W ogóle bycie żoną/mężem to nie jest żadna nobilitacja, bez różnicy czy pierwszą/pierwszym czy nie...
Niepopularne opinie o życiu
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryDzieciaty rozwodnik to nie jest dobra opcja do zakładania rodziny po raz pierwszy dla kobiety.
Sama będąc bezdzietną panną gdybym miała wybór to 100 razy bardziej wolałabym atrakcyjnego bezdzietnego kawalera niż atrakcyjnego dzieciatego rozwodnika.
Związek z dzieciatym rozwodnikiem jest potencjalnie bardziej problematyczny.
- Juliaturczyniak
- Milion subskrypcji
Dokładnie tak i o to chodzi w tym powiedzeniu, ale koleżanka ma rację, że niektórzy tego nadużywają i nie możesz zwrócić uwagi, po prostu zwrócić uwagi bo już zaraz, że hejt. Dużo ludzi nie odróżnia krytyki od hejtu i dużo ludzi nie lubi słyszeć tego co nie jest po jego myślilalisa pisze: ↑ndz wrz 06, 2026 6:42 pm Ja tego używam.Jakby mnie kobieta wygryzła z super stanowiska to bym nie pomyślała "kobieta kobiecie...", bo rownie dobrze mogl mnie wygryźć mężczyzna. Konkurencja była taka sama i nie rozróżniała płci. Ale już jak widzę, że kobieta jakoś szczególnie angażuje się w doyebanie innej kobiecie w sprawach typu ocenianie wyglądu, ciąża - to słowa się same cisną na usta. Np. kobieta pisze innej kobiecie, że paskudnie wygląda po ciąży, a jeszcze klikasz w jej profil i jest matką. To jakoś bardziej uderza niż jakby to napisał jakiś gieniek.
- Juliaturczyniak
- Milion subskrypcji
Ogólnie bycie 3+ żoną to dla mnie Red flag, druga jeszcze spoko, szczególnie, że dużo osób w wieku 30-49 lat bierze rozwód,ale bycie np. 10 to co?ślub co chwila, rozwód co chwila. Mkhmmm Wiśniewski chociaż mu z Mandaryną kibicuje, jestem ciekawa ile to potrwa,bo niestety całego życia nie zakładam.
Dalej sądzę, ze to tylko promocja pod tzgJuliaturczyniak pisze: ↑wt wrz 08, 2026 10:54 am Ogólnie bycie 3+ żoną to dla mnie Red flag, druga jeszcze spoko, szczególnie, że dużo osób w wieku 30-49 lat bierze rozwód,ale bycie np. 10 to co?ślub co chwila, rozwód co chwila. Mkhmmm Wiśniewski chociaż mu z Mandaryną kibicuje, jestem ciekawa ile to potrwa,bo niestety całego życia nie zakładam.
- O Matyldo!
- WhiteParty
-
LauraBacha3
- LemonkowaCola
Prędzej bym poleciała na Wiśniewskiego niż Akopa. Ale to chyba w obecnych czasach nie jest niepolularną opinią