Start
Mój profil

Operacja plastyczna nosa

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Emska8888
Ciastko

Re: Operacja plastyczna nosa

Post autor: Emska8888 »

Na zamkniętych grupach jest mnóstwo osób, ktorej mają zdeformowany nos po albańskich chirurgach. Tam robią 5 operacji w ciągu dnia... ale chętni są nadal bo tanio
Cindy1
Tritonotti

Post autor: Cindy1 »

Magia1245 pisze: śr lip 03, 2024 9:54 pm Dziękuję Ci za odpowiedź 🫶🏽
Ciesze się, że jesteś zadowolona i gratuluję odwagi. Sama bardzo bym chciała bo to mój kompleks plus mam problemy z oddychaniem w jednej dziurce przez krzywą przegrodę i częste zapalenia zatok.. jedynie troche się boję , że coś pójdzie bie tak plus wiadomo doayć dużo bierze Wysocki. Może kiedyś też spełnię te marzenie ☺️
No jestem zaskoczona, że to kosztuje 2x tyle co u innych chirurgów
Lollita
GreckieWakacje

Post autor: Lollita »

quizlette0402 pisze: czw lis 20, 2025 3:12 pm dużo osób tutaj pisze o pewnym lekarzu na W, sama mam od niego nos i napiszę tyle - zobaczcie jak wyglądają jego prace u dziewczyn: Ola Sosfa, Agata Lewandowska, Karolina Mrozicka i przemyślcie czy wszystko jest z tymi nosami w porządku. zaznaczę, ze taki jest jego styl, ciagle powiela ten sam schemat, nie ucząc się na błędach. ja mam mieszankę tych trzech nosów i jestem na etapie rozważań co do rewizji w Turcji.
A wiesz może, czy Paula Tumala i Agata Cis miały u niego operację? Bo ich nosy bardzo mi przypominają"dzieła" doktora, a on wszystkim robi podobny ksztalt. Przy czym od razu mówię, że ich nosy mi się właśnie podobają. Nos robiła u niego jeszcze Barbelicious, dziewczyna, która prowadzi konto mycityofbeauty i dr Muszczynko, bo mówiły o tym wprost.
Kayoko
MoetGlass

Post autor: Kayoko »

Lollita pisze: sob sty 17, 2026 7:53 pm A wiesz może, czy Paula Tumala i Agata Cis miały u niego operację? Bo ich nosy bardzo mi przypominają"dzieła" doktora, a on wszystkim robi podobny ksztalt. Przy czym od razu mówię, że ich nosy mi się właśnie podobają. Nos robiła u niego jeszcze Barbelicious, dziewczyna, która prowadzi konto mycityofbeauty i dr Muszczynko, bo mówiły o tym wprost.
Doktor na W to miała też u niego na pewno robiony Anna Karcz i chyba też Schreiber?
Lol123!!!
Bagietka z szarlott

Post autor: Lol123!!! »

Kayoko pisze: wt sty 20, 2026 10:59 am Doktor na W to miała też u niego na pewno robiony Anna Karcz i chyba też Schreiber?
Czy któraś robiła może korektę nosa w Turcji?