Post autor: Mieszanka »

Klos72 pisze: wt gru 10, 2024 6:39 pm google podpowiedziały Green lover od Lolity Lempickiej. serio mnie zainteresowałaś ttaka mieszanką. mam zime na szukanie xDD
Też je właśnie znalazłam, te od Lolity niby męskie są, ale to taka mieszanka, że w sumie chyba każdemu pasuje. Ponoć w Hebe są i lepiej sprawdzać na skórze niż na pasku, tyle wyczytałam xD Wyobrażam sobie, że są takie świeżo-słodkie, sprawdzę jak bede w poblizu Hebe^^
Milka39
RoyalBaby

Post autor: Milka39 »

Zapach konwalii jest cudny. Kiedyś takie intensywno konwaliowe wody można było kupić w kioskach ruchu. Do dziś pamiętam jak moja babcia się nimi psikala do kościoła. Śliczne byly. To była jakaś woda za kilka zł w szklanej buteleczce, z 50 ml, i żółtawo zielonkawej wodzie 🥰🥰🥰
KasiaKania

Post autor: KasiaKania »

Jeśli chodzi o perfumy, które pachną jak konwalie to według mnie tylko Christian Dior Diorissimo :)
Pipek23
Channelka

Post autor: Pipek23 »

Cześć :) czy jakimś cudem ktoś zna może perfumy Shaka Wild i wie gdzie je kupić albo jakieś podobne?
kamusia99
Gacie z oceanu

Post autor: kamusia99 »

Suchy szampon Batiste heavenly volume <3 Taki piękny ten zapach że nawet jakby znalazły się takie męskie perfumy to też bym używała.
Kariiina
Koczkodan

Post autor: Kariiina »

Pipek23 pisze: sob sty 11, 2025 4:27 pm Cześć :) czy jakimś cudem ktoś zna może perfumy Shaka Wild i wie gdzie je kupić albo jakieś podobne?
Podbijam, bo też szukam....
karolaalicja
Siatkarka

Post autor: karolaalicja »

A może ktoś z Was zna podobne do Avon Parisian Chic? Już od dawna nie można ich dostać :( a były cudowne
dariaq_1
RoyalBaby

Post autor: dariaq_1 »

Szukam perfum o zapachu galaretki malinowej w czekoladzie. Jak byłam nastolatką babcia kupiła mi podróby różowe Bruno Banani ale prawdziwe nie pachną tak jak tamte 😬 bardzo chciałabym poczuć znowu ten zapach
chcepoczytac
Channelka

Post autor: chcepoczytac »

Szukam perfum ktore będą pachniec jak bronzer Teracotta z Gueralain 😍
Olek_2115
RóżowePolo

Post autor: Olek_2115 »

Szukam perfum, które pachną jak czarne winogrona, noc - bardzo mi się podobały Violet Blossom z Zary, ale już ich nigdzie nie ma. Widziałam, że ich zamiennik to Alien od Muglera, ale pachną TOTALNIE inaczej
LadyInPink
Siatkarka

Post autor: LadyInPink »

Może Escada Magnetism? są teraz w całkiem dobrej cenie w izapachy https://szuper.pl/escada-magnetism-edp-w/75-ml
Awatar użytkownika
Veskuu22
Gacie z oceanu

Post autor: Veskuu22 »

Szukam perfum które pachną jak wanilia oraz innych które pachną świeżo i cytrusowo
Półka cenowa niższa max 100 zł, jak najtańsze
bialykrolik
RóżowePolo

Post autor: bialykrolik »

Maupeczka99 pisze: ndz lis 17, 2024 8:46 am Kiedyś były dostępne perfumy od Hallee Berry, wspaniały słodki, ale nie mdlący zapach. Kojarzycie cos podobnego? :he:
szukam od lat i też chętnie się dowiem czy jest jakiś zamiennik 🥺
to co dajesz, do ciebie wraca
rozemocjonowana
120mkw

Post autor: rozemocjonowana »

Szukam perfum, które pachną jak wiśniowe konfitury, jak dżemik z wiśniowej Fantasii :)

Przetestowałam Toma Forda, ale to nie to...
NiiieWytrzymam
RoyalBaby

Post autor: NiiieWytrzymam »

Pamięta ktoś zapach Amethyst - Avon?
Od dawnaaa już nie ma go w sprzedaży.
Czy kojarzycie przynajmniej troszkę przypominający go odpowiednik?