Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
JusiaJusia
GreckieWakacje

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: JusiaJusia »

😂😂😂😂
Załączniki
fw_1768728411738.jpg
fw_1768728411738.jpg (67.17 KiB) Przejrzano 181 razy
Awatar użytkownika
MarcelinaMarcela
Gacie z oceanu

Post autor: MarcelinaMarcela »

Tak samo robiła ta idiotka Iwka. Wstawiała stare foty, bo chciała pokazać jak schudła. Te baby to mają nasrane we łbach. Teraz ta wstawia stare zdjęcia, że niby dobrze się bawi, a pewnie w poduszkę w kącie ryczy. To samo furiatozzz, każdy każdemu z tej Trójcy chce pokazać, jaki to on nie jest wyluzowany i szczęśliwy. A w rzeczywistości każde z nich żyje w wykreowanym świecie iluzji. Nie zrozumiem nigdy debilizmu. Nie sądzę, że są razem. Z tych relacji nic nie wynika. Obserwują siebie nawzajem i jak jedno coś wstawi, to zaraz drugi papuguje że niby ma lepiej. Dorośli ludzie, a pojeb* jak nic
Ostatnio zmieniony ndz sty 18, 2026 10:40 am przez MarcelinaMarcela, łącznie zmieniany 1 raz.
Marcello
Awatar użytkownika
MarcelinaMarcela
Gacie z oceanu

Tak samo robiła ta idiotka Iwka. Wstawiała stare foty, bo chciała pokazać jak schudła. Te baby to mają nasrane we łbach. Teraz ta wstawia stare zdjęcia, że niby dobrze się bawi, a pewnie w poduszkę w kącie ryczy. To samo furiatozzz, każdy każdemu z tej Trójcy chce pokazać, jaki to on nie jest wyluzowany i szczęśliwy. A w rzeczywistości każde z nich żyje w wykreowanym świecie iluzji. Nie zrozumiem nigdy debilizmu. Nie sądzę, że są razem. Z tych relacji nic nie wynika. Obserwują siebie nawzajem i jak jedno coś wstawi, to zaraz drugi papuguje że niby ma lepiej. Dorośli ludzie, a pojeb* jak nic
Marcello
Awatar użytkownika
MarcelinaMarcela
Gacie z oceanu

Niechcący dwa razy to samo wysłałam😁
Marcello
Awatar użytkownika
MarcelinaMarcela
Gacie z oceanu

dawidszulcc pisze: ndz sty 18, 2026 2:39 am Mi się wydaje że on nigdzie nie poszedł, Magda spotkała się z kolezaneczkami i tyle

Widziałam komentarz pod zdjęciem Iwoni🤣🤣 myślę, że nie odpisze i nie pokaże swojego ukochanego😉 bo on nie istnieje🤭 jest tylko w jej chorej głowie 😁
Marcello
Obserwatorka40
RoyalBaby

Post autor: Obserwatorka40 »

Wydało się.... To znaki że są razem 😁
Chcieli przygwiazdorzyć...jak celebryci... którzy się rozstają, a za chwilę wracają do siebie. Tak samo u Barona i Sandry.... Świetne zagranie.... A ile osób teraz obserwuje 🤣🤣 żądni informacji co dalej 🤣🤣🤣 hahha nieźle nieźle
Dolly
Tritonotti

Post autor: Dolly »

Magellan pisze: sob sty 17, 2026 11:13 pm Siedzi w chacie,kasuje i lajkuje,to co mu pasi😁Geniusz intelktu😁setki metrów jelit, potas w soli, zenit w Wawie, ruch lewostronny, torbiel na dupie,ktory sie leczy przez rok, współpraca z Karmowskim, znajomi, lekarz korzystający z jego diety i DIETETYK oraz komandos w jednym😂😂😂Czekam na kolejne hity😁

:') :') :') :') :')
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

Hej wszystkim. Tak jak gdzieś już pisałem oni najwyraźniej w świecie, uknuli spisek o rostaniu, I sami siebie sprawdzali czy podołają być osobno, scenki o rostaniu są żałosne i robiące ludzi w chuja, to wszystko to jedno wielkie szambo które lada chwila wypłynie. Następuje jak to on pisał przełom w jego parszywym świecie , a co za tym idzie on będzie miał swoją armie zdesperowanych facetów i oddających każdą złotówkę temu popaprancowi. Oświadczy się MASKOTCE . Natomiast ona swoje fanki które już dostają orgazmu , który zapodaje im ich władczyni Kleo "Ja mam siłę ja mam moc w chuja robię cały rok " strategia Kleo, przyjęcie oswiadczyn od psychopaty,to będzie coś 💣 czekam na dalszy rozwój tej parszywej dwójki.
tomasz4999
Modna

Post autor: tomasz4999 »

Gęsto, kleisto
Załączniki
fw_1768737100780.jpg
fw_1768737100780.jpg (33.91 KiB) Przejrzano 545 razy
Gnom
Mokra Włoszka

Post autor: Gnom »

JusiaJusia pisze: ndz sty 18, 2026 9:58 am Oni sami się gubią w tym co robią i mówią, myślę że mimo wszystko bardziej wkurw mają, czytając opinię na swój temat i to ,że tyle ludzi ich rozkminiło jakimi są oszustami. Uczciwa praca dla nich nie istnieje,ale na wszystko przyjdzie czas. Są bliżej dna niż im się wydaje . Mogą tworzyć aplikacje i nawijać makaron na uszy o kolejnych mega cud dietach ale i tak wylądują w rynsztoku. Żal w tym wszystkim Jasia i Maliny. Tylko i wyłącznie....
Tworzyć aplikację. Super. Ani on ani ona nie mają licencji dietetyków, wspomnę też o licencjach.
JusiaJusia
GreckieWakacje

Post autor: JusiaJusia »

Gnom pisze: ndz sty 18, 2026 12:54 pm Tworzyć aplikację. Super. Ani on ani ona nie mają licencji dietetyków, wspomnę też o licencjach.
Oni nie mają nic oprócz pazerności.... kłamstwo i matactwo to ich motto życiowe....
Serio czekam na tą bombę i niech dobiorą się do nich wszelkie instytucje. Niech poniosą konsekwencje swoich chorych poczynań!!!!
Awatar użytkownika
Anty Cygan
Gacie z oceanu

Post autor: Anty Cygan »

Gotuj z pinokiem
Załączniki
fw_1768740853850.jpg
fw_1768740853850.jpg (26.5 KiB) Przejrzano 492 razy
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Post autor: AniaW91 »

Jak on niby z ta Kleo układają diety jak te patrzy co niby rzekomo pisza w dietach aoni nie potrafią wgl gotować 🤣więc jak to moze byc wypróbowane albo cos ?🤣ktos mi wytlumaczy ?
Zalewki, placek furiata losos i ta kleo caly czas robila jajecznice albo jakiegoś fastfooda typu tortila itp to jak to mozliwe 😂🤣🤣
Wojtech2000
Skarpeta Rakieta

Post autor: Wojtech2000 »

Co taka cisza u brudaska pinokiusia 🤔🤔🤔
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Mexxxi pisze: ndz sty 18, 2026 5:39 pm Wraca od wczoraj na pieszo od prawdziwych, grubych przyjaciół. To trwa trochę, dajże mu czasu 🤣🤣
Już relacja była jest z Nikola na spacerze niedzielnym, a w komentarzu ktoś zapytał o Magdę odrazu komentarz usunięty został 🤣🤣
Wojtech2000
Skarpeta Rakieta

Post autor: Wojtech2000 »

dawidszulcc pisze: ndz sty 18, 2026 5:42 pm Już relacja była jest z Nikola na spacerze niedzielnym, a w komentarzu ktoś zapytał o Magdę odrazu komentarz usunięty został 🤣🤣
Jest na slizbawce w czarnym krotkim płaszczu i czarnych bucikach jakiś takich wiosennych tak mi się wydaje I ma czarne okularki bo oczka takie jakieś przepite, do tego Niki, która dość słabo wygląda jak na córkę wybitnego dietetyka (mam na myśli figurę Fit)
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Mexxxi pisze: ndz sty 18, 2026 5:55 pm Jaką Magdę?! On nie zna żadnej Magdy!!! 🤣🤣🤣
Tak jak mówię on nagrywa filmiki z dużym wyprzedzeniem, nie na bieżąco, dlatego wszystko jest opóźnione, Ten filmik mógł nagrać dużo wcześniej i dopiero wstawić, za nim nie nadążysz i jego myślami
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Mexxxi pisze: ndz sty 18, 2026 6:07 pm Zgadza się!
Tak jak teraz Wielka Cleo dodała najnowszą relację w której prawi o jutrzejszym wyzwaniu...w starej fryzurze 🤣🤣🤣
Także wczorajsze wyjście z tańcami w grzywce i krótszych włoaach jej się przyśniło 🤣🤣
Niedowierzam jakie społeczeństwo jest tępe 🙈🤣 i łyka ten shitt jak 🦩🦩🦩
Tamto zdjęcie to było stare
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Mexxxi pisze: ndz sty 18, 2026 6:17 pm Ja to wiem, My to wiemy...ale ponad 200 osób pod postem daje się nabrać, wkręca się w jej "zmianę" a ta bezlitośnie potwierdza dziękując i sugerując : Kobieto, też tak możesz, dołącz tylko! Perfidna manipulantka. Dlatego nigdy nie była, nie jest i nie będzie ofiarą Czarnego Cygana. Jest Jego WSPÓLNICZKĄ w tym procederze, razem czy osobno, niczym się od niego nie różni.
No jest tu osoba która ma dowody na ich oszustwa, I jakoś cicho siedzi, boi się okazać, albo nie ma nic tylko tak pisała.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Mexxxi pisze: ndz sty 18, 2026 6:17 pm Ja to wiem, My to wiemy...ale ponad 200 osób pod postem daje się nabrać, wkręca się w jej "zmianę" a ta bezlitośnie potwierdza dziękując i sugerując : Kobieto, też tak możesz, dołącz tylko! Perfidna manipulantka. Dlatego nigdy nie była, nie jest i nie będzie ofiarą Czarnego Cygana. Jest Jego WSPÓLNICZKĄ w tym procederze, razem czy osobno, niczym się od niego nie różni.
I pozwala aby dalej to robili zamiast zaprzestać ,złu
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Mexxxi pisze: ndz sty 18, 2026 6:29 pm Czytałam. Miejmy nadzieję, że ujawni.
Mnie oszukał pierwszy raz w 2018roku, drugi raz nabrałam się w 2024, z Magdą. Mam wszystkie dowody. Jak pojdzie do sądu pozew zbiorowy- dodam swoją historię do akt.
No to nie źle ,tylko taki osąd nie pójdzie do sądu bo nikt nie ma odwagi tego zrobić.
Awatar użytkownika
MarcelinaMarcela
Gacie z oceanu

Mexxxi pisze: ndz sty 18, 2026 5:37 pm Styl latino niesie się od Tworek do Choroszczy 🤣🤣🤣

Nie mam patrzenia na nią. I wkoło to samoooo, tekst piosenki sugeruje, że Iwka myśli o furiacieee🤣🤣🤣🤣żenada
Załączniki
fw_1768758888556.jpg
fw_1768758888556.jpg (30.65 KiB) Przejrzano 175 razy
Marcello
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Mexxxi pisze: ndz sty 18, 2026 7:04 pm Też to pomyślałam. Obie są żenujące, wystawiają się na targowisku próżności i tych samych emocjonalnych braków..
Do mojej napisała że zaczepił ją kiedyś i chciał porozmawiać
Gnom
Mokra Włoszka

Post autor: Gnom »

dawidszulcc pisze: ndz sty 18, 2026 6:22 pm No jest tu osoba która ma dowody na ich oszustwa, I jakoś cicho siedzi, boi się okazać, albo nie ma nic tylko tak pisała.
Nie chodzi o bojaźń. Tu jest konkretnie. Napisały Ci dziewczyny, że znają materiał. Nie oceniaj
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Gnom pisze: ndz sty 18, 2026 7:22 pm Nie chodzi o bojaźń. Tu jest konkretnie. Napisały Ci dziewczyny, że znają materiał. Nie oceniaj
Chyba na peryferiach,nikt nie ocenia nie myl pojęć, stwierdzam fakt.