Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: PrzemoKondratowicz »

ania_nw pisze: pt maja 02, 2025 3:38 pm Ok ale skad ? Tak naprawde co sie stalo wie sprawca + pomocnik. No i policja. Mniej lub bardziej ...
Plotki i tyle. Jedna osoba coś widziała, jedna coś słyszała, jedna była na erazmusie, tej powiedziała rodzina, temu wujek policjant, w tym pewnie jest jakaś prawda ale no tak jak to plotki zwykle działają
Awatar użytkownika
Extravaganza
RoyalBaby

Post autor: Extravaganza »

Wie też rodzina, której policja podała informację i poszło dalej.
liliona12
LouiBag

Post autor: liliona12 »

thisguuurl pisze: pt maja 02, 2025 2:44 pm Czyli ciało zostało odnalezione w koszu? Czy w tych zaroślach jak w artykułach jest napisane..
Nie wiem, gdzie zostało znalezione. Na greckich stronach podają plastikowy kosz/wiadro, że tam wrzucił, a nie że tam znaleźli. Ale tu taki sam poziom dziennikarstwa jak wszędzie, więc nie brałabym za wyrocznię. Może śledczy weszli do firmy i odkryli, że zanim wrzucili w zarośla to schowali zwłoki w koszu?
Awatar użytkownika
AlojzyDupa
KlasaBiznes

Post autor: AlojzyDupa »

"Mężczyzna, który identyfikował ciało córki, przekazał, że na jej ciele znajdowały się liczne ślady przypalenia."

"Podobne informacje - jak podaje Polsat News - przekazał w mediach społecznościowych wujek dziewczyny. Z jego relacji wynika, że m.in. ze 16-latka miała zostać związana, była również przypalana oraz polewana żrącymi substancjami."

Japierd*ole!

Mam nadzieję, że informacje o tym, że wszystko zostało nagrane na monitoringu są prawdziwe i sprawiedliwość jak najszybciej dojedzie tego (?) zwyrodnialca.
Ku pamięci, mięci kupa, wpisał się Alojzy Dupa
thisguuurl
LouiBag

Post autor: thisguuurl »

Jakiś chłopak pisał do matki i wrzucił na twittera takiego screena:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
dior
RealDiamond

Post autor: dior »

coraz bardziej ciekawie.. czyli już napewno potwierdzone że jej syn ją zabił..
Awatar użytkownika
AlojzyDupa
KlasaBiznes

Post autor: AlojzyDupa »

Biedna matka jeszcze nie skumała, że podejrzany = osoba, co do której wydano postanowienie o przedstawieniu zarzutów. Prokurator stawia zarzuty osobie, gdy istnieją uzasadnione podejrzenia, że popełniła ona określony czyn karalny. Co prawda synkowi postawiono zarzuty zaocznie, bo ten narazie na słonecznych wakajkach, ale jednak. Media podają, że na nagraniach jest ujawniony moment zbrodni. To będzie tak samo szybka sprawa, jak z Anastazją, również w Grecji. Błyskawicznie znaleziono podejrzanego, błyskawicznie go zatrzymali i błyskawicznie postawili zarzuty.
Ku pamięci, mięci kupa, wpisał się Alojzy Dupa
Awatar użytkownika
KaSandrra
Currently:revenge

Post autor: KaSandrra »

thisguuurl pisze: pt maja 02, 2025 4:18 pm Jakiś chłopak pisał do matki i wrzucił na twittera takiego screena:
Ona jest na jakichś mocnych prochach, bartus byl przebodzcowany 😳 kuźwa zabierzcie jej internet niech ta baba trochę ochłonie bo chyba do niej nic nie dociera
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

KaSandrra pisze: pt maja 02, 2025 4:30 pm Ona jest na jakichś mocnych prochach, bartus byl przebodzcowany 😳 kuźwa zabierzcie jej internet niech ta baba trochę ochłonie bo chyba do niej nic nie dociera
Ona nie umie tego ubrać w słowa ale ewidentnie nie kłamie i raczej to samo powie w sądzie - że był prześladowany i pękł. Ona nie rozumie co to znaczy być przebodzcowanym ale sens generalnie jest taki jak tu zakładaliśmy że ofiara stała się katem. Tylko ona pewnie swoją cegiełkę nieźle dołożyła do tego.
Magdassch
Ciastko

Post autor: Magdassch »

Myślicie że te screeny to nie fake? W komentarzach jej styl pisania zupełnie inaczej wyglądał a tutaj wszystko ładnie napisane i zlozone
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Post autor: KrwawaMary »

Czyli mimo tego, że mu dokuczała był w niej zakochany?
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Magdassch pisze: pt maja 02, 2025 4:38 pm Myślicie że te screeny to nie fake? W komentarzach jej styl pisania zupełnie inaczej wyglądał a tutaj wszystko ładnie napisane i zlozone
Podobne błędy interpunkcyjne robi
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Post autor: KrwawaMary »

Magdassch pisze: pt maja 02, 2025 4:38 pm Myślicie że te screeny to nie fake? W komentarzach jej styl pisania zupełnie inaczej wyglądał a tutaj wszystko ładnie napisane i zlozone
Jest ich więcej i interpunkcja w nich leży i kwiczy
ania_nw
Mokra Włoszka

Post autor: ania_nw »

Tez mi sie rzucilo ... moze to wczesniej jednak nie ona pisala a ten chłopak
sarad
ZdalnaFanka

Post autor: sarad »

podobna historia jak z tego serialu na netflixie...
Awatar użytkownika
KaSandrra

PrzemoKondratowicz pisze: pt maja 02, 2025 4:34 pm Ona nie umie tego ubrać w słowa ale ewidentnie nie kłamie i raczej to samo powie w sądzie - że był prześladowany i pękł. Ona nie rozumie co to znaczy być przebodzcowanym ale sens generalnie jest taki jak tu zakładaliśmy że ofiara stała się katem. Tylko ona pewnie swoją cegiełkę nieźle dołożyła do tego.

Myślę że nawet nam się śni co tak naprawdę się stało między tymi dzieciakami. Bartek miał przejebane w szkole myślę że też przez matkę, Maja go niby prześladowała, ale on też nie był jakąś ofiarą bo potrafił jej rozbić łuk brwiowy, mimo tych wszystkich scesji między nimi mieli kontakt. Więc taka postawa, że ona go nachodziła i prześladowała a on biedny wkoncu nie wytrzymał myślę że też nie jest prawdziwa. Nie kupuje tego.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

KaSandrra pisze: pt maja 02, 2025 4:49 pm Myślę że nawet nam się śni co tak naprawdę się stało między tymi dzieciakami. Bartek miał przejebane w szkole myślę że też przez matkę, Maja go niby prześladowała, ale on też nie był jakąś ofiarą bo potrafił jej rozbić łuk brwiowy, mimo tych wszystkich scesji między nimi mieli kontakt. Więc taka postawa, że ona go nachodziła i prześladowała a on biedny wkoncu nie wytrzymał myślę że też nie jest prawdziwa. Nie kupuje tego.
O ile on naprawdę ją pobił i nie był to kolejny krok w prześladowaniu i rzucaniu fałszywych oskarżeń. Mówimy o dziewczynie która miała kuratora za demoralizację i akcje typu przykładanie noża. Nie wiemy totalnie jak było i na ten moment dopuszczam wszystkie możliwości
sarad
ZdalnaFanka

Post autor: sarad »

dziewczyna się pastwiła nad rówieśnikami i o tym już cisza? szkoda słów....
Kasandraa

Post autor: Kasandraa »

appleblossom
Tritonotti

Post autor: appleblossom »

KaSandrra pisze: pt maja 02, 2025 4:49 pm Myślę że nawet nam się śni co tak naprawdę się stało między tymi dzieciakami. Bartek miał przejebane w szkole myślę że też przez matkę, Maja go niby prześladowała, ale on też nie był jakąś ofiarą bo potrafił jej rozbić łuk brwiowy, mimo tych wszystkich scesji między nimi mieli kontakt. Więc taka postawa, że ona go nachodziła i prześladowała a on biedny wkoncu nie wytrzymał myślę że też nie jest prawdziwa. Nie kupuje tego.
Pod jednym z postów ktoś wysunął podejrzenie, że ten chłopak może dilował skoro od tak długiego czasu mimo sporów wracali do siebie jeśli chodzi o kontakt. Gdzieś natrafiłam też na podejrzenie ciąży u niej.
Matka broniła w komentarzach, że podobno ma dziewczynę.
Bardzo trudna sytuacja. Myślę, że matka ma zupełnie inny obraz syna w głowie niż to, jaki był w rzeczywistości.
Mogła rzeczywiście nie być zamieszana bezpośrednio w jej śmierć, ale próbowała stanąć za nim murem. Nie mówię, że to ją usprawiedliwia, bo forma jej komentarzy jest niedopuszczalna.
Ktoś mu podobno pomógł ukryć zwłoki, może zadzwonił w panice do ojca- tylko zastanawiam się, co oni mieli w głowie? Naprawdę myśleli, że to nie wyjdzie na jaw? Chyba, że liczyli na to, że jak będzie przedstawiana w mediach jako narkomanka to upozorują jej samob* (?).
Zaskakuje mnie logika osób bliskich zatrzymanego, naprawdę. Rozumiem, że to syn, ale naprawdę, że myśleli puszczając go na Erasmusa, że to nie wyjdzie- szok.
Awatar użytkownika
KaSandrra

PrzemoKondratowicz pisze: pt maja 02, 2025 4:53 pm O ile on naprawdę ją pobił i nie był to kolejny krok w prześladowaniu i rzucaniu fałszywych oskarżeń. Mówimy o dziewczynie która miała kuratora za demoralizację i akcje typu przykładanie noża. Nie wiemy totalnie jak było i na ten moment dopuszczam wszystkie możliwości
No tak możemy się tylko domyślać. Dlatego napisałam że to o co tak naprawdę tam poszło to nie mamy pojęcia.. zero jedynkowa sytuacja napewno to nie była. Ona zdemoralizowana, on się okazał zwyrodnialcem.. cóż, dwa stracone życia
Awatar użytkownika
marlas
Channelka

Post autor: marlas »

sarad pisze: pt maja 02, 2025 4:53 pm dziewczyna się pastwiła nad rówieśnikami i o tym już cisza? szkoda słów....
To powiedz nam o tym coś więcej. Dużo ludzi o tym pisze, a czy to jest prawda? Raczej nie dowiemy się mediów, bo póki co przybrały jeden określony kierunek przedstawiania tej historii.
Ciekawe czy jak już powstanie o tym podcast będzie o tym, że ktoś PODOBNO popełnił przez nią S. I czy to w ogóle prawda
Magdassch
Ciastko

Post autor: Magdassch »

Nie wiem może to dziwne, ale mi tej matki trochę szkoda, wypisuje takie głupoty przez co jest jeszcze większa nagonka nie tylko na syna ale też matkę, jak ochłonie to będzie bardzo żałowała tych wszystkich komentarzy i wiadomości. Ale prawda jest taka, że pewnie jest bezsilna i sama nie wie co ze sobą zrobić a wie niewiele więcej niż my. Chroni swoje dziecko ale bardzo nieudolnie i w dużym szoku
appleblossom
Tritonotti

Post autor: appleblossom »

KaSandrra pisze: pt maja 02, 2025 5:01 pm No tak możemy się tylko domyślać. Dlatego napisałam że to o co tak naprawdę tam poszło to nie mamy pojęcia.. zero jedynkowa sytuacja napewno to nie była. Ona zdemoralizowana, on się okazał zwyrodnialcem.. cóż, dwa stracone życia
A nawet więcej…podchodzę z miasta niedaleko Mławy. To małe miasteczko, rodzice chłopaka sa przedsiębiorcami- obawiam się, że będą musieli zmienić miejsce zamieszkania żeby uniknąć linczu, zwłaszcza że ma tam być organizowany jakiś marsz
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

appleblossom pisze: pt maja 02, 2025 4:58 pm Pod jednym z postów ktoś wysunął podejrzenie, że ten chłopak może dilował skoro od tak długiego czasu mimo sporów wracali do siebie jeśli chodzi o kontakt. Gdzieś natrafiłam też na podejrzenie ciąży u niej.
Matka broniła w komentarzach, że podobno ma dziewczynę.
Bardzo trudna sytuacja. Myślę, że matka ma zupełnie inny obraz syna w głowie niż to, jaki był w rzeczywistości.
Mogła rzeczywiście nie być zamieszana bezpośrednio w jej śmierć, ale próbowała stanąć za nim murem. Nie mówię, że to ją usprawiedliwia, bo forma jej komentarzy jest niedopuszczalna.
Ktoś mu podobno pomógł ukryć zwłoki, może zadzwonił w panice do ojca- tylko zastanawiam się, co oni mieli w głowie? Naprawdę myśleli, że to nie wyjdzie na jaw? Chyba, że liczyli na to, że jak będzie przedstawiana w mediach jako narkomanka to upozorują jej samob* (?).
Zaskakuje mnie logika osób bliskich zatrzymanego, naprawdę. Rozumiem, że to syn, ale naprawdę, że myśleli puszczając go na Erasmusa, że to nie wyjdzie- szok.
On był bardzo bogaty, jego matka ma firmę której nie założyła wczoraj - znalazłem jego dziadka, to wielopokoleniowa firma specjalizująca się w drewnie wszelkiego rodzaju, głównie podłogi i parkiety ale też drewno ozdobne naścienne itp. Szajsu nie sprzedają. Wątpię że on potrzebował dilować…