Justyna 5 przez 10

Moderator: verysweetcherry

LosAnanas
HottStripper

Re: Justyna 5 przez 10

Post autor: LosAnanas »

Tak, trochę dedukcji w błędach logicznych, ma to sens 🤣
Co do przedszkolanki - zapytaj jakiegokolwiek nauczyciela przedszkolnego, czy jest przedszkolanką
Poziom(k)a
PsychoFanka

Post autor: Poziom(k)a »

LosAnanas pisze: wt lis 19, 2024 6:53 am Tak, trochę dedukcji w błędach logicznych, ma to sens 🤣
Co do przedszkolanki - zapytaj jakiegokolwiek nauczyciela przedszkolnego, czy jest przedszkolanką
Odnoszę wrażenie, że teraz każdy jest ekspertem we wszystkim. Podaje Ci informacje z SJP, a Ty dalej się kłócisz, że nie używa się określenia przedszkolanka.
Ja rozumiem, że może Ci się nie podobać sposób wypowiedzi Justyny ale pocieszę Cię - nie musisz jej słuchać. Akurat tutaj masz wybór bo bez podcastów kryminalnych można żyć :)
Grubababa
Collagen z chlorellą

Post autor: Grubababa »

Poziom(k)a pisze: wt lis 19, 2024 7:07 am Odnoszę wrażenie, że teraz każdy jest ekspertem we wszystkim. Podaje Ci informacje z SJP, a Ty dalej się kłócisz, że nie używa się określenia przedszkolanka.
Ja rozumiem, że może Ci się nie podobać sposób wypowiedzi Justyny ale pocieszę Cię - nie musisz jej słuchać. Akurat tutaj masz wybór bo bez podcastów kryminalnych można żyć :)
O co Wy sie spieracie? Przecież Justa nie ma pojęcia o poprawnej polszczyznie, po prostu kocha feminatywy. Pani przedszkolanka, była również pedagożką. 🤡
mezalians_urodowy
LouiBag

Post autor: mezalians_urodowy »

Grubababa pisze: wt lis 19, 2024 9:16 am O co Wy sie spieracie? Przecież Justa nie ma pojęcia o poprawnej polszczyznie, po prostu kocha feminatywy. Pani przedszkolanka, była również pedagożką. 🤡
Ale co ma jedno do drugiego? Uważasz, że feminatywy to nie jest poprawna polszczyzna?
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

Post autor: Platini_blabla »

LosAnanas pisze: wt lis 19, 2024 6:53 am Tak, trochę dedukcji w błędach logicznych, ma to sens 🤣
Ale co to ma do rzeczy? Kiedyś nauczyciele kazali do siebie mówić pani profesor a magistra nie mieli. Przedszkolanka to normalne słowo już naprawdę oburzacie się jakby to był zamach na wolność i demokrację XD
TosiekGrzyb
Srebrna Kropeczka

Post autor: TosiekGrzyb »

ile kg obecnie po ciąży?
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

Post autor: Platini_blabla »

TosiekGrzyb pisze: wt lis 19, 2024 1:08 pm ile kg obecnie po ciąży?
Nie jestem pewna ale wiem że wspominała coś o 65 kg chyba (!) bo pomyślałam że ona po ciąży waży tyle ile ja bez ciąży jak zaczęłam dietę