https://allegro.pl/oferta/filtr-wody-pr ... 3002037323
Ten, ale nie jestem przekonana, czy firm ama znaczenie :D Ta konkretna ma jeszcze taki srebrny filtr, który wygląda estetyczniej na armaturze.
https://allegro.pl/oferta/filtr-wody-pr ... 3002037323
Dzieki slicznie za odpowiedzaniolek82 pisze: ↑ndz lut 16, 2025 7:38 am https://allegro.pl/oferta/filtr-wody-pr ... 3002037323
Ten, ale nie jestem przekonana, czy firm ama znaczenie :D Ta konkretna ma jeszcze taki srebrny filtr, który wygląda estetyczniej na armaturze.
Mam olejek orginal, ten w złotym białym opakowaniu, bardzo fajny. Seria dla zniszczonych włosów, zwłaszcza maska i szampon są super, szampon jest bardzo wydajny. Z nawilżających szamponów podobny jest apteczny dercosKatarzyna Marysia pisze: ↑sob lut 22, 2025 11:05 am Cześć wszystkim! Kerastase, jakiś konkretny produkt typu serum, olejek polecacie? Są bardzo drogie i próbuje zrobić rozeznanie przed zakupem. Mam włosy cienkie, półdługie, lekko falowane, puszące, ciemne. Bardzo dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam![]()
Ja lubię różową serię Genesis (szampon, odżywkę i serum termoochronne) i olejek złoty. Na notino są zestawy z próbkami do kupienia, niektóre są gotowe, ale jest też taki do skompletowania samemu. Kerastase ma też miniaturyKatarzyna Marysia pisze: ↑sob lut 22, 2025 11:05 am Cześć wszystkim! Kerastase, jakiś konkretny produkt typu serum, olejek polecacie? Są bardzo drogie i próbuje zrobić rozeznanie przed zakupem. Mam włosy cienkie, półdługie, lekko falowane, puszące, ciemne. Bardzo dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam![]()
Dopytam z ciekawości...serio jest jakaś różnica między tym olejkiem a takim drogeryjnym np z Loreal za 20zł z rosmana? Porównuje składy i nie widzę nic tam nadzwyczajnego.
Dziękuję za podpowiedź. Myślę, że skorzystam z opcji miniatur. Nawet nie wiedziałam, że jest taka możliwość.
Nie używałam olejku L’Oreal. Ja nie lubię zapachu kosmetyków drogeryjnych, to główny powód dla którego ich nie używamKatarzyna Marysia pisze: ↑sob lut 22, 2025 4:40 pm Dopytam z ciekawości...serio jest jakaś różnica między tym olejkiem a takim drogeryjnym np z Loreal za 20zł z rosmana? Porównuje składy i nie widzę nic tam nadzwyczajnego.
No dobra, namówiłaś, dziękuję za odpowiedźXyz79 pisze: ↑sob lut 22, 2025 4:56 pm Nie używałam olejku L’Oreal. Ja nie lubię zapachu kosmetyków drogeryjnych, to główny powód dla którego ich nie używamMoże składy są podobne, ale formuły się różnią. Jak byłam u kuzynki to spróbowałam olejku Gliss Kur i niestety totalnie obkleił mi włosy, mimo minimalnej ilości
Moroccan Oil i Davines też lubię, chyba bardziej niż Kerastase.
Moroccan Oil ma wersje w buteleczce 10 ml.
Nawet nie wiesz jak jestem wdzięczna za te wskazówkiXyz79 pisze: ↑sob lut 22, 2025 5:16 pm Moroccan Oil ma wersje w buteleczce 10 ml.
Davines można kupić w saszetce 4ml
Kerastase : w notino można stworzyć swój zestaw próbek za 28 zł. i widziałam, że jest olejek 2ml (wbrew pozorom wystarcza nawet na tydzień)
Także na spokojnie można sprawdzić i jak będziesz zadowolona, to zainwestujesz w większy format
Aha, w notino w wyszukiwarce trzeba wpisać : Discovery box
I jeszcze jedno, najlepiej kupować na sprawdzonych stronach, ja raz chciałam oszczędzić i zamówiłam na allegro Moroccan Oil i niestety to była jakaś podróbka (dostałam zwrot pieniędzy).