Operacja plastyczna nosa
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Operacja plastyczna nosa
Na zamkniętych grupach jest mnóstwo osób, ktorej mają zdeformowany nos po albańskich chirurgach. Tam robią 5 operacji w ciągu dnia... ale chętni są nadal bo tanio
No jestem zaskoczona, że to kosztuje 2x tyle co u innych chirurgówMagia1245 pisze: ↑śr lip 03, 2024 9:54 pm Dziękuję Ci za odpowiedź
Ciesze się, że jesteś zadowolona i gratuluję odwagi. Sama bardzo bym chciała bo to mój kompleks plus mam problemy z oddychaniem w jednej dziurce przez krzywą przegrodę i częste zapalenia zatok.. jedynie troche się boję , że coś pójdzie bie tak plus wiadomo doayć dużo bierze Wysocki. Może kiedyś też spełnię te marzenie![]()
A wiesz może, czy Paula Tumala i Agata Cis miały u niego operację? Bo ich nosy bardzo mi przypominają"dzieła" doktora, a on wszystkim robi podobny ksztalt. Przy czym od razu mówię, że ich nosy mi się właśnie podobają. Nos robiła u niego jeszcze Barbelicious, dziewczyna, która prowadzi konto mycityofbeauty i dr Muszczynko, bo mówiły o tym wprost.quizlette0402 pisze: ↑czw lis 20, 2025 3:12 pm dużo osób tutaj pisze o pewnym lekarzu na W, sama mam od niego nos i napiszę tyle - zobaczcie jak wyglądają jego prace u dziewczyn: Ola Sosfa, Agata Lewandowska, Karolina Mrozicka i przemyślcie czy wszystko jest z tymi nosami w porządku. zaznaczę, ze taki jest jego styl, ciagle powiela ten sam schemat, nie ucząc się na błędach. ja mam mieszankę tych trzech nosów i jestem na etapie rozważań co do rewizji w Turcji.
Doktor na W to miała też u niego na pewno robiony Anna Karcz i chyba też Schreiber?Lollita pisze: ↑sob sty 17, 2026 7:53 pm A wiesz może, czy Paula Tumala i Agata Cis miały u niego operację? Bo ich nosy bardzo mi przypominają"dzieła" doktora, a on wszystkim robi podobny ksztalt. Przy czym od razu mówię, że ich nosy mi się właśnie podobają. Nos robiła u niego jeszcze Barbelicious, dziewczyna, która prowadzi konto mycityofbeauty i dr Muszczynko, bo mówiły o tym wprost.