Zaginięcie Mai Kowalskiej
Moderator: verysweetcherry-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej
Wy lepiej obczajcie co się dzieje na spotted Mława, mama chyba wyszła z aresztu bo publikuje posty i pisze „Nie wyrażam zgody na upublicznianie wizerunku mojego syna bez mojej zgody, sprawa zgłoszona do służb, proszę to usunąć natychmiast”
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
Nie po to dałam cenzurę, żeby mówić.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Syn zatrzymany a ta na spotted Mława dalej:
Prokurator powiedział też że do zabójstwa doszło w miejscu znalezienia ciała , zatem w zaroślach monitoringu nie ma
Bliskie relacje i ją zabił , jedno drugiemu przeczy. Skoro ofiara się z podejrzanym spotkała to znaczy że nie czuła żadnego zagrożenia. Wyjaśniać cokolwiek można telefonicznie , nie trzeba się spotykać
Pisałam prawdę niewygodna dla rodziny, do tematu publicznie nie wracam z uwagi na rodzinę zmarłej
Prokurator powiedział też że do zabójstwa doszło w miejscu znalezienia ciała , zatem w zaroślach monitoringu nie ma
Bliskie relacje i ją zabił , jedno drugiemu przeczy. Skoro ofiara się z podejrzanym spotkała to znaczy że nie czuła żadnego zagrożenia. Wyjaśniać cokolwiek można telefonicznie , nie trzeba się spotykać
Pisałam prawdę niewygodna dla rodziny, do tematu publicznie nie wracam z uwagi na rodzinę zmarłej
-
thisguuurl
- LouiBag
Podobno policja i prokuratura ma monitoring, na którym wszystko widać i dlatego są pewni, że to on.dior pisze: ↑pt maja 02, 2025 1:10 pm Według mnie tutaj naprawdę coś śmierdzi, skoro miał jakiś hatepage a ludzie sugerują że ona miała w tym udział, to po co do niego poszła? Po co utrzymywała kontakt z kimś z kogo się naśmiewała? Po co jakieś relacje? Dlaczego wcześniej ją pobił? Z kim w tym dniu widziała się wcześniej? A może ktoś chce tego chłopaka wrobić? Czemu nie wypowie się nikt kto potwierdzi że była w ciąży? I z kim ? Jakoś nic mi się tu kupy nie trzyma .. może tylko mi, nie wiem
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
Czytałam, że za to co miała na sumieniu odpowiedziała już kilka lat temu w sądzie. Było coś o straszeniu nożem w podstawówce.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
To samo czytałem i że miała kuratora za takie historieKrwawaMary pisze: ↑pt maja 02, 2025 1:55 pm Czytałam, że za to co miała na sumieniu odpowiedziała już kilka lat temu w sądzie. Było coś o straszeniu nożem w podstawówce.
-
thisguuurl
- LouiBag
.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
- Extravaganza
- RoyalBaby
Walili z niego szydere latami, dodatkowo chora zakochana matka zrobiła z niego ciepłą kluchę, brak twardej łapy ojca żeby usiąść z synem i powiedzieć słuchaj ku*wa gościu ma być tak i tak.. a stara go zagłaskała, znajomi dopieprzali od siebie i latami narastająca złość zaczęła pękać. Po nitce do głębka zmierzało do efektu jaki mamy dziś.
- FaconSexe88
- Modna
przecież nie mając dowodów a same poszlaki nikt by nie fatygował policji w Grecji do pomocy ... on nawet ma postawione zarzuty.dior pisze: ↑pt maja 02, 2025 1:10 pm Według mnie tutaj naprawdę coś śmierdzi, skoro miał jakiś hatepage a ludzie sugerują że ona miała w tym udział, to po co do niego poszła? Po co utrzymywała kontakt z kimś z kogo się naśmiewała? Po co jakieś relacje? Dlaczego wcześniej ją pobił? Z kim w tym dniu widziała się wcześniej? A może ktoś chce tego chłopaka wrobić? Czemu nie wypowie się nikt kto potwierdzi że była w ciąży? I z kim ? Jakoś nic mi się tu kupy nie trzyma .. może tylko mi, nie wiem
siaka bum bum
-
Damulka123
- Srebrna Kropeczka
Przerażająca sprawa i przerażające jest to do czego zdolne są dzieci.. jak ich rodzice o nich niewiele wiedzą..
Też mi przyszedł do głowy od razu serial Dojrzewanie. Oraz inna sprawa, gdzie matka porwała jakąś nastolatkę, bo ta zniszczyła jej dziecku e-papierosa? Ktoś kojarzy? To tak odnośnie do zaangażowania matki.
W mediach Greckich piszą o sprawie. Niewiele informacji. Wiadomo, że chłopak zostanie teraz przeniesiony do Prokuratury Apelacyjnej w Salonikach w celu wszczęcia postępowania dotyczącego polskiego wniosku. Oraz "Według dokumentów oskarżenia 17-latek miał zaciągnąć kobietę do warsztatu stolarskiego, gdzie wielokrotnie uderzał ją siekierą i młotkiem. Oskarżono go również o to, że poparzył jej ciało, oblewał je nieznaną substancją chemiczną i wrzucał ciało do plastikowego kosza na śmieci."
W mediach Greckich piszą o sprawie. Niewiele informacji. Wiadomo, że chłopak zostanie teraz przeniesiony do Prokuratury Apelacyjnej w Salonikach w celu wszczęcia postępowania dotyczącego polskiego wniosku. Oraz "Według dokumentów oskarżenia 17-latek miał zaciągnąć kobietę do warsztatu stolarskiego, gdzie wielokrotnie uderzał ją siekierą i młotkiem. Oskarżono go również o to, że poparzył jej ciało, oblewał je nieznaną substancją chemiczną i wrzucał ciało do plastikowego kosza na śmieci."
Każdy inaczej radzi sobie w trudnych, niecodziennych sytuacjach. Dla nas jest to logiczne, że ściąga na siebie jeszcze większą uwagę i to wcale nie na plus, a ona to widzi jako łagodzenie sytuacji. Aktualnie ona, jako matka, ma włączony tryb przetrwania, więc chwyta się czego może, aby choć odrobinę obronić syna. Możliwe też, że to w ogóle ktoś inny mu pomógł - zważywszy na to, że matka nie została zatrzymana za współudział jest to bardziej prawdopodobne.
Dokładnie. Na przykład, czy wyobrażacie sobie, że kogoś torturujecie i zabijacie, a potem jak gdyby nigdy nic jedziecie na szkolną wycieczkę? No właśnie.d0mci4 pisze: ↑pt maja 02, 2025 2:24 pm Każdy inaczej radzi sobie w trudnych, niecodziennych sytuacjach. Dla nas jest to logiczne, że ściąga na siebie jeszcze większą uwagę i to wcale nie na plus, a ona to widzi jako łagodzenie sytuacji. Aktualnie ona, jako matka, ma włączony tryb przetrwania, więc chwyta się czego może, aby choć odrobinę obronić syna. Możliwe też, że to w ogóle ktoś inny mu pomógł - zważywszy na to, że matka nie została zatrzymana za współudział jest to bardziej prawdopodobne.
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
„Jej ciało” czyli już po śmierci?liliona12 pisze: ↑pt maja 02, 2025 2:20 pm Też mi przyszedł do głowy od razu serial Dojrzewanie. Oraz inna sprawa, gdzie matka porwała jakąś nastolatkę, bo ta zniszczyła jej dziecku e-papierosa? Ktoś kojarzy? To tak odnośnie do zaangażowania matki.