Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Wy lepiej obczajcie co się dzieje na spotted Mława, mama chyba wyszła z aresztu bo publikuje posty i pisze „Nie wyrażam zgody na upublicznianie wizerunku mojego syna bez mojej zgody, sprawa zgłoszona do służb, proszę to usunąć natychmiast”
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Post autor: KrwawaMary »

xnyxx pisze: pt maja 02, 2025 1:38 pm Znajomy Mai, który też ma na imię Bartek i nazwisko na G podniecony ilością wyświetleń swojego story. Jest to conajmniej nie na miejscu. Jestem przerażona brakiem wyczucia.
Jak go znaleźć?
xnyxx
Srebrna Kropeczka

Post autor: xnyxx »

KrwawaMary pisze: pt maja 02, 2025 1:39 pm Jak go znaleźć?
Nie po to dałam cenzurę, żeby mówić.
MisYoogi
SweetsGallery

Post autor: MisYoogi »

xnyxx pisze: pt maja 02, 2025 1:38 pm Znajomy Mai, który też ma na imię Bartek i nazwisko na G podniecony ilością wyświetleń swojego story. Jest to conajmniej nie na miejscu. Jestem przerażona brakiem wyczucia.
Killah, chyba też dobrane nieprzypadkowo 🫣
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Syn zatrzymany a ta na spotted Mława dalej:

Prokurator powiedział też że do zabójstwa doszło w miejscu znalezienia ciała , zatem w zaroślach monitoringu nie ma

Bliskie relacje i ją zabił , jedno drugiemu przeczy. Skoro ofiara się z podejrzanym spotkała to znaczy że nie czuła żadnego zagrożenia. Wyjaśniać cokolwiek można telefonicznie , nie trzeba się spotykać

Pisałam prawdę niewygodna dla rodziny, do tematu publicznie nie wracam z uwagi na rodzinę zmarłej
thisguuurl
LouiBag

Post autor: thisguuurl »

dior pisze: pt maja 02, 2025 1:10 pm Według mnie tutaj naprawdę coś śmierdzi, skoro miał jakiś hatepage a ludzie sugerują że ona miała w tym udział, to po co do niego poszła? Po co utrzymywała kontakt z kimś z kogo się naśmiewała? Po co jakieś relacje? Dlaczego wcześniej ją pobił? Z kim w tym dniu widziała się wcześniej? A może ktoś chce tego chłopaka wrobić? Czemu nie wypowie się nikt kto potwierdzi że była w ciąży? I z kim ? Jakoś nic mi się tu kupy nie trzyma .. może tylko mi, nie wiem
Podobno policja i prokuratura ma monitoring, na którym wszystko widać i dlatego są pewni, że to on.
Awatar użytkownika
kvsiv17
Currently:Top

Post autor: kvsiv17 »

A czy ktos wie co dokladnie nagral monitoring?
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Czytałam, że za to co miała na sumieniu odpowiedziała już kilka lat temu w sądzie. Było coś o straszeniu nożem w podstawówce.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

KrwawaMary pisze: pt maja 02, 2025 1:55 pm Czytałam, że za to co miała na sumieniu odpowiedziała już kilka lat temu w sądzie. Było coś o straszeniu nożem w podstawówce.
To samo czytałem i że miała kuratora za takie historie
d0mci4
Szpilson

Post autor: d0mci4 »

To też na bank jego matka pisała.
Być może było już wstawiane.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony pt maja 02, 2025 1:58 pm przez d0mci4, łącznie zmieniany 1 raz.
thisguuurl
LouiBag

Post autor: thisguuurl »

.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
KrwawaMary
DamaZpowiśla

xnyxx pisze: pt maja 02, 2025 1:41 pm Nie po to dałam cenzurę, żeby mówić.
Już sobie sama znalazłam.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

d0mci4 pisze: pt maja 02, 2025 1:57 pm To też na bank jego matka pisała.
Być może było już wstawiane.
Zaraz się okaże że Bartek to podwójna ofiara która stała się katem - ofiara zaborczej kontrolującej matki i ofiara środowiska które się nad nim znęcało
ania_nw
Mokra Włoszka

Post autor: ania_nw »

Patologia / choroba psychiczna - cale to srodowisko
Magdassch
Ciastko

Post autor: Magdassch »

Ale skoro telefon i ciało zostało podrzucone (bo podobno wcześniej policja przeszukiwała ten teren i nic nie znalazła) a w tym czasie ten chłopak był już w Grecji to kto to zrobił?
xnyxx
Srebrna Kropeczka

Post autor: xnyxx »

Pokazałby na Google maps miejsce znalezienia Mai? To są jakieś miejsca mało uczęszczanie, że przez tyle dni jej nikt nie znalazł?
d0mci4
Szpilson

Magdassch pisze: pt maja 02, 2025 2:04 pm Ale skoro telefon i ciało zostało podrzucone (bo podobno wcześniej policja przeszukiwała ten teren i nic nie znalazła) a w tym czasie ten chłopak był już w Grecji to kto to zrobił?
Ktoś gdzieś pisał, że duża szansa, że pomagała mu matka i dziadek
Awatar użytkownika
Extravaganza
RoyalBaby

Post autor: Extravaganza »

Walili z niego szydere latami, dodatkowo chora zakochana matka zrobiła z niego ciepłą kluchę, brak twardej łapy ojca żeby usiąść z synem i powiedzieć słuchaj ku*wa gościu ma być tak i tak.. a stara go zagłaskała, znajomi dopieprzali od siebie i latami narastająca złość zaczęła pękać. Po nitce do głębka zmierzało do efektu jaki mamy dziś.
Awatar użytkownika
FaconSexe88
Modna

Post autor: FaconSexe88 »

dior pisze: pt maja 02, 2025 1:10 pm Według mnie tutaj naprawdę coś śmierdzi, skoro miał jakiś hatepage a ludzie sugerują że ona miała w tym udział, to po co do niego poszła? Po co utrzymywała kontakt z kimś z kogo się naśmiewała? Po co jakieś relacje? Dlaczego wcześniej ją pobił? Z kim w tym dniu widziała się wcześniej? A może ktoś chce tego chłopaka wrobić? Czemu nie wypowie się nikt kto potwierdzi że była w ciąży? I z kim ? Jakoś nic mi się tu kupy nie trzyma .. może tylko mi, nie wiem
przecież nie mając dowodów a same poszlaki nikt by nie fatygował policji w Grecji do pomocy ... on nawet ma postawione zarzuty.
siaka bum bum
Damulka123
Srebrna Kropeczka

Post autor: Damulka123 »

Przerażająca sprawa i przerażające jest to do czego zdolne są dzieci.. jak ich rodzice o nich niewiele wiedzą..
Magdassch
Ciastko

Post autor: Magdassch »

Skoro pomagała mu matka i dziadek to ciężko mi uwierzyć, że ta matka tymi komentarzami jeszcze to wszystko nakręca i kieruje wzrok ludzi na siebie i syna
liliona12
LouiBag

Post autor: liliona12 »

Też mi przyszedł do głowy od razu serial Dojrzewanie. Oraz inna sprawa, gdzie matka porwała jakąś nastolatkę, bo ta zniszczyła jej dziecku e-papierosa? Ktoś kojarzy? To tak odnośnie do zaangażowania matki.

W mediach Greckich piszą o sprawie. Niewiele informacji. Wiadomo, że chłopak zostanie teraz przeniesiony do Prokuratury Apelacyjnej w Salonikach w celu wszczęcia postępowania dotyczącego polskiego wniosku. Oraz "Według dokumentów oskarżenia 17-latek miał zaciągnąć kobietę do warsztatu stolarskiego, gdzie wielokrotnie uderzał ją siekierą i młotkiem. Oskarżono go również o to, że poparzył jej ciało, oblewał je nieznaną substancją chemiczną i wrzucał ciało do plastikowego kosza na śmieci."
d0mci4
Szpilson

Magdassch pisze: pt maja 02, 2025 2:19 pm Skoro pomagała mu matka i dziadek to ciężko mi uwierzyć, że ta matka tymi komentarzami jeszcze to wszystko nakręca i kieruje wzrok ludzi na siebie i syna
Każdy inaczej radzi sobie w trudnych, niecodziennych sytuacjach. Dla nas jest to logiczne, że ściąga na siebie jeszcze większą uwagę i to wcale nie na plus, a ona to widzi jako łagodzenie sytuacji. Aktualnie ona, jako matka, ma włączony tryb przetrwania, więc chwyta się czego może, aby choć odrobinę obronić syna. Możliwe też, że to w ogóle ktoś inny mu pomógł - zważywszy na to, że matka nie została zatrzymana za współudział jest to bardziej prawdopodobne.
liliona12
LouiBag

Post autor: liliona12 »

d0mci4 pisze: pt maja 02, 2025 2:24 pm Każdy inaczej radzi sobie w trudnych, niecodziennych sytuacjach. Dla nas jest to logiczne, że ściąga na siebie jeszcze większą uwagę i to wcale nie na plus, a ona to widzi jako łagodzenie sytuacji. Aktualnie ona, jako matka, ma włączony tryb przetrwania, więc chwyta się czego może, aby choć odrobinę obronić syna. Możliwe też, że to w ogóle ktoś inny mu pomógł - zważywszy na to, że matka nie została zatrzymana za współudział jest to bardziej prawdopodobne.
Dokładnie. Na przykład, czy wyobrażacie sobie, że kogoś torturujecie i zabijacie, a potem jak gdyby nigdy nic jedziecie na szkolną wycieczkę? No właśnie.
KrwawaMary
DamaZpowiśla

liliona12 pisze: pt maja 02, 2025 2:20 pm Też mi przyszedł do głowy od razu serial Dojrzewanie. Oraz inna sprawa, gdzie matka porwała jakąś nastolatkę, bo ta zniszczyła jej dziecku e-papierosa? Ktoś kojarzy? To tak odnośnie do zaangażowania matki.

W mediach Greckich piszą o sprawie. Niewiele informacji. Wiadomo, że chłopak zostanie teraz przeniesiony do Prokuratury Apelacyjnej w Salonikach w celu wszczęcia postępowania dotyczącego polskiego wniosku. Oraz "Według dokumentów oskarżenia 17-latek miał zaciągnąć kobietę do warsztatu stolarskiego, gdzie wielokrotnie uderzał ją siekierą i młotkiem. Oskarżono go również o to, że poparzył jej ciało, oblewał je nieznaną substancją chemiczną i wrzucał ciało do plastikowego kosza na śmieci."
„Jej ciało” czyli już po śmierci?