Magellan pisze: ↑sob sty 17, 2026 11:13 pm Siedzi w chacie,kasuje i lajkuje,to co mu pasiGeniusz intelktu
setki metrów jelit, potas w soli, zenit w Wawie, ruch lewostronny, torbiel na dupie,ktory sie leczy przez rok, współpraca z Karmowskim, znajomi, lekarz korzystający z jego diety i DIETETYK oraz komandos w jednym
Czekam na kolejne hity
![]()
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Hej wszystkim. Tak jak gdzieś już pisałem oni najwyraźniej w świecie, uknuli spisek o rostaniu, I sami siebie sprawdzali czy podołają być osobno, scenki o rostaniu są żałosne i robiące ludzi w chuja, to wszystko to jedno wielkie szambo które lada chwila wypłynie. Następuje jak to on pisał przełom w jego parszywym świecie , a co za tym idzie on będzie miał swoją armie zdesperowanych facetów i oddających każdą złotówkę temu popaprancowi. Oświadczy się MASKOTCE . Natomiast ona swoje fanki które już dostają orgazmu , który zapodaje im ich władczyni Kleo "Ja mam siłę ja mam moc w chuja robię cały rok " strategia Kleo, przyjęcie oswiadczyn od psychopaty,to będzie coś
czekam na dalszy rozwój tej parszywej dwójki.
-
tomasz4999
- Modna
Gęsto, kleisto
- Załączniki
-
- fw_1768737100780.jpg (33.91 KiB) Przejrzano 527 razy
Tworzyć aplikację. Super. Ani on ani ona nie mają licencji dietetyków, wspomnę też o licencjach.JusiaJusia pisze: ↑ndz sty 18, 2026 9:58 am Oni sami się gubią w tym co robią i mówią, myślę że mimo wszystko bardziej wkurw mają, czytając opinię na swój temat i to ,że tyle ludzi ich rozkminiło jakimi są oszustami. Uczciwa praca dla nich nie istnieje,ale na wszystko przyjdzie czas. Są bliżej dna niż im się wydaje . Mogą tworzyć aplikacje i nawijać makaron na uszy o kolejnych mega cud dietach ale i tak wylądują w rynsztoku. Żal w tym wszystkim Jasia i Maliny. Tylko i wyłącznie....
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Oni nie mają nic oprócz pazerności.... kłamstwo i matactwo to ich motto życiowe....
Serio czekam na tą bombę i niech dobiorą się do nich wszelkie instytucje. Niech poniosą konsekwencje swoich chorych poczynań!!!!
- Anty Cygan
- Gacie z oceanu
Gotuj z pinokiem
- Załączniki
-
- fw_1768740853850.jpg (26.5 KiB) Przejrzano 474 razy
Jak on niby z ta Kleo układają diety jak te patrzy co niby rzekomo pisza w dietach aoni nie potrafią wgl gotować
więc jak to moze byc wypróbowane albo cos ?
ktos mi wytlumaczy ?
Zalewki, placek furiata losos i ta kleo caly czas robila jajecznice albo jakiegoś fastfooda typu tortila itp to jak to mozliwe

Zalewki, placek furiata losos i ta kleo caly czas robila jajecznice albo jakiegoś fastfooda typu tortila itp to jak to mozliwe
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Co taka cisza u brudaska pinokiusia 

Wraca od wczoraj na pieszo od prawdziwych, grubych przyjaciół. To trwa trochę, dajże mu czasu
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Jest na slizbawce w czarnym krotkim płaszczu i czarnych bucikach jakiś takich wiosennych tak mi się wydaje I ma czarne okularki bo oczka takie jakieś przepite, do tego Niki, która dość słabo wygląda jak na córkę wybitnego dietetyka (mam na myśli figurę Fit)dawidszulcc pisze: ↑ndz sty 18, 2026 5:42 pm Już relacja była jest z Nikola na spacerze niedzielnym, a w komentarzu ktoś zapytał o Magdę odrazu komentarz usunięty został![]()
dawidszulcc pisze: ↑ndz sty 18, 2026 5:42 pm Już relacja była jest z Nikola na spacerze niedzielnym, a w komentarzu ktoś zapytał o Magdę odrazu komentarz usunięty został![]()
Jaką Magdę?! On nie zna żadnej Magdy!!!
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Zgadza się!dawidszulcc pisze: ↑ndz sty 18, 2026 6:00 pm Tak jak mówię on nagrywa filmiki z dużym wyprzedzeniem, nie na bieżąco, dlatego wszystko jest opóźnione, Ten filmik mógł nagrać dużo wcześniej i dopiero wstawić, za nim nie nadążysz i jego myślami
Tak jak teraz Wielka Cleo dodała najnowszą relację w której prawi o jutrzejszym wyzwaniu...w starej fryzurze
Także wczorajsze wyjście z tańcami w grzywce i krótszych włoaach jej się przyśniło
Niedowierzam jakie społeczeństwo jest tępe
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Tamto zdjęcie to było stareMexxxi pisze: ↑ndz sty 18, 2026 6:07 pm Zgadza się!
Tak jak teraz Wielka Cleo dodała najnowszą relację w której prawi o jutrzejszym wyzwaniu...w starej fryzurze
Także wczorajsze wyjście z tańcami w grzywce i krótszych włoaach jej się przyśniło
Niedowierzam jakie społeczeństwo jest tępei łyka ten shitt jak
![]()
Ja to wiem, My to wiemy...ale ponad 200 osób pod postem daje się nabrać, wkręca się w jej "zmianę" a ta bezlitośnie potwierdza dziękując i sugerując : Kobieto, też tak możesz, dołącz tylko! Perfidna manipulantka. Dlatego nigdy nie była, nie jest i nie będzie ofiarą Czarnego Cygana. Jest Jego WSPÓLNICZKĄ w tym procederze, razem czy osobno, niczym się od niego nie różni.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
No jest tu osoba która ma dowody na ich oszustwa, I jakoś cicho siedzi, boi się okazać, albo nie ma nic tylko tak pisała.Mexxxi pisze: ↑ndz sty 18, 2026 6:17 pm Ja to wiem, My to wiemy...ale ponad 200 osób pod postem daje się nabrać, wkręca się w jej "zmianę" a ta bezlitośnie potwierdza dziękując i sugerując : Kobieto, też tak możesz, dołącz tylko! Perfidna manipulantka. Dlatego nigdy nie była, nie jest i nie będzie ofiarą Czarnego Cygana. Jest Jego WSPÓLNICZKĄ w tym procederze, razem czy osobno, niczym się od niego nie różni.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
I pozwala aby dalej to robili zamiast zaprzestać ,złuMexxxi pisze: ↑ndz sty 18, 2026 6:17 pm Ja to wiem, My to wiemy...ale ponad 200 osób pod postem daje się nabrać, wkręca się w jej "zmianę" a ta bezlitośnie potwierdza dziękując i sugerując : Kobieto, też tak możesz, dołącz tylko! Perfidna manipulantka. Dlatego nigdy nie była, nie jest i nie będzie ofiarą Czarnego Cygana. Jest Jego WSPÓLNICZKĄ w tym procederze, razem czy osobno, niczym się od niego nie różni.
Czytałam. Miejmy nadzieję, że ujawni.dawidszulcc pisze: ↑ndz sty 18, 2026 6:22 pm No jest tu osoba która ma dowody na ich oszustwa, I jakoś cicho siedzi, boi się okazać, albo nie ma nic tylko tak pisała.
Mnie oszukał pierwszy raz w 2018roku, drugi raz nabrałam się w 2024, z Magdą. Mam wszystkie dowody. Jak pojdzie do sądu pozew zbiorowy- dodam swoją historię do akt.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
No to nie źle ,tylko taki osąd nie pójdzie do sądu bo nikt nie ma odwagi tego zrobić.
Mechanizm jest taki, że strata (finansowa,moralna,zdrowotna) jest na tyle szybko wyłapywalna u nich- pierwszy/drugi/trzeci miesiąc, ze czlowiek zostawia to dla świętego spokoju. Nie o odwagę często chodzi ,tylko zacieranie przez nich śladu. Klient ich ma mieć wrażenie, ze jest jedyny przez te wszystkie lata ich prowadzeń, który wogóle śmie "mieć problem" do nich. Typowe...dawidszulcc pisze: ↑ndz sty 18, 2026 6:32 pm No to nie źle ,tylko taki osąd nie pójdzie do sądu bo nikt nie ma odwagi tego zrobić.
Oszukanych ludzi są setki/tysiące tylko nie wiedzą gdzie z tym "sami" pojść. Komentarze kasowsane, opinie zablokowane....
Część woli już tylko bekę pokręcić z tego.
Dlatego myslę, ze na tym etapie, gdy mocno tąpnęło zaufanie po ich rozstaniu, jak najwięcej ludzi musi tu trafić i zobaczyć, że nie są sami w swoich doświadczeniach. A już najlepiej byłoby, aby sprawą zajął się ktoś medialny i rozszarpał bez skrupułów temat tej dwojki "DIETETYKOW"
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
Też to pomyślałam. Obie są żenujące, wystawiają się na targowisku próżności i tych samych emocjonalnych braków..MarcelinaMarcela pisze: ↑ndz sty 18, 2026 6:54 pm Nie mam patrzenia na nią. I wkoło to samoooo, tekst piosenki sugeruje, że Iwka myśli o furiacieeeżenada