Akurat większość przypadków morderstw jest popełniana przez osobę bliską/znaną ofierze, szaleniec mordujący losowe osoby zdarza się raczej sporadycznie. Jeśli to prawda, że zadano jej wiele ciosów w głowę tępym narzędziem, to tym bardziej świadczy, że było to zabojstwo nacechowane emocjonalnie (tzw. overkill), a nie dokonane "na zimno". Także mamunia nie robi mu przysługi swoimi komentarzamiPrzemoKondratowicz pisze: ↑pt maja 02, 2025 1:44 pm Syn zatrzymany a ta na spotted Mława dalej:
Prokurator powiedział też że do zabójstwa doszło w miejscu znalezienia ciała , zatem w zaroślach monitoringu nie ma
Bliskie relacje i ją zabił , jedno drugiemu przeczy. Skoro ofiara się z podejrzanym spotkała to znaczy że nie czuła żadnego zagrożenia. Wyjaśniać cokolwiek można telefonicznie , nie trzeba się spotykać
Pisałam prawdę niewygodna dla rodziny, do tematu publicznie nie wracam z uwagi na rodzinę zmarłej
Zaginięcie Mai Kowalskiej
Moderator: verysweetcherryRe: Zaginięcie Mai Kowalskiej
To jest dla mnie chyba najbardziej abstrakcyjne z tego wszystkiego. Zabijasz kogoś ze szczególnym okrucieństwem i dzień później, jakby nigdy nic, cyk do Grecji.
Po grecku jest napisane ciało, ale równie dobrze może to odnosić się do ciała tak jakby napisać, że poparzył jej twarz czy rękę. Bo dalej jest użyte już słowo "zwłoki" w odniesieniu do tego, że wrzucił do kosza.
Ostatnio zmieniony pt maja 02, 2025 2:29 pm przez liliona12, łącznie zmieniany 1 raz.
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
- dzudidzetson
- LouiBag
moja chrześniaczka była w tym roku na Erasmusie, a chodzi do drugiej klasy technikum. Są takie wymiany dla młodzieży szkół średnich.moccacinow pisze: ↑pt maja 02, 2025 10:23 am hej, niekoniecznie zwiazane ze sprawa, ale jestem ciekawa i moze wiecie. bylo wspomniane, ze wyjechal do grecji na erasmusa. to wymiana studencka, jak 17latek sie na taka zalapal? czy to jakas wymiana z liceum? za moich czasow dopiero od 2 roku studiow mozna bylo jechac na erasmusa, moze sie cos zmienilo? czy moze byl tak wybitny ze zaczal studia kilka lat wczesniej ?![]()
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
To zatrzymali trzy osoby ale nie zatrzymali matki?
- Extravaganza
- RoyalBaby
Nie no wystawiając ENA w ciągu jednego dnia i w tym samym dniu zatrzymując gościa stawiając przy tym służby greckie na nogi nie może być marginesu błędu. Widocznie monitoring wystarczył śledczym aby działać sprawnie i szybko.
- dzudidzetson
- LouiBag
jezus, jak w "dojrzewaniu"thisguuurl pisze: ↑pt maja 02, 2025 1:46 pm Podobno policja i prokuratura ma monitoring, na którym wszystko widać i dlatego są pewni, że to on.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
No to fakt, tak dla jaj bez pewności nikogo nie szukają, akcja pewna jak z KajetanemExtravaganza pisze: ↑pt maja 02, 2025 2:34 pm Nie no wystawiając ENA w ciągu jednego dnia i w tym samym dniu zatrzymując gościa stawiając przy tym służby greckie na nogi nie może być marginesu błędu. Widocznie monitoring wystarczył śledczym aby działać sprawnie i szybko.
-
thisguuurl
- LouiBag
Czyli ciało zostało odnalezione w koszu? Czy w tych zaroślach jak w artykułach jest napisane..
-
thisguuurl
- LouiBag
Ciało znaleźli podobno niedaleko tych torów i rodzinnej firmy chłopaka. Prawdopodobnie ciało zostało „podrzucone”, bo te miejsce było sprawdzane wcześniej.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
- Extravaganza
- RoyalBaby
Dokładnie mordo. Tam szybka akcja była łowców cieni z Poznania. Podobnie tutaj. W latach 2017-2020 pracowałem jakiś czas w Policji to było wiele szkoleń w zakresie „kiedy co i jak”. To tylko patrząc z perspektywy czasu tak na prawdę nie wiele w tej kwestii się zmieniło. Są sprawy, że czekamy na wyjaśnienie latami, a są sprawy jak ta, że margines błędu został nienaruszony i „MUSI BYĆ TAK A NIE INACZEJ” i powiem jeszcze dodatkowo, że jestem mega dumny z tak szybko przeprowadzonej akcji - tak jak wspomniałeś ostatnia taka sytuacja miała miejsce właśnie z Kajetanem gdzie służby na polecenie śledczego Rafała Diller z KMP Poznań SAMI ruszyli za gościem przez niemcy aż na Maltę. Cheapeu Bas.PrzemoKondratowicz pisze: ↑pt maja 02, 2025 2:43 pm
No to fakt, tak dla jaj bez pewności nikogo nie szukają, akcja pewna jak z Kajetanem
-
thisguuurl
- LouiBag
Nic dziwnego, że ojciec miał problem z rozpoznaniem ciała skoro oblewali je kwasem… I jak 3 osoby zatrzymane to pewnie ten dziadek i wujek dodatkowo, dlatego matka na wolności…
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Nawet nie wiem jak to skomentować tu się tyle dzieje tyle zwrotów akcji. To wychodzi na to że faktycznie aresztowano trójkę, i ta pozostała dwójka to ojciec i dziadek?
-
thisguuurl
- LouiBag
No na to wychodzi… Dzisiaj już kilka osób pisało o tym dziadku m.in. że prawdopodobnie podrzucił telefon Majki.PrzemoKondratowicz pisze: ↑pt maja 02, 2025 3:07 pm Nawet nie wiem jak to skomentować tu się tyle dzieje tyle zwrotów akcji. To wychodzi na to że faktycznie aresztowano trójkę, i ta pozostała dwójka to ojciec i dziadek?
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Czy dziadek ma inicjały T.W.?
Matko, wyobraźcie sobie, że wasze dziecko ma problem z rówieśnikami, którzy założyli hatepage. Mi się to w głowie nie mieści. Oczywiście, nie tłumaczę tego morderstwa w tym momencie. Po prostu czuję obrzydzenie, że te dzieciary coś takiego stworzyły. Jeśli rzeczywiście to zemsta za szykany, to każdy kto uczestniczył w tym gnębieniu ma w zasadzie krew na rękach. Ale do tych gnojków i tak nie dotrze, bo zapewne całe towarzystwo to głęboka patologia
-
thisguuurl
- LouiBag
W ogóle matka chłopaka usunęła wszystkie posty ze swojego fb
- Extravaganza
- RoyalBaby
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Mają krew na rękach a teraz się cieszą że ich stories o morderstwie robi zasięgi. Boże co za towarzystwomarlas pisze: ↑pt maja 02, 2025 3:21 pm Matko, wyobraźcie sobie, że wasze dziecko ma problem z rówieśnikami, którzy założyli hatepage. Mi się to w głowie nie mieści. Oczywiście, nie tłumaczę tego morderstwa w tym momencie. Po prostu czuję obrzydzenie, że te dzieciary coś takiego stworzyły. Jeśli rzeczywiście to zemsta za szykany, to każdy kto uczestniczył w tym gnębieniu ma w zasadzie krew na rękach. Ale do tych gnojków i tak nie dotrze, bo zapewne całe towarzystwo to głęboka patologia
Extravaganza pisze: ↑pt maja 02, 2025 3:32 pm Takie info szybko sie rozchodzi w miejscu zamieszkania.
Ok ale skad ? Tak naprawde co sie stalo wie sprawca + pomocnik. No i policja. Mniej lub bardziej ...