Start
Mój profil

Szukam perfum, które pachną jak…

Moderator: verysweetcherry
Mieszanka
Mokra Włoszka

Re: Szukam perfum, które pachną jak…

Post autor: Mieszanka »

Klos72 pisze: wt gru 10, 2024 6:39 pm google podpowiedziały Green lover od Lolity Lempickiej. serio mnie zainteresowałaś ttaka mieszanką. mam zime na szukanie xDD
Też je właśnie znalazłam, te od Lolity niby męskie są, ale to taka mieszanka, że w sumie chyba każdemu pasuje. Ponoć w Hebe są i lepiej sprawdzać na skórze niż na pasku, tyle wyczytałam xD Wyobrażam sobie, że są takie świeżo-słodkie, sprawdzę jak bede w poblizu Hebe^^
Milka39
RoyalBaby

Post autor: Milka39 »

Zapach konwalii jest cudny. Kiedyś takie intensywno konwaliowe wody można było kupić w kioskach ruchu. Do dziś pamiętam jak moja babcia się nimi psikala do kościoła. Śliczne byly. To była jakaś woda za kilka zł w szklanej buteleczce, z 50 ml, i żółtawo zielonkawej wodzie 🥰🥰🥰
KasiaKania
RoyalBaby

Post autor: KasiaKania »

Jeśli chodzi o perfumy, które pachną jak konwalie to według mnie tylko Christian Dior Diorissimo :)
Pipek23
Ciastko

Post autor: Pipek23 »

Cześć :) czy jakimś cudem ktoś zna może perfumy Shaka Wild i wie gdzie je kupić albo jakieś podobne?
kamusia99
RoyalBaby

Post autor: kamusia99 »

Suchy szampon Batiste heavenly volume <3 Taki piękny ten zapach że nawet jakby znalazły się takie męskie perfumy to też bym używała.
Kariiina
Skarpeta Rakieta

Post autor: Kariiina »

Pipek23 pisze: sob sty 11, 2025 4:27 pm Cześć :) czy jakimś cudem ktoś zna może perfumy Shaka Wild i wie gdzie je kupić albo jakieś podobne?
Podbijam, bo też szukam....
karolaalicja
Siatkarka

Post autor: karolaalicja »

A może ktoś z Was zna podobne do Avon Parisian Chic? Już od dawna nie można ich dostać :( a były cudowne