Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
I Ona z tym glupkowatym usmiechem i dziwnymi oczami przyozdobionymi szczotkami
Razem sa pewnie
Razem sa pewnie
Ale on tak chodzil ubrany w caly swiat ,nawet jak gdzies razem szli.Ona sukienka ,make up ,wlosy a on adidasy,krotkie spodenki i polowka xddawidszulcc pisze: ↑ndz sty 18, 2026 1:13 am To w windzie też mogło być nagrane z miesiąc temu i wstawił że niby wychodzi, zresztą dzinsy nie pasują do takiego płaszcza, tylko z materiału, I wątpię że by poszedł że sztuczną tak ubrany.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
A tamta znów dzieciaka sprzedała do ojca albo matki, biedny Janek
Widac na stories ze tel trzyma (jesli to on)dawidszulcc pisze: ↑ndz sty 18, 2026 1:26 am Już nie długo powinno się wydać, bo nie wytrzymają tak oszukiwać. I dziwne jest to że wyszedł niby na kolację i yjest aktywny![]()
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
-
Patkrz4584
- Channelka
Zablokował mnie.
W poniedziałek zgłaszam gnoma do US.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
A kto to ten Gnom?Patkrz4584 pisze: ↑ndz sty 18, 2026 1:40 amJebaniec czuję się bezkarny nawet na priv.
Zablokował mnie.
W poniedziałek zgłaszam gnoma do US.
-
Patkrz4584
- Channelka
W jaki sposób można tu wrzucić screen?
Gnojowi nie daruje.
Gnojowi nie daruje.
Oczywiście , czekałam właśnie do tego momentu , aby się choć trochę ujawnili. Musiałam mieć pewnośćMegi007 pisze: ↑sob sty 17, 2026 11:48 pm Gnom kuźwa teraz to musisz juz mleko wylać
Faktycznie miałas ze wszystkim racje że są razem....
Ale się wkopali właśnie
Mało ostrożni toc ewidentnie Pinokio w jadnych jeansach siedzi i tym czarnym sweterku z telefonem w łapie i kasuje komentarze przy kolacji![]()
Przedewszystkim, nie zgadzają się i paznokcie i kolor. A także biżuteria. Obecnie robi sobie dużo dłuższe paznokcie i obecnie ma inny kolor.dawidszulcc pisze: ↑sob sty 17, 2026 11:43 pm Już wiem na 1000 % że są na kolacji razem ,w lokalu przez dziurkę od klucza, tam co poleciła im niby Nikola, bo w relacji dodała i w ekspresowym tępię to znikło.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Już komentarz usunięty, albo ta osoba dostała bloka, cwaniak nie spi czuwa
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Mi się wydaje że on nigdzie nie poszedł, Magda spotkała się z kolezaneczkami i tyle
Piszesz cos tak samo jak wiadomosc i zjedz trochę niżej sa OPCJE/zalacznik wybierasz załącznik i dodajesz ze swojej galeri tego screena i wyślij;)gotowePatkrz4584 pisze: ↑ndz sty 18, 2026 2:10 am W jaki sposób można tu wrzucić screen?
Gnojowi nie daruje.
On napewno ma kogos nadz cos ustawione tak jak pisal ze negatywne komentarze sa usuwane ....bo to nawet nie możliwością jest zeby 24 h śledziłdawidszulcc pisze: ↑ndz sty 18, 2026 2:38 am Już komentarz usunięty, albo ta osoba dostała bloka, cwaniak nie spi czuwa
-
Uleczkaaaa
- RoyalBaby
Przecież to widać , że to nawet dwie różne sukienki .
- Załączniki
-
- fw_1768717423545.jpg (107.79 KiB) Przejrzano 308 razy
Mi ręce opadły.....to jest normalnie szok jak mozna ludzi tak oszukiwać i robić z ludzi debili....
Jestem w szoku i jeszcze brac kase. Ludzie jej piszą pięknie wyglądasz, dobrze ze go zostawiłaś bo odzyłas i promieniejesz itp a ona jeszcze odpisuje na to dziękuję itp. A to stare foty.....
Jestem w szoku i jeszcze brac kase. Ludzie jej piszą pięknie wyglądasz, dobrze ze go zostawiłaś bo odzyłas i promieniejesz itp a ona jeszcze odpisuje na to dziękuję itp. A to stare foty.....
Tak samo chora jak on.Megi007 pisze: ↑ndz sty 18, 2026 9:01 am Mi ręce opadły.....to jest normalnie szok jak mozna ludzi tak oszukiwać i robić z ludzi debili....
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Oni sami się gubią w tym co robią i mówią, myślę że mimo wszystko bardziej wkurw mają, czytając opinię na swój temat i to ,że tyle ludzi ich rozkminiło jakimi są oszustami. Uczciwa praca dla nich nie istnieje,ale na wszystko przyjdzie czas. Są bliżej dna niż im się wydaje . Mogą tworzyć aplikacje i nawijać makaron na uszy o kolejnych mega cud dietach ale i tak wylądują w rynsztoku. Żal w tym wszystkim Jasia i Maliny. Tylko i wyłącznie....
Mi tez. Dziecko przypłaci zdrowiem błyszczenie matkiJusiaJusia pisze: ↑ndz sty 18, 2026 9:58 am Oni sami się gubią w tym co robią i mówią, myślę że mimo wszystko bardziej wkurw mają, czytając opinię na swój temat i to ,że tyle ludzi ich rozkminiło jakimi są oszustami. Uczciwa praca dla nich nie istnieje,ale na wszystko przyjdzie czas. Są bliżej dna niż im się wydaje . Mogą tworzyć aplikacje i nawijać makaron na uszy o kolejnych mega cud dietach ale i tak wylądują w rynsztoku. Żal w tym wszystkim Jasia i Maliny. Tylko i wyłącznie....