Nie polecam obuwia od Balagan, mam trzy pary i z każdą coś jest nie tak. Nie polecam też nalu, sukienka przyszła wygnieciona jakby ktoś wyciągnął psu z gardła, a bluza bardzo szybko się zmechaciła i ogólnie tak biednie wygląda
Polskie marki- polecajki i antypolecajki
Moderator: verysweetcherry-
Mamagownolog
- Channelka
Re: Polskie marki- polecajki i antypolecajki
Polecam: obuwie Anis, sleepless in Warsaw jeśli chodzi o piżamy i sukienki, sukienki w stylu retro miio, bohemi soul i elementy jest chodzi o ubrania i akcesoria z wełny merino. Mam też torebki daag, które się nie niszczą
Nie polecam obuwia od Balagan, mam trzy pary i z każdą coś jest nie tak. Nie polecam też nalu, sukienka przyszła wygnieciona jakby ktoś wyciągnął psu z gardła, a bluza bardzo szybko się zmechaciła i ogólnie tak biednie wygląda
-
[email protected]
- Siatkarka
Czy ma ktoś z was może to kultowe futro z Bizuu i może powiedzieć jak z jakością?
-
Joanka_dark
To futro to sam poliester za miliony monet, poza tym się sypie. Tak widoczne logowania też raczej nie są postrzegane jako eleganckie, ale to może kwestia gustu…
-
Sybillazhogwartu
- Channelka
Gdzie kupić lekką i ciepłą kurtkę pikowaną? Mieszanka puchu i pierza. Kiedyś miałam z 4f, już niedostępną.
-
Omadonno
Z polskich to polecam Orientane nigdy się nie zawiodłam na niczym od nich!Sebasradochleba pisze: ↑pt mar 01, 2024 1:47 pm Dziewczyny piszcie co polecacie, a czego nie. Często spotykam się z tym, że influ na tt czy insta wychwalają jakość ubrań tworzonych przez polskie marki. Niestety nijak ma się do rzeczywistości.
Ja zacznę, kilka lat temu kupiłam kimono z nalu bodywear , kosztowało sporo a jakoś średnia. Odstające nitki, jeśli chodzi o materiał to mam kilka sukienek z wiskozy i to materiał kimona wypada zdecydowanie najgorzej![]()
-
karisafarilecinabali
- Siatkarka
Lebrand sprzedaje ubrania w Rosji :D Co wy na to? Xd
https://nuself.ru/designers/lebrand/?sr ... KoecOhkF-M
- glottalstop
- ZdalnaFanka
ale zaskoczenie :okarisafarilecinabali pisze: ↑czw paź 10, 2024 11:39 pm Lebrand sprzedaje ubrania w Rosji :D Co wy na to? Xd
-
CzeskaBravo
- Mokra Włoszka
Mamagownolog pisze: ↑sob wrz 28, 2024 8:46 pm Polecam: obuwie Anis, sleepless in Warsaw jeśli chodzi o piżamy i sukienki, sukienki w stylu retro miio, bohemi soul i elementy jest chodzi o ubrania i akcesoria z wełny merino. Mam też torebki daag, które się nie niszczą![]()
Co Toba kierowalo zeby kupowac kolejne paru z balagan skoro juz w pierwsza bylo cos nie tak, potrn z kolejna ? Pytan z ciekawosci, bo ja bardzo szanuje pieniadz i jak cos mnie zawiedzie to nie wracam. Nie przy takich cenach
Patrząc na te koszmarki z ostatniej kolekcji to wcale się nie dziwie, że szukają rynku zbytu właśnie tamkarisafarilecinabali pisze: ↑czw paź 10, 2024 11:39 pm Lebrand sprzedaje ubrania w Rosji :D Co wy na to? Xd
- glottalstop
- ZdalnaFanka
chyba tylko bandany im się super sprzedają
-
Jolka_2025
- Tritonotti
Kaszmirlove - polecam prawdziwe swetry. Drogo, ale warto, inwestycja na lata 
PLNY Lala mam bluzy już kilka lat, dosyć często prane i nic się z nimi nie dzieje
T shirty tak samo, a w szczególności jestem zdziwiona T-shirtem w kolorze Czarnym, który namiętnie nosiłam na siłownię i prałam nawet 3 razy w tygodniu. Przez prawie rok takiego wyzysku nawet nie stracił koloru
T shirty tak samo, a w szczególności jestem zdziwiona T-shirtem w kolorze Czarnym, który namiętnie nosiłam na siłownię i prałam nawet 3 razy w tygodniu. Przez prawie rok takiego wyzysku nawet nie stracił koloru
-
Sybillazhogwartu
- Channelka
Ja też polecam PLNY, mam trzy koszulki w paski,są niezniszczalne. Tylko ogromne oversizy.
-
endorfinka_buka
- RoseGold
Potwierdzam, mam z 6 bluz, kilka t-shirtow i mają naprawdę świetną jakość.Fikusnik1 pisze: ↑wt paź 29, 2024 11:20 pm PLNY Lala mam bluzy już kilka lat, dosyć często prane i nic się z nimi nie dzieje
Zawsze jak kupię bluzę innej marki to żałuję albo coś mnie wkurza np teraz mam na sobie bluzę z Reserved i od spodu się kulkuje i wypadają jakieś farfocle, dramat.
Ja nie polecam naoko. Na przestrzeni czasu kupiłam od nich kilka rzeczy - sukienkę, okazało się, że dekolt jest bardzo głęboki i muszę go spinać agrafką, na zdjęciach produktu modelka zawsze była tak ustawiona, że byłam pewna, że dekolt jest zszyty tak do połowy, nie było nigdzie widać, że te zakładki się rozchodzą, ale sukienka sama w sobie sliczna; getry: po pierwszym praniu mi się skurczyły, chociaż prałam zgodnie z zaleceniami (a nawet jeszcze mniejszą temperaturę); kamizelkę, która na zdjęciach wyglądała fenomenalnie, ale na zywo miała jakiś dziwny krój i wyglądała po prostu głupio, więc ostatecznie ją zwróciłam.
Jestem bardzo zawiedziona, bo skuszona poleceniami influ, super zdjęciami produktów i ciekawymi wzorami wydałam kasę, której teraz żałuję. Nie dość, że zawsze długo czekałam na zamówienie, to jak już doszło, to byłam zwyczajnie rozczarowana.
Jestem bardzo zawiedziona, bo skuszona poleceniami influ, super zdjęciami produktów i ciekawymi wzorami wydałam kasę, której teraz żałuję. Nie dość, że zawsze długo czekałam na zamówienie, to jak już doszło, to byłam zwyczajnie rozczarowana.
-
Sybillazhogwartu
- Channelka
Co sądzicie o Marsali, chodzi mi głównie o longsleevy.
Całkiem porządne, ale według mnie trzeba brać rozmiar lub dwa większe.Sybillazhogwartu pisze: ↑pt lis 22, 2024 12:16 pm Co sądzicie o Marsali, chodzi mi głównie o longsleevy.
-
Jolka_2025
- Tritonotti
Polecajka: Kashmirlove - zaje*iste swetry z prawdziwej welny
Rilke bielizna - za ladny design
Do tego jestem zadowolona z moich zakupow w LeCollet (Maja Bohosiewicz) i Dollina
Rilke bielizna - za ladny design
Do tego jestem zadowolona z moich zakupow w LeCollet (Maja Bohosiewicz) i Dollina