Operacja plastyczna nosa
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Operacja plastyczna nosa
Na zamkniętych grupach jest mnóstwo osób, ktorej mają zdeformowany nos po albańskich chirurgach. Tam robią 5 operacji w ciągu dnia... ale chętni są nadal bo tanio
No jestem zaskoczona, że to kosztuje 2x tyle co u innych chirurgówMagia1245 pisze: ↑śr lip 03, 2024 9:54 pm Dziękuję Ci za odpowiedź
Ciesze się, że jesteś zadowolona i gratuluję odwagi. Sama bardzo bym chciała bo to mój kompleks plus mam problemy z oddychaniem w jednej dziurce przez krzywą przegrodę i częste zapalenia zatok.. jedynie troche się boję , że coś pójdzie bie tak plus wiadomo doayć dużo bierze Wysocki. Może kiedyś też spełnię te marzenie![]()
A wiesz może, czy Paula Tumala i Agata Cis miały u niego operację? Bo ich nosy bardzo mi przypominają"dzieła" doktora, a on wszystkim robi podobny ksztalt. Przy czym od razu mówię, że ich nosy mi się właśnie podobają. Nos robiła u niego jeszcze Barbelicious, dziewczyna, która prowadzi konto mycityofbeauty i dr Muszczynko, bo mówiły o tym wprost.quizlette0402 pisze: ↑czw lis 20, 2025 3:12 pm dużo osób tutaj pisze o pewnym lekarzu na W, sama mam od niego nos i napiszę tyle - zobaczcie jak wyglądają jego prace u dziewczyn: Ola Sosfa, Agata Lewandowska, Karolina Mrozicka i przemyślcie czy wszystko jest z tymi nosami w porządku. zaznaczę, ze taki jest jego styl, ciagle powiela ten sam schemat, nie ucząc się na błędach. ja mam mieszankę tych trzech nosów i jestem na etapie rozważań co do rewizji w Turcji.
Doktor na W to miała też u niego na pewno robiony Anna Karcz i chyba też Schreiber?Lollita pisze: ↑sob sty 17, 2026 7:53 pm A wiesz może, czy Paula Tumala i Agata Cis miały u niego operację? Bo ich nosy bardzo mi przypominają"dzieła" doktora, a on wszystkim robi podobny ksztalt. Przy czym od razu mówię, że ich nosy mi się właśnie podobają. Nos robiła u niego jeszcze Barbelicious, dziewczyna, która prowadzi konto mycityofbeauty i dr Muszczynko, bo mówiły o tym wprost.
- kontrolling
- BlondDoczep
Olaaa__ pisze: ↑wt wrz 16, 2025 11:29 am Widzialam post na instagramie o operacji w Albanii u Sinaniego, i on oraz jego klinika to chyba nr 1 wśród osób podróżujących tam na operację z Polski, i dziewczyna ma kompletną deformację, a sam Dr umywa ręce bo zaproponował tylko rewizję a ona żądała zwrotu![]()
Jestem na grupkach na fb odnośnie operacji, i na topke polskich chirurgów teraz też wylewają się ogromne ilości niepochlebnych opinii, ale mam wrażenie że ludzie kompletnie nie wiedzą jak wygląda rekonwalescencja po tak inwazyjnym zabiegu, i schizuja tydzień po, że nos jest opuchnięty, pojawiają się zgrubienia etc.
ta pseudoinfluencerka bym się nie przejmowała raczej, warto się z nia zaznajomic kim ta pani jest na osobnym tutaj wątku.
Miałam operacje u sinaniego ponad 2 lata temu, jestem mega zadowolona. polecam
- alojzydupa00
- RóżowePolo
Karolina Mrozicka mam wrażenie że cały czas mówi przez nos, jakby miała zatkany. Nie wiem czy to tak powinno być.quizlette0402 pisze: ↑czw lis 20, 2025 3:12 pm dużo osób tutaj pisze o pewnym lekarzu na W, sama mam od niego nos i napiszę tyle - zobaczcie jak wyglądają jego prace u dziewczyn: Ola Sosfa, Agata Lewandowska, Karolina Mrozicka i przemyślcie czy wszystko jest z tymi nosami w porządku. zaznaczę, ze taki jest jego styl, ciagle powiela ten sam schemat, nie ucząc się na błędach. ja mam mieszankę tych trzech nosów i jestem na etapie rozważań co do rewizji w Turcji.
Też jestem ciekawa czy można sam czubek zoperować…
- Pulpetwsosie
- PinkParty
Jestem bardzo zadowolona ze swojej operacji, jestem już wiele lat po kiedy ceny nie były chyba tak szalone, uzbierałam sobie to w kilka miesięcy - gdybym miała przygotowywać się do tego dziś, to nie wiem czy byłoby to możliwe, bo mam inne wydatki. Praktycznie codziennie od czasu operacji myślę o niej i o tym jak bardzo poprawiła mi komfort psychiczny, a przez to i komfort życia. Nie odważyłabym się jednak na operację poza Polską. Do Polski przyleciałam specjalnie zza granicy na opkę 
Za to Przemysław Czarnecki mówił w wywiadach, że miała więcej i ją na nie woził. Co do Marianki jest totalnie niewiarygodna, więc już wolę zawierzyć bycia bliżej prawdy jego słowom
Można, moje koleżanki robiły u Skupina i Jadczaka. Ale jeśli chcesz zmienić kształt nosa, to raczej tylko CKN wchodzi w grę. Lepiej zrobić raz a porządnie, niż bawić sie w poprawki - każda poprawka to większe ryzyko i oczywiście koszt.
Szczerze mówiąc, to nie widzę zmian w jej nosie. Może nie miała operacji, tylko drobna korekcję np. w związku z kostniną czy coś takiego - chłopy oczywiście rozumują po swojemu, więc bym dzieliła na 5 to co on mówi.