Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Gnom
Mokra Włoszka

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Gnom »

Megi007 pisze: sob sty 17, 2026 11:48 pm Gnom kuźwa teraz to musisz juz mleko wylać 🤣
Faktycznie miałas ze wszystkim racje że są razem....
Ale się wkopali właśnie 🤣🤣🤣🤣
Mało ostrożni toc ewidentnie Pinokio w jadnych jeansach siedzi i tym czarnym sweterku z telefonem w łapie i kasuje komentarze przy kolacji 🤣🤣🤣🤣
Oczywiście , czekałam właśnie do tego momentu , aby się choć trochę ujawnili. Musiałam mieć pewność
Gnom
Mokra Włoszka

dawidszulcc pisze: sob sty 17, 2026 11:43 pm Już wiem na 1000 % że są na kolacji razem ,w lokalu przez dziurkę od klucza, tam co poleciła im niby Nikola, bo w relacji dodała i w ekspresowym tępię to znikło.
Przedewszystkim, nie zgadzają się i paznokcie i kolor. A także biżuteria. Obecnie robi sobie dużo dłuższe paznokcie i obecnie ma inny kolor.
Gnom
Mokra Włoszka

Gnom pisze: ndz sty 18, 2026 2:21 am Oczywiście , czekałam właśnie do tego momentu , aby się choć trochę ujawnili. Musiałam mieć pewność
Relacja jest z wcześniej. To nie aktualne.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

Gnom pisze: ndz sty 18, 2026 2:30 am Relacja jest z wcześniej. To nie aktualne.
Ktoś napisał w komentarzu pozdrowienia dla Magdy coś w tym stylu
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Już komentarz usunięty, albo ta osoba dostała bloka, cwaniak nie spi czuwa
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Mi się wydaje że on nigdzie nie poszedł, Magda spotkała się z kolezaneczkami i tyle
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Post autor: AniaW91 »

Patkrz4584 pisze: ndz sty 18, 2026 2:10 am W jaki sposób można tu wrzucić screen?
Gnojowi nie daruje.
Piszesz cos tak samo jak wiadomosc i zjedz trochę niżej sa OPCJE/zalacznik wybierasz załącznik i dodajesz ze swojej galeri tego screena i wyślij;)gotowe
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

A czy ja tylko to widzę czy ktoś tez ? Magdalena Kleo 😅ściągnąć doczepy i ma swoje krótkie włosy 😂😂😂i wydaje sie mi ze przytyła....staw8a na naturalność 🤣czyżby
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

dawidszulcc pisze: ndz sty 18, 2026 2:38 am Już komentarz usunięty, albo ta osoba dostała bloka, cwaniak nie spi czuwa
On napewno ma kogos nadz cos ustawione tak jak pisal ze negatywne komentarze sa usuwane ....bo to nawet nie możliwością jest zeby 24 h śledził 🙃
Uleczkaaaa
RoyalBaby

Post autor: Uleczkaaaa »

Przecież to widać , że to nawet dwie różne sukienki .
Załączniki
fw_1768717423545.jpg
fw_1768717423545.jpg (107.79 KiB) Przejrzano 306 razy
Megi007
Mokra Włoszka

Post autor: Megi007 »

Na moje relacja była terazniejsza a foty stare....
Mexxxi
Channelka

Post autor: Mexxxi »

Te dwa gałgany manipulują odbiorcami i sobą wzajemnie jak tylko mogą i sami najpewniej mają ubaw, gdy czytają tutaj te rozkminy o nich.
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Sa straszni klamia jak moga...na pierwszym zdj bd teraz bez doczepow a na drugim z doczepami i chudsza
Mexxxi
Channelka

I idiotki piszące : Madzia teraz wyglądasz jak prawdziwa Ty, odzyskałąś siebie, buzia wypoczęta itp itd 🙃😅🙃🙃
A tam kur*a filtr popychany filtrem, ściema na ściemie i tona poliestru 🤣
Pewne jest jedno: jest łasa na komplementy i zachwyty, największy wróg się do niej zbliży, gdy pozna się na jej wewnętrznym braku i połechce próżne ego. Czarny nie bez kozery tak ją ładował cały czas, jak marionetka wszystko robiła za kilka ciepłych słówek.
Biedna kobieta. Mocno dysfunkcyjna i dalej nieprzepracowana. Zaraz z deszczu pod rynnę wskoczy, kolejny raz...
Megi007
Mokra Włoszka

Post autor: Megi007 »

Mi ręce opadły.....to jest normalnie szok jak mozna ludzi tak oszukiwać i robić z ludzi debili....
Jestem w szoku i jeszcze brac kase. Ludzie jej piszą pięknie wyglądasz, dobrze ze go zostawiłaś bo odzyłas i promieniejesz itp a ona jeszcze odpisuje na to dziękuję itp. A to stare foty.....
Mexxxi
Channelka

Megi007 pisze: ndz sty 18, 2026 9:01 am Mi ręce opadły.....to jest normalnie szok jak mozna ludzi tak oszukiwać i robić z ludzi debili....
Jestem w szoku i jeszcze brac kase. Ludzie jej piszą pięknie wyglądasz, dobrze ze go zostawiłaś bo odzyłas i promieniejesz itp a ona jeszcze odpisuje na to dziękuję itp. A to stare foty.....
Dlatego wewnętrznie oboje na zawsze zostaną wrakami i protezami człowieka. Tyle w tym chociaż sprawiedliwości.
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Post autor: Magellan »

Megi007 pisze: ndz sty 18, 2026 9:01 am Mi ręce opadły.....to jest normalnie szok jak mozna ludzi tak oszukiwać i robić z ludzi debili....
Tak samo chora jak on.
JusiaJusia
GreckieWakacje

Post autor: JusiaJusia »

Mexxxi pisze: ndz sty 18, 2026 8:16 am Te dwa gałgany manipulują odbiorcami i sobą wzajemnie jak tylko mogą i sami najpewniej mają ubaw, gdy czytają tutaj te rozkminy o nich.
Oni sami się gubią w tym co robią i mówią, myślę że mimo wszystko bardziej wkurw mają, czytając opinię na swój temat i to ,że tyle ludzi ich rozkminiło jakimi są oszustami. Uczciwa praca dla nich nie istnieje,ale na wszystko przyjdzie czas. Są bliżej dna niż im się wydaje . Mogą tworzyć aplikacje i nawijać makaron na uszy o kolejnych mega cud dietach ale i tak wylądują w rynsztoku. Żal w tym wszystkim Jasia i Maliny. Tylko i wyłącznie....
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Post autor: Magellan »

JusiaJusia pisze: ndz sty 18, 2026 9:58 am Oni sami się gubią w tym co robią i mówią, myślę że mimo wszystko bardziej wkurw mają, czytając opinię na swój temat i to ,że tyle ludzi ich rozkminiło jakimi są oszustami. Uczciwa praca dla nich nie istnieje,ale na wszystko przyjdzie czas. Są bliżej dna niż im się wydaje . Mogą tworzyć aplikacje i nawijać makaron na uszy o kolejnych mega cud dietach ale i tak wylądują w rynsztoku. Żal w tym wszystkim Jasia i Maliny. Tylko i wyłącznie....
Mi tez. Dziecko przypłaci zdrowiem błyszczenie matki
JusiaJusia
GreckieWakacje

Post autor: JusiaJusia »

😂😂😂😂
Załączniki
fw_1768728411738.jpg
fw_1768728411738.jpg (67.17 KiB) Przejrzano 178 razy
Awatar użytkownika
MarcelinaMarcela
Gacie z oceanu

Post autor: MarcelinaMarcela »

Tak samo robiła ta idiotka Iwka. Wstawiała stare foty, bo chciała pokazać jak schudła. Te baby to mają nasrane we łbach. Teraz ta wstawia stare zdjęcia, że niby dobrze się bawi, a pewnie w poduszkę w kącie ryczy. To samo furiatozzz, każdy każdemu z tej Trójcy chce pokazać, jaki to on nie jest wyluzowany i szczęśliwy. A w rzeczywistości każde z nich żyje w wykreowanym świecie iluzji. Nie zrozumiem nigdy debilizmu. Nie sądzę, że są razem. Z tych relacji nic nie wynika. Obserwują siebie nawzajem i jak jedno coś wstawi, to zaraz drugi papuguje że niby ma lepiej. Dorośli ludzie, a pojeb* jak nic
Ostatnio zmieniony ndz sty 18, 2026 10:40 am przez MarcelinaMarcela, łącznie zmieniany 1 raz.
Marcello
Awatar użytkownika
MarcelinaMarcela
Gacie z oceanu

Tak samo robiła ta idiotka Iwka. Wstawiała stare foty, bo chciała pokazać jak schudła. Te baby to mają nasrane we łbach. Teraz ta wstawia stare zdjęcia, że niby dobrze się bawi, a pewnie w poduszkę w kącie ryczy. To samo furiatozzz, każdy każdemu z tej Trójcy chce pokazać, jaki to on nie jest wyluzowany i szczęśliwy. A w rzeczywistości każde z nich żyje w wykreowanym świecie iluzji. Nie zrozumiem nigdy debilizmu. Nie sądzę, że są razem. Z tych relacji nic nie wynika. Obserwują siebie nawzajem i jak jedno coś wstawi, to zaraz drugi papuguje że niby ma lepiej. Dorośli ludzie, a pojeb* jak nic
Marcello
Awatar użytkownika
MarcelinaMarcela
Gacie z oceanu

Niechcący dwa razy to samo wysłałam😁
Marcello
Awatar użytkownika
MarcelinaMarcela
Gacie z oceanu

dawidszulcc pisze: ndz sty 18, 2026 2:39 am Mi się wydaje że on nigdzie nie poszedł, Magda spotkała się z kolezaneczkami i tyle

Widziałam komentarz pod zdjęciem Iwoni🤣🤣 myślę, że nie odpisze i nie pokaże swojego ukochanego😉 bo on nie istnieje🤭 jest tylko w jej chorej głowie 😁
Marcello
Obserwatorka40
RoyalBaby

Post autor: Obserwatorka40 »

Wydało się.... To znaki że są razem 😁
Chcieli przygwiazdorzyć...jak celebryci... którzy się rozstają, a za chwilę wracają do siebie. Tak samo u Barona i Sandry.... Świetne zagranie.... A ile osób teraz obserwuje 🤣🤣 żądni informacji co dalej 🤣🤣🤣 hahha nieźle nieźle