Start
Mój profil

Justyna 5 przez 10

Moderator: verysweetcherry
Ogrzyca
Gacie z oceanu

Re: Justyna 5 przez 10

Post autor: Ogrzyca »

Grubababa pisze: sob mar 08, 2025 5:21 pm Wg mnie jest różnica zrzucić dietą i zmianą trybu życia, a operacją zmniejszenia żołądka ALE TO TYLKO MOKE ZDANIE. Nie musisz się z nim zgadzać i odbij już odemnie, bo to wątek o Jusi nie o mnie.
Ale wiesz, że operacja wymusza zmianę diety i trybu życia? Po prostu zabawne jest to, że sama sobie przeczysz w zależności czy piszesz o Jusi czy o wandziarze. Jedna jest zła i się nie zna i nic nie schudła a druga zrzuciła 10kg i już jest autorytetem na forum XD
Pajac12
SushiRoll

Post autor: Pajac12 »

Bariatria jest jedną z opcji leczenia otyłości. Ona z niej skorzystała i wyszło jej na dobre.
W międzyczasie była jeszcze w ciąży, a wydaje się wyglądać lepiej niż kiedykolwiek więc musiała coś zmienić w trybie życia, że utrzymuje efekty. Niektórzy z tej choroby wyjdą dzięki zmianie diety, a inni potrzebują wsparcia leków albo operacji. Nie wiem o co drzeć łacha - najważniejsze są efekty i utrzymanie zmian 🤷🏻‍♀️
hipek007
RóżowePolo

Post autor: hipek007 »

Grubababa pisze: sob mar 08, 2025 5:21 pm Wg mnie jest różnica zrzucić dietą i zmianą trybu życia, a operacją zmniejszenia żołądka ALE TO TYLKO MOKE ZDANIE. Nie musisz się z nim zgadzać i odbij już odemnie, bo to wątek o Jusi nie o mnie.
Nikt, kto nie przeszedł zaburzeń odżywiania i próbowania 100 różnych diet przez 20 lat nie zrozumie, jak to jest. Justyna dużo razy opowiadała o tym ile razy próbowała zrzucić wagę, nawet chyba z tego co pamiętam, wspominała o tym że farmakologia na nią nie zadziałała. Operacja bariatryczna nie jest pójściem na łatwiznę, jest jedną z metod leczenia otyłości. Do operacji trzeba się przygotować, a po operacji zdrowo odżywiać, inaczej wracasz do starej wagi, żołądek się rozciąga i z efektów nic nie zostaje. Twoje zdanie po prostu nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, to jakby mówić, że ziemia jest płaska ALE TO MOJE ZDANIE i nie musicie sie z nim zgadzać 🤡
Grubababa
Tysiąc Róż

Post autor: Grubababa »

Ogrzyca pisze: sob mar 08, 2025 5:31 pm Ale wiesz, że operacja wymusza zmianę diety i trybu życia? Po prostu zabawne jest to, że sama sobie przeczysz w zależności czy piszesz o Jusi czy o wandziarze. Jedna jest zła i się nie zna i nic nie schudła a druga zrzuciła 10kg i już jest autorytetem na forum XD
Jakim autorytetem, czemu Ty tak wszystko wyolbrzymiasz. Napisałam dziewczynie, że gratuluję zrzucenia 10kg, a obrywa mi się jak nie wiem za co. Daj już spokój, naprawdę.
Grubababa
Tysiąc Róż

hipek007 pisze: sob mar 08, 2025 5:45 pm Nikt, kto nie przeszedł zaburzeń odżywiania i próbowania 100 różnych diet przez 20 lat nie zrozumie, jak to jest. Justyna dużo razy opowiadała o tym ile razy próbowała zrzucić wagę, nawet chyba z tego co pamiętam, wspominała o tym że farmakologia na nią nie zadziałała. Operacja bariatryczna nie jest pójściem na łatwiznę, jest jedną z metod leczenia otyłości. Do operacji trzeba się przygotować, a po operacji zdrowo odżywiać, inaczej wracasz do starej wagi, żołądek się rozciąga i z efektów nic nie zostaje. Twoje zdanie po prostu nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, to jakby mówić, że ziemia jest płaska ALE TO MOJE ZDANIE i nie musicie sie z nim zgadzać 🤡
Ale gdzie Justyna niby opowiadała, ile razy próbowała zrzucić wagę i w jaki sposób? To dopiero nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, ja kojarzę tyle jej wynurzenia ile to potrafiła ojebac, a prób odchudzania w jej wykonaniu kompletnie sobie nie przypominam.
Ogrzyca
Gacie z oceanu

Post autor: Ogrzyca »

Grubababa pisze: sob mar 08, 2025 5:51 pm Ale gdzie Justyna niby opowiadała, ile razy próbowała zrzucić wagę i w jaki sposób? To dopiero nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, ja kojarzę tyle jej wynurzenia ile to potrafiła ojebac, a prób odchudzania w jej wykonaniu kompletnie sobie nie przypominam.
Mówiła wiele razy. W tym reportażu mężulka, w rozmowach o otyłości. Wiesz, że kompulsywne jedzenie też jest zaburzeniem, które się leczy, a nie, jak to empatycznie opisujesz, ojebywaniem. I to ja jestem ta zła, bo napisałam, że 10kg w rok to super wyczyn? XD
KvetaNebelova
RoyalBaby

Post autor: KvetaNebelova »

bambimarty pisze: sob mar 08, 2025 3:20 pm Bardzo mi się spodobał najnowszy odcinek, jakoś widać w nim trochę więcej zaangażowania - wywiady z zainteresowanymi osobami, konkretna forma. Od razu lepiej się słucha.
Tak, odcinek inny niż kilka ostatnich. Ciekawa sprawa, fajnie się słuchało.
Damroka
Koczkodan

Post autor: Damroka »

Nowy odcinek pojawił się jednocześnie na Storytel i Spotify. Justyna już nie ma współpracy?
Grubababa
Tysiąc Róż

Ogrzyca pisze: sob mar 08, 2025 6:07 pm Mówiła wiele razy. W tym reportażu mężulka, w rozmowach o otyłości. Wiesz, że kompulsywne jedzenie też jest zaburzeniem, które się leczy, a nie, jak to empatycznie opisujesz, ojebywaniem. I to ja jestem ta zła, bo napisałam, że 10kg w rok to super wyczyn? XD
No leczy się, nie operacją.
niten ka
RoyalBaby

Post autor: niten ka »

ladylove pisze: sob mar 08, 2025 10:53 pm Nie zrzuciła, tylko poszła zmniejszyć żołądek.

Nie urodziła, tylko jest madką Polką cesarkową.

🍿
Justa rodziła naturalnie.
Juana
LouiBag

Post autor: Juana »

Ktoś słuchał najnowszego odcinka nr 184 i powie czy warto włączać?