Tak, trochę dedukcji w błędach logicznych, ma to sens
Co do przedszkolanki - zapytaj jakiegokolwiek nauczyciela przedszkolnego, czy jest przedszkolanką
Justyna 5 przez 10
Moderator: verysweetcherry
-
- PsychoFanka
Odnoszę wrażenie, że teraz każdy jest ekspertem we wszystkim. Podaje Ci informacje z SJP, a Ty dalej się kłócisz, że nie używa się określenia przedszkolanka.
Ja rozumiem, że może Ci się nie podobać sposób wypowiedzi Justyny ale pocieszę Cię - nie musisz jej słuchać. Akurat tutaj masz wybór bo bez podcastów kryminalnych można żyć
O co Wy sie spieracie? Przecież Justa nie ma pojęcia o poprawnej polszczyznie, po prostu kocha feminatywy. Pani przedszkolanka, była również pedagożką.Poziom(k)a pisze: ↑wt lis 19, 2024 7:07 am Odnoszę wrażenie, że teraz każdy jest ekspertem we wszystkim. Podaje Ci informacje z SJP, a Ty dalej się kłócisz, że nie używa się określenia przedszkolanka.
Ja rozumiem, że może Ci się nie podobać sposób wypowiedzi Justyny ale pocieszę Cię - nie musisz jej słuchać. Akurat tutaj masz wybór bo bez podcastów kryminalnych można żyć
-
- LouiBag
-
- Collagen z chlorellą
Ale co to ma do rzeczy? Kiedyś nauczyciele kazali do siebie mówić pani profesor a magistra nie mieli. Przedszkolanka to normalne słowo już naprawdę oburzacie się jakby to był zamach na wolność i demokrację
-
- Srebrna Kropeczka
ile kg obecnie po ciąży?
Wymarzony ślub: https://www.youtube.com/watch?v=PEzIJbQJ7PM
-
- Collagen z chlorellą
Nie jestem pewna ale wiem że wspominała coś o 65 kg chyba (!) bo pomyślałam że ona po ciąży waży tyle ile ja bez ciąży jak zaczęłam dietę