Zaginięcie Izabeli na autostradzie
Moderator: verysweetcherry
-
- Tritonotti
Re: Zaginięcie Izabeli na autostradzie
To wspaniała wiadomość ze sie znalazla. Ciekawe co sie stalo, siedziala w lesie przez 11 dni ? Bardzo dziwne. Moze miala jakis mini wylew i sie zgubila nie wiedziala kim jest. Ktos tu pisal jakis komentarz ze ktos pisal ze siedzi w jakims domu wycienczona. Mam nadzieje ze nikt jej nie porwal i nie krzywdzil.
-
- Tritonotti
-
- Trening tenisa
Ciekawe czy się dowiemy co się z nią działo w tym czasie. Ale dobrze, że żyje, bo zbyt dużo tych tragedii ostatnio.
-
- Channelka
ja myślę, że miała dość męża kutafona. Ostatni telefon wykonała do ojca: nie do matki, koleżanki, siostry, męża. Może faktycznie zepsuł się jej samochód, nawet jak ktoś tu pisał, kontrolka, czy nagle zgasł i to przelało czarę goryczy. zadzwoniła do taty i wyszła w nerwach z auta.
Było ciemno, mogła iść przez teren koło autostrady, kamerki samochodowe nie wyłapały. Pewnie pobladzila i w końcu doszła do miasta i może to byli jedyni znajomi , których tam znala?
Obstawiałam s. Chwała Bogu, że żyje.
-
- MieszkankaPowiśla
-
- MieszkankaPowiśla
Wiadomo czemu Śj przestali wstawać o niej wpisy itp.?
Bo pewnie uciekła od nich.
Kolejna sprawa zaginiecia, w której występuje za zaginiona kobieta i kochający nad życie mąż.
Jednak wiele kobiet tkwi na codzień w dziwnych relacjach za które czasami płacą własnym życiem. Dobrze że nie w tym przypadku
Jednak wiele kobiet tkwi na codzień w dziwnych relacjach za które czasami płacą własnym życiem. Dobrze że nie w tym przypadku
-
- LouiBag
hejt? Za co?Platini_blabla pisze: ↑wt sie 20, 2024 2:29 pm Też mam nadzieję że nie uciekła porywaczowi tylko że sama się oddaliła. Szkoda mi kobiety teraz spadnie na nią taki hejt że masakra.
-
- MieszkankaPowiśla
Pewnie za to że ludzie ją szukali, a ona żyje i nie chce podać do informacji co się stało.
-
- Channelka
już na ig się zaczęło. że nie poinformowała rodziny, że tyle pieniędzy poszło na poszukiwanie a ona raczyła się okazać żywa i nie chce kontaktu ze wspaniałą rodzinką.
Mąż, kurde, szukał jej z mniejszym zapałem niż okularów, ojciec może wymusił na nim zawiadomienie policji, bo myśleli , że wróci sama, a tu kurde nie wróciła i trzeba było użerać się z policją, świadkowie Jehowi coś mieszali, ludzie dzwonili i tylko problemy.
Nie dziwię się, że ona nie chce mieć nic wspólnego ze swoją rodziną. oni jak widać, też średnio byli przejęci jej zaginięciem.
-
- MieszkankaPowiśla
Z całą rodziną? Ojcem również?
Ja też się nie dziwię. Z resztą zobaczcie co piszą na pudelku w komentarzach jej "współwyznawcy". Szokblucantrell pisze: ↑wt sie 20, 2024 6:39 pm już na ig się zaczęło. że nie poinformowała rodziny, że tyle pieniędzy poszło na poszukiwanie a ona raczyła się okazać żywa i nie chce kontaktu ze wspaniałą rodzinką.
Mąż, kurde, szukał jej z mniejszym zapałem niż okularów, ojciec może wymusił na nim zawiadomienie policji, bo myśleli , że wróci sama, a tu kurde nie wróciła i trzeba było użerać się z policją, świadkowie Jehowi coś mieszali, ludzie dzwonili i tylko problemy.
Nie dziwię się, że ona nie chce mieć nic wspólnego ze swoją rodziną. oni jak widać, też średnio byli przejęci jej zaginięciem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Collagen z chlorellą
Czy ojciec chociaż raz był widziany publicznie? Matka Iwony Wieczorek rozpaczała w telewizji od pierwszego możliwego momentu, a tutaj? Nawet raz jego wypowiedzi nie słyszałam
-
- Collagen z chlorellą
W ogóle polecam wam na fb grupę o Izie co tam się dzieje. Właśnie zmienili nazwę na „ktokolwiek widział, ktokolwiek wie (fakty, śledztwo)”. Ludzie podający się za rodzinę piszą że rodzina nie życzy sobie pisać o Iwonie bo ona była dobrze zaopiekowana przez starszyznę zboru 🫨 że nie chciała pić i jeść i miała swoje słabości ale zbór o nią dobrze dbał
Tak i dobrowolnie nie zadzwonili po policję, jak oni mataczą to brak słówPlatini_blabla pisze: ↑wt sie 20, 2024 7:12 pm W ogóle polecam wam na fb grupę o Izie co tam się dzieje. Właśnie zmienili nazwę na „ktokolwiek widział, ktokolwiek wie (fakty, śledztwo)”. Ludzie podający się za rodzinę piszą że rodzina nie życzy sobie pisać o Iwonie bo ona była dobrze zaopiekowana przez starszyznę zboru 🫨 że nie chciała pić i jeść i miała swoje słabości ale zbór o nią dobrze dbał
-
- Collagen z chlorellą
Jeszcze jacyś dietetycy mówią że to depresja którą są w stanie wyleczyć czyszczeniem jelit Jezu hit
właśnie szukam tych komentarzy i nie mogę znaleźćPlatini_blabla pisze: ↑wt sie 20, 2024 7:12 pm W ogóle polecam wam na fb grupę o Izie co tam się dzieje. Właśnie zmienili nazwę na „ktokolwiek widział, ktokolwiek wie (fakty, śledztwo)”. Ludzie podający się za rodzinę piszą że rodzina nie życzy sobie pisać o Iwonie bo ona była dobrze zaopiekowana przez starszyznę zboru 🫨 że nie chciała pić i jeść i miała swoje słabości ale zbór o nią dobrze dbał