Szukam perfum, które pachną jak konwalie.
Bez domieszek, po prostu zerwany bukiecik konwalii w maju. Na Fragmantica szukałam, ale każdy ma domieszkę… może ktoś zna, niekoniecznie niszowego i za miliony monet.
Karharos1995 pisze: ↑śr mar 20, 2024 1:13 pm
Bez domieszek, po prostu zerwany bukiecik konwalii w maju. Na Fragmantica szukałam, ale każdy ma domieszkę… może ktoś zna, niekoniecznie niszowego i za miliony monet.
Ja szukam perfum, które pachną jak guma balonowa. Miałam kiedyś Paris hilton heiress i trochę przypominały gumę balonową ale już ich chyba nie produkują.
ariana1422 pisze: ↑śr mar 27, 2024 3:06 pm
Ja szukam perfum, które pachną jak guma balonowa. Miałam kiedyś Paris hilton heiress i trochę przypominały gumę balonową ale już ich chyba nie produkują.
Przetestuj Toy 2 Bubble Gum Moschino, na pewno ci się spodobają
melanka pisze: ↑śr sie 21, 2024 10:25 pm
tez kocham zapach konwalii dlatego ajax konwaliowy, teraz dorwałam w leroy merlin płyn do okien konwaliowy, aromaty konwaliowe haha
Niektórym Cacharel Noa daje mocno konwalią, dla wielu ten zapach jest mocno babciowy ale mi się bardzo podoba, pachnie czystością
zapach uwielbim ale nie na sobie ja wole bardziej ostre zapachy coś jak Escape ck, cool water davidoff takie bardziej meskie zapachy ale w domku konwalia kocham
Szukam perfum, które pachną jak żel do mycia dove - petal. Jestem zakochana w tym zapachu.
+ szukam również zimnego zapachu róż. Coś jak chloe (zimna róża + kadzidło), ale z lepszymi parametrami
Defreg56 pisze: ↑pt sie 30, 2024 9:27 am
Szukam perfum, które pachną jak żel do mycia dove - petal. Jestem zakochana w tym zapachu.
+ szukam również zimnego zapachu róż. Coś jak chloe (zimna róża + kadzidło), ale z lepszymi parametrami
melanka pisze: ↑śr sie 21, 2024 10:25 pm
tez kocham zapach konwalii dlatego ajax konwaliowy, teraz dorwałam w leroy merlin płyn do okien konwaliowy, aromaty konwaliowe haha
Lazy Sunday Morning Maison Martin Margiela - tutaj polecajka konwalii