Zaginięcie Izabeli na autostradzie
Moderator: verysweetcherry-
- LouiBag
Re: Zaginięcie Izabeli na autostradzie
To wspaniała wiadomość ze sie znalazla. Ciekawe co sie stalo, siedziala w lesie przez 11 dni ? Bardzo dziwne. Moze miala jakis mini wylew i sie zgubila nie wiedziala kim jest. Ktos tu pisal jakis komentarz ze ktos pisal ze siedzi w jakims domu wycienczona. Mam nadzieje ze nikt jej nie porwal i nie krzywdzil.
-
- LouiBag
-
- Collagen z chlorellą
Ciekawe czy się dowiemy co się z nią działo w tym czasie. Ale dobrze, że żyje, bo zbyt dużo tych tragedii ostatnio.
-
- Mokra Włoszka
ja myślę, że miała dość męża kutafona. Ostatni telefon wykonała do ojca: nie do matki, koleżanki, siostry, męża. Może faktycznie zepsuł się jej samochód, nawet jak ktoś tu pisał, kontrolka, czy nagle zgasł i to przelało czarę goryczy.
![Wanda :(](./images/smilies/sad1.png)
Było ciemno, mogła iść przez teren koło autostrady, kamerki samochodowe nie wyłapały. Pewnie pobladzila i w końcu doszła do miasta i może to byli jedyni znajomi , których tam znala?
Obstawiałam s. Chwała Bogu, że żyje.
-
- FlafLover
-
- FlafLover
Wiadomo czemu Śj przestali wstawać o niej wpisy itp.?
Bo pewnie uciekła od nich.
Kolejna sprawa zaginiecia, w której występuje za zaginiona kobieta i kochający nad życie mąż.
Jednak wiele kobiet tkwi na codzień w dziwnych relacjach za które czasami płacą własnym życiem. Dobrze że nie w tym przypadku
Jednak wiele kobiet tkwi na codzień w dziwnych relacjach za które czasami płacą własnym życiem. Dobrze że nie w tym przypadku
-
- LouiBag
hejt? Za co?Platini_blabla pisze: ↑wt sie 20, 2024 2:29 pm Też mam nadzieję że nie uciekła porywaczowi tylko że sama się oddaliła. Szkoda mi kobiety teraz spadnie na nią taki hejt że masakra.
-
- FlafLover
Pewnie za to że ludzie ją szukali, a ona żyje i nie chce podać do informacji co się stało.
-
- Mokra Włoszka
już na ig się zaczęło.
Mąż, kurde, szukał jej z mniejszym zapałem niż okularów, ojciec może wymusił na nim zawiadomienie policji, bo myśleli , że wróci sama, a tu kurde nie wróciła i trzeba było użerać się z policją, świadkowie Jehowi coś mieszali, ludzie dzwonili i tylko problemy.
Nie dziwię się, że ona nie chce mieć nic wspólnego ze swoją rodziną.
-
- FlafLover
Z całą rodziną? Ojcem również?
Ja też się nie dziwię. Z resztą zobaczcie co piszą na pudelku w komentarzach jej "współwyznawcy". Szokblucantrell pisze: ↑wt sie 20, 2024 6:39 pm już na ig się zaczęło.że nie poinformowała rodziny, że tyle pieniędzy poszło na poszukiwanie a ona raczyła się okazać żywa i nie chce kontaktu ze wspaniałą rodzinką.
![]()
Mąż, kurde, szukał jej z mniejszym zapałem niż okularów, ojciec może wymusił na nim zawiadomienie policji, bo myśleli , że wróci sama, a tu kurde nie wróciła i trzeba było użerać się z policją, świadkowie Jehowi coś mieszali, ludzie dzwonili i tylko problemy.
Nie dziwię się, że ona nie chce mieć nic wspólnego ze swoją rodziną.oni jak widać, też średnio byli przejęci jej zaginięciem.
![]()
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Czy ojciec chociaż raz był widziany publicznie? Matka Iwony Wieczorek rozpaczała w telewizji od pierwszego możliwego momentu, a tutaj? Nawet raz jego wypowiedzi nie słyszałam
W ogóle polecam wam na fb grupę o Izie co tam się dzieje. Właśnie zmienili nazwę na „ktokolwiek widział, ktokolwiek wie (fakty, śledztwo)”. Ludzie podający się za rodzinę piszą że rodzina nie życzy sobie pisać o Iwonie bo ona była dobrze zaopiekowana przez starszyznę zboru
🫨 że nie chciała pić i jeść i miała swoje słabości ale zbór o nią dobrze dbał
Tak i dobrowolnie nie zadzwonili po policję, jak oni mataczą to brak słówPlatini_blabla pisze: ↑wt sie 20, 2024 7:12 pm W ogóle polecam wam na fb grupę o Izie co tam się dzieje. Właśnie zmienili nazwę na „ktokolwiek widział, ktokolwiek wie (fakty, śledztwo)”. Ludzie podający się za rodzinę piszą że rodzina nie życzy sobie pisać o Iwonie bo ona była dobrze zaopiekowana przez starszyznę zboru🫨 że nie chciała pić i jeść i miała swoje słabości ale zbór o nią dobrze dbał
Jeszcze jacyś dietetycy mówią że to depresja którą są w stanie wyleczyć czyszczeniem jelit Jezu hit
właśnie szukam tych komentarzy i nie mogę znaleźćPlatini_blabla pisze: ↑wt sie 20, 2024 7:12 pm W ogóle polecam wam na fb grupę o Izie co tam się dzieje. Właśnie zmienili nazwę na „ktokolwiek widział, ktokolwiek wie (fakty, śledztwo)”. Ludzie podający się za rodzinę piszą że rodzina nie życzy sobie pisać o Iwonie bo ona była dobrze zaopiekowana przez starszyznę zboru🫨 że nie chciała pić i jeść i miała swoje słabości ale zbór o nią dobrze dbał