Start
Mój profil

Operacja plastyczna nosa

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Emska8888
Ciastko

Re: Operacja plastyczna nosa

Post autor: Emska8888 »

Na zamkniętych grupach jest mnóstwo osób, ktorej mają zdeformowany nos po albańskich chirurgach. Tam robią 5 operacji w ciągu dnia... ale chętni są nadal bo tanio
Cindy1
LouiBag

Post autor: Cindy1 »

Magia1245 pisze: śr lip 03, 2024 9:54 pm Dziękuję Ci za odpowiedź 🫶🏽
Ciesze się, że jesteś zadowolona i gratuluję odwagi. Sama bardzo bym chciała bo to mój kompleks plus mam problemy z oddychaniem w jednej dziurce przez krzywą przegrodę i częste zapalenia zatok.. jedynie troche się boję , że coś pójdzie bie tak plus wiadomo doayć dużo bierze Wysocki. Może kiedyś też spełnię te marzenie ☺️
No jestem zaskoczona, że to kosztuje 2x tyle co u innych chirurgów
Lollita
LouiBag

Post autor: Lollita »

quizlette0402 pisze: czw lis 20, 2025 3:12 pm dużo osób tutaj pisze o pewnym lekarzu na W, sama mam od niego nos i napiszę tyle - zobaczcie jak wyglądają jego prace u dziewczyn: Ola Sosfa, Agata Lewandowska, Karolina Mrozicka i przemyślcie czy wszystko jest z tymi nosami w porządku. zaznaczę, ze taki jest jego styl, ciagle powiela ten sam schemat, nie ucząc się na błędach. ja mam mieszankę tych trzech nosów i jestem na etapie rozważań co do rewizji w Turcji.
A wiesz może, czy Paula Tumala i Agata Cis miały u niego operację? Bo ich nosy bardzo mi przypominają"dzieła" doktora, a on wszystkim robi podobny ksztalt. Przy czym od razu mówię, że ich nosy mi się właśnie podobają. Nos robiła u niego jeszcze Barbelicious, dziewczyna, która prowadzi konto mycityofbeauty i dr Muszczynko, bo mówiły o tym wprost.
Kayoko
LouiBag

Post autor: Kayoko »

Lollita pisze: sob sty 17, 2026 7:53 pm A wiesz może, czy Paula Tumala i Agata Cis miały u niego operację? Bo ich nosy bardzo mi przypominają"dzieła" doktora, a on wszystkim robi podobny ksztalt. Przy czym od razu mówię, że ich nosy mi się właśnie podobają. Nos robiła u niego jeszcze Barbelicious, dziewczyna, która prowadzi konto mycityofbeauty i dr Muszczynko, bo mówiły o tym wprost.
Doktor na W to miała też u niego na pewno robiony Anna Karcz i chyba też Schreiber?
Lol123!!!
Tritonotti

Post autor: Lol123!!! »

Kayoko pisze: wt sty 20, 2026 10:59 am Doktor na W to miała też u niego na pewno robiony Anna Karcz i chyba też Schreiber?
Czy któraś robiła może korektę nosa w Turcji?
Lollita
LouiBag

Kayoko pisze: wt sty 20, 2026 10:59 am Doktor na W to miała też u niego na pewno robiony Anna Karcz i chyba też Schreiber?
Marianna miała u dr Dębskiego, wielokrotnie o tym mówiła.
Awatar użytkownika
kontrolling
BlondDoczep

Post autor: kontrolling »

Olaaa__ pisze: wt wrz 16, 2025 11:29 am Widzialam post na instagramie o operacji w Albanii u Sinaniego, i on oraz jego klinika to chyba nr 1 wśród osób podróżujących tam na operację z Polski, i dziewczyna ma kompletną deformację, a sam Dr umywa ręce bo zaproponował tylko rewizję a ona żądała zwrotu :/

Jestem na grupkach na fb odnośnie operacji, i na topke polskich chirurgów teraz też wylewają się ogromne ilości niepochlebnych opinii, ale mam wrażenie że ludzie kompletnie nie wiedzą jak wygląda rekonwalescencja po tak inwazyjnym zabiegu, i schizuja tydzień po, że nos jest opuchnięty, pojawiają się zgrubienia etc.

ta pseudoinfluencerka bym się nie przejmowała raczej, warto się z nia zaznajomic kim ta pani jest na osobnym tutaj wątku.
Miałam operacje u sinaniego ponad 2 lata temu, jestem mega zadowolona. polecam :)
Awatar użytkownika
alojzydupa00
RóżowePolo

Post autor: alojzydupa00 »

quizlette0402 pisze: czw lis 20, 2025 3:12 pm dużo osób tutaj pisze o pewnym lekarzu na W, sama mam od niego nos i napiszę tyle - zobaczcie jak wyglądają jego prace u dziewczyn: Ola Sosfa, Agata Lewandowska, Karolina Mrozicka i przemyślcie czy wszystko jest z tymi nosami w porządku. zaznaczę, ze taki jest jego styl, ciagle powiela ten sam schemat, nie ucząc się na błędach. ja mam mieszankę tych trzech nosów i jestem na etapie rozważań co do rewizji w Turcji.
Karolina Mrozicka mam wrażenie że cały czas mówi przez nos, jakby miała zatkany. Nie wiem czy to tak powinno być.
Karoryfer
BlondDoczep

Post autor: Karoryfer »

Ja miałam dwie, jedna w Polsce, druga za granicą i tak jak profil super po rewizji tak front by się przydał raz jeszcze 😫
Myślicie że mogą zrobić korektę samego szycia słupka nosa, żeby było bardziej symetryczne?
nadia007
FejkTiffany

Post autor: nadia007 »

Karoryfer pisze: śr lut 11, 2026 3:25 pm Ja miałam dwie, jedna w Polsce, druga za granicą i tak jak profil super po rewizji tak front by się przydał raz jeszcze 😫
Myślicie że mogą zrobić korektę samego szycia słupka nosa, żeby było bardziej symetryczne?
Też jestem ciekawa czy można sam czubek zoperować…
Awatar użytkownika
Pulpetwsosie
PinkParty

Post autor: Pulpetwsosie »

Jestem bardzo zadowolona ze swojej operacji, jestem już wiele lat po kiedy ceny nie były chyba tak szalone, uzbierałam sobie to w kilka miesięcy - gdybym miała przygotowywać się do tego dziś, to nie wiem czy byłoby to możliwe, bo mam inne wydatki. Praktycznie codziennie od czasu operacji myślę o niej i o tym jak bardzo poprawiła mi komfort psychiczny, a przez to i komfort życia. Nie odważyłabym się jednak na operację poza Polską. Do Polski przyleciałam specjalnie zza granicy na opkę :P
Awatar użytkownika
FashFash
Collagen z chlorellą

Post autor: FashFash »

Lollita pisze: śr sty 21, 2026 6:51 pm Marianna miała u dr Dębskiego, wielokrotnie o tym mówiła.
Marianna miała 2x czy 3x operacje nosa i ciekawe czy wszystkie u dr Dębskiego
Lollita
LouiBag

FashFash pisze: pn mar 02, 2026 8:59 pm Marianna miała 2x czy 3x operacje nosa i ciekawe czy wszystkie u dr Dębskiego
Z tego co mówiła, to tylko jedną. Ona raczej nie robi tajemnicy z tego co i gdzie sobie robi.
Awatar użytkownika
FashFash
Collagen z chlorellą

Post autor: FashFash »

Lollita pisze: wt mar 03, 2026 4:56 pm Z tego co mówiła, to tylko jedną. Ona raczej nie robi tajemnicy z tego co i gdzie sobie robi.
Za to Przemysław Czarnecki mówił w wywiadach, że miała więcej i ją na nie woził. Co do Marianki jest totalnie niewiarygodna, więc już wolę zawierzyć bycia bliżej prawdy jego słowom
Lollita
LouiBag

nadia007 pisze: czw lut 12, 2026 6:50 am Też jestem ciekawa czy można sam czubek zoperować…
Można, moje koleżanki robiły u Skupina i Jadczaka. Ale jeśli chcesz zmienić kształt nosa, to raczej tylko CKN wchodzi w grę. Lepiej zrobić raz a porządnie, niż bawić sie w poprawki - każda poprawka to większe ryzyko i oczywiście koszt.
Lollita
LouiBag

FashFash pisze: wt mar 03, 2026 4:58 pm Za to Przemysław Czarnecki mówił w wywiadach, że miała więcej i ją na nie woził. Co do Marianki jest totalnie niewiarygodna, więc już wolę zawierzyć bycia bliżej prawdy jego słowom
Szczerze mówiąc, to nie widzę zmian w jej nosie. Może nie miała operacji, tylko drobna korekcję np. w związku z kostniną czy coś takiego - chłopy oczywiście rozumują po swojemu, więc bym dzieliła na 5 to co on mówi.
Hajli
Siatkarka

Post autor: Hajli »

A czy któraś z Was miała ckn u dr Skupina w Poznaniu? Bardzo się zastanawiam. Do tej pory rozważałam jedynie Wysockiego ale terminy masakrycznie długie