Start
Mój profil

Związek otwarty

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Pejczyk Pandory
Bransoletka50k

Związek otwarty

Post autor: Pejczyk Pandory »

Czy to może się udać? Znacie parę, której to wyszło i są nadal razem?
Awatar użytkownika
Pamieculotna
BlondDoczep

Post autor: Pamieculotna »

Pejczyk Pandory pisze: pt sty 02, 2026 8:51 pm Czy to może się udać? Znacie parę, której to wyszło i są nadal razem?
Nie.
rockshoot
PrinTu

Post autor: rockshoot »

Tak.

Pytanie tylko, jaki charakter ma ten związek. Bo generalnie otwarty związek to cała masa poszczególnych typów.

Obracam się wśród ludzi w otwartych związkach (swing, cuckold, cuuckqueen) wszyscy są kupe lat razem
Pejczyk Pandory
Bransoletka50k

Post autor: Pejczyk Pandory »

rockshoot pisze: pt sty 02, 2026 10:30 pm Tak.

Pytanie tylko, jaki charakter ma ten związek. Bo generalnie otwarty związek to cała masa poszczególnych typów.

Obracam się wśród ludzi w otwartych związkach (swing, cuckold, cuuckqueen) wszyscy są kupe lat razem
Są ze sobą kupę lat, bo miłość i porozumienie, czy dzieci, kredyty i wspólna firma? Mnie znajoma, która jest w takim związku też zapewnia, że jej to odpowiada, mimo, że sama przyznała, że dostała od męża tzw. propozycję nie do odrzucenia.
rockshoot
PrinTu

Post autor: rockshoot »

Pejczyk Pandory pisze: pt sty 02, 2026 10:43 pm Są ze sobą kupę lat, bo miłość i porozumienie, czy dzieci, kredyty i wspólna firma? Mnie znajoma, która jest w takim związku też zapewnia, że jej to odpowiada, mimo, że sama przyznała, że dostała od męża tzw. propozycję nie do odrzucenia.
Miłość :) sama mam na pewien sposób otwarty związek i ze szczerością mogę powiedzieć, że to nie kredyt i dzieci :D