Mam bluzę i t-shirt. Z bluza nic się nie dzieje, nadruk na koszulce masakrycznie wygląda, a kupione w tym rokuSybillazhogwartu pisze: ↑czw wrz 12, 2024 7:31 am Witajcie. Proszę o doradztwo, czy warto mieć bluzę She is sunday. Jak wypadają te ubrania,czy są mocno oversize? I jak ich t-shirty? Wyżej czytałam o wątpliwej jakości,od kilku miesięcy mam na oku te ubrania,sama nie wiem. Chciałam też spytać o swetry z More Moi, czy gryzą i czy są warte tych pieniędzy?
Polskie marki- polecajki i antypolecajki
Moderator: verysweetcherry
Re: Polskie marki- polecajki i antypolecajki
-
- Ciastko
Dziękuję.Domyślam się że chodzi o ten zwykły nadruk czy ten frotte? Bluza faktycznie jakościowa? I jaki to fason, na ich zdj wszystko wygląda oversize.
Mam koszulkę "ciao" różową. Nic się z nią nie dzieje. Natomiast nie jest to jakaś niesamowita jakość. Rozmiar nie jest oversize.Sybillazhogwartu pisze: ↑śr wrz 25, 2024 10:26 am Dziękuję.Domyślam się że chodzi o ten zwykły nadruk czy ten frotte? Bluza faktycznie jakościowa? I jaki to fason, na ich zdj wszystko wygląda oversize.
-
- Ciastko
-
- RoyalBaby
Polecam: obuwie Anis, sleepless in Warsaw jeśli chodzi o piżamy i sukienki, sukienki w stylu retro miio, bohemi soul i elementy jest chodzi o ubrania i akcesoria z wełny merino. Mam też torebki daag, które się nie niszczą
Nie polecam obuwia od Balagan, mam trzy pary i z każdą coś jest nie tak. Nie polecam też nalu, sukienka przyszła wygnieciona jakby ktoś wyciągnął psu z gardła, a bluza bardzo szybko się zmechaciła i ogólnie tak biednie wygląda
Nie polecam obuwia od Balagan, mam trzy pary i z każdą coś jest nie tak. Nie polecam też nalu, sukienka przyszła wygnieciona jakby ktoś wyciągnął psu z gardła, a bluza bardzo szybko się zmechaciła i ogólnie tak biednie wygląda
-
- Siatkarka
Czy ma ktoś z was może to kultowe futro z Bizuu i może powiedzieć jak z jakością?
-
- Ciastko
To futro to sam poliester za miliony monet, poza tym się sypie. Tak widoczne logowania też raczej nie są postrzegane jako eleganckie, ale to może kwestia gustu…
-
- Ciastko
Gdzie kupić lekką i ciepłą kurtkę pikowaną? Mieszanka puchu i pierza. Kiedyś miałam z 4f, już niedostępną.
Z polskich to polecam Orientane nigdy się nie zawiodłam na niczym od nich!Sebasradochleba pisze: ↑pt mar 01, 2024 1:47 pm Dziewczyny piszcie co polecacie, a czego nie. Często spotykam się z tym, że influ na tt czy insta wychwalają jakość ubrań tworzonych przez polskie marki. Niestety nijak ma się do rzeczywistości.
Ja zacznę, kilka lat temu kupiłam kimono z nalu bodywear , kosztowało sporo a jakoś średnia. Odstające nitki, jeśli chodzi o materiał to mam kilka sukienek z wiskozy i to materiał kimona wypada zdecydowanie najgorzej
-
- RoyalBaby
macie jakąś opinie o torebkach marki Noshe? bo wyglądają spoko, ale boję się, że to jakiś scam, bo za dużo opinii nie widziałam..
-
- Siatkarka
Lebrand sprzedaje ubrania w Rosji :D Co wy na to? Xd
https://nuself.ru/designers/lebrand/?sr ... KoecOhkF-M
-
- SushiRoll
ale zaskoczenie :okarisafarilecinabali pisze: ↑czw paź 10, 2024 11:39 pm Lebrand sprzedaje ubrania w Rosji :D Co wy na to? Xd
-
- RoyalBaby
Mamagownolog pisze: ↑sob wrz 28, 2024 8:46 pm Polecam: obuwie Anis, sleepless in Warsaw jeśli chodzi o piżamy i sukienki, sukienki w stylu retro miio, bohemi soul i elementy jest chodzi o ubrania i akcesoria z wełny merino. Mam też torebki daag, które się nie niszczą
Co Toba kierowalo zeby kupowac kolejne paru z balagan skoro juz w pierwsza bylo cos nie tak, potrn z kolejna ? Pytan z ciekawosci, bo ja bardzo szanuje pieniadz i jak cos mnie zawiedzie to nie wracam. Nie przy takich cenach
Patrząc na te koszmarki z ostatniej kolekcji to wcale się nie dziwie, że szukają rynku zbytu właśnie tamkarisafarilecinabali pisze: ↑czw paź 10, 2024 11:39 pm Lebrand sprzedaje ubrania w Rosji :D Co wy na to? Xd
-
- SushiRoll
chyba tylko bandany im się super sprzedają
-
- Gacie z oceanu
Kaszmirlove - polecam prawdziwe swetry. Drogo, ale warto, inwestycja na lata
-
- RoyalBaby
Pamięta ktoś może jak wyglądają promocje na black friday w nago tj. czy w ogóle coś takiego u nich jest i czy tylko jakieś wybrane produkty czy raczej wszystko? A może w ogóle macie jakieś porady gdzie najlepiej kupić coś na wyprzedażach black friday? jestem ciekawa waszej opinii, czy w ogóle w jakichś markach opłaca się czekać na ten weekend przecen, czy może to jest za nadmuchany koncept i potem jakieś tylko nieschodzące produkty są wyprzedawane albo trzeba mocno się ,,bić'' o te przecenione produkty (i długo czekać na dostawę)
PLNY Lala mam bluzy już kilka lat, dosyć często prane i nic się z nimi nie dzieje
T shirty tak samo, a w szczególności jestem zdziwiona T-shirtem w kolorze Czarnym, który namiętnie nosiłam na siłownię i prałam nawet 3 razy w tygodniu. Przez prawie rok takiego wyzysku nawet nie stracił koloru
T shirty tak samo, a w szczególności jestem zdziwiona T-shirtem w kolorze Czarnym, który namiętnie nosiłam na siłownię i prałam nawet 3 razy w tygodniu. Przez prawie rok takiego wyzysku nawet nie stracił koloru
-
- Ciastko
Ja też polecam PLNY, mam trzy koszulki w paski,są niezniszczalne. Tylko ogromne oversizy.