Zaginiona Beata Klimek

Moderator: verysweetcherry

Buka@
MoetGlass

Re: Zaginiona Beata Klimek

Post autor: Buka@ »

Po obejrzeniu materiału Zbrodnia Ikara stwierdzam, że facet twierdzi, że wszyscy wszystko wymyślają, przedstawiają nie tak jak było, że to i tamto nie zrobił jak było powiedziane, że to i tamto to nieprawda, sytuacja z pogotowiem - na pytanie czemu nie zadzwonił po karetkę zaczął odwracać kota ogonem, jaka to żona była zła dla jego rodziców jak byli chorzy i że ich nie odwiedziła ... No cyrk. On to jest wrażliwy, muchy by nie skrzywdził ... Jest tak zajebistym dobry człowiekiem ALE jakoś dzieci nie chcą z nim przebywać 🤨😬
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

Post autor: Platini_blabla »

EwaKasia pisze: pt lis 15, 2024 1:56 pm Koleś się w moich oczach pogrążył tym podrzuconym dowodem tak samo jak Garski wysyłając telefon żony do Niemiec. Jeszcze zwala winę na brata, że to może on podrzucił 🤦‍♀️
Jakim dowodem? Nie jestem pewna czy nadążam. Dopiero odpaliłam uwagę.
Buka@
MoetGlass

Platini_blabla pisze: pt lis 15, 2024 4:27 pm Jakim dowodem? Nie jestem pewna czy nadążam. Dopiero odpaliłam uwagę.
A nie było to prawo jazdy ? W każdym razie dokument od jakiegoś obywatela Niemiec
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

Buka@ pisze: pt lis 15, 2024 4:42 pm A nie było to prawo jazdy ? W każdym razie dokument od jakiegoś obywatela Niemiec
A ok tak masz rację, prawo jazdy w samochodzie czy coś takiego
EwaKasia
Gacie z oceanu

Post autor: EwaKasia »

Buka@ pisze: pt lis 15, 2024 4:42 pm A nie było to prawo jazdy ? W każdym razie dokument od jakiegoś obywatela Niemiec
Tak, przepraszam to było prawo jazdy. Mąż twierdzi, że miała kochanka w Niemczech. Jak ona chyba nigdy tam nie była, za to on tam pracował..
Buka@
MoetGlass

Ja myślę, że już dawno mają męża, kochankę i teściów na celowniku, tylko czekają aż się z czymś podłoży albo ktoś sypnie. Swoją drogą kochanka miała 3 mężów/partnerów i wszyscy zmarli ? Jakiś dziwny zbieg okoliczności. Jeden zostaje zamordowany a dwóch umiera ?? Ciekawe...
KrwawaMary
PrinTu

Post autor: KrwawaMary »

A może to rzeczywiście nie mąż, tylko jego partnerka? Tam mi teraz przez myśl przeszło…
daraba
RoyalBaby

Post autor: daraba »

Też myślę, że policja cierpliwie czeka na odpowiedni moment. Przecież Janek, ta jego kochanica, rodzice to są prości ludzie. Tu nie ma jakiejś wyrafinowanej zbrodni, poczynionej przez inteligentnego wpływowego szejka, tylko gierki Janka z wygwizdowa. Oni myślą, że jak podrzucą prawko obywatela Niemiec, czy opowiedzą bajeczkę, że Pani Beata wyjechała do kochanka, to są mistrzami zbrodni. Zresztą po „zniknięciu” pierwszego męża kochanicy, ta twierdziła, że mąż wyjechał do kochanki do Niemiec. Co za zbieg okoliczności. Kto by pomyślał, że za zachodnią granicą mamy takie miłosne Eldorado.
Halowka
RóżowePolo

Post autor: Halowka »

daraba pisze: pt lis 15, 2024 6:54 pm Też myślę, że policja cierpliwie czeka na odpowiedni moment. Przecież Janek, ta jego kochanica, rodzice to są prości ludzie. Tu nie ma jakiejś wyrafinowanej zbrodni, poczynionej przez inteligentnego wpływowego szejka, tylko gierki Janka z wygwizdowa. Oni myślą, że jak podrzucą prawko obywatela Niemiec, czy opowiedzą bajeczkę, że Pani Beata wyjechała do kochanka, to są mistrzami zbrodni. Zresztą po „zniknięciu” pierwszego męża kochanicy, ta twierdziła, że mąż wyjechał do kochanki do Niemiec. Co za zbieg okoliczności. Kto by pomyślał, że za zachodnią granicą mamy takie miłosne Eldorado.
Też bym tak pomyślała, ale rzeczywistość bywa bardziej zaskakująca. Przykładowo taki prosty robotnik budowlany - Jacek Jaworek robił w konia policję i cały kraj przez 3 lata. Starsza ciotka, pewnie pozornie nieszkodliwa emerytka go ukrywała.
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

Buka@ pisze: pt lis 15, 2024 4:13 pm Po obejrzeniu materiału Zbrodnia Ikara stwierdzam, że facet twierdzi, że wszyscy wszystko wymyślają, przedstawiają nie tak jak było, że to i tamto nie zrobił jak było powiedziane, że to i tamto to nieprawda, sytuacja z pogotowiem - na pytanie czemu nie zadzwonił po karetkę zaczął odwracać kota ogonem, jaka to żona była zła dla jego rodziców jak byli chorzy i że ich nie odwiedziła ... No cyrk. On to jest wrażliwy, muchy by nie skrzywdził ... Jest tak zajebistym dobry człowiekiem ALE jakoś dzieci nie chcą z nim przebywać 🤨😬
Ja dopiero jestem w połowie i mam takie myśli że może on jest niewinny ale ktoś z jego otoczenia bliskiego jest winny…
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

Czyli ta jego kochanka miała trzech facetów co zmarli?
Buka@
MoetGlass

Pierwszy mąż został zamordowany przez własnego brata z którym ta kobieta miała romans. Potem związała się z kolejnym mężczyzną, który zmarł i z kolejnym, który również zmarł. Jeżeli coś pokręcilam to mnie poprawcie czy było 3 czy dwóch bo już się zaczynam gubić 😬
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

Buka@ pisze: pt lis 15, 2024 9:05 pm Pierwszy mąż został zamordowany przez własnego brata z którym ta kobieta miała romans. Potem związała się z kolejnym mężczyzną, który zmarł i z kolejnym, który również zmarł. Jeżeli coś pokręcilam to mnie poprawcie czy było 3 czy dwóch bo już się zaczynam gubić 😬
Tak samo zrozumiałam. Po drugim mężu ma aktualne nazwisko. Bardzo pechowe z kim się ta kobieta nie zwiąże ten odchodzi na drugi świat, tu się związała z żonatym i jego żoną też zmarła
daraba
RoyalBaby

Halowka pisze: pt lis 15, 2024 7:12 pm Też bym tak pomyślała, ale rzeczywistość bywa bardziej zaskakująca. Przykładowo taki prosty robotnik budowlany - Jacek Jaworek robił w konia policję i cały kraj przez 3 lata. Starsza ciotka, pewnie pozornie nieszkodliwa emerytka go ukrywała.
W jednym z tych podlinkowanych artykułów była informacja, że po zabójstwie pierwszego męża pomagał im trzeci brat - wówczas pracownik policji. Pomagał w takim sensie, że mówił co mają zeznawać i jak mataczyć. Został zwolniony dyscyplinarnie z pracy, dobrała się do niego prokuratura. Może ona bazuje na wiedzy, która wówczas zdobyła. To jest dość podobny schemat - „problem” nagle znika, niby wyjeżdża do Niemiec, do kochanki/kochanka. W jednym i drugim przypadku romans w tle. Jeżeli to faktycznie oni, to nawet jakąś większą kreatywnością się nie wykazali, może się okazać, że powielili czyn sprzed lat. Tę sprawę trzeba nagłaśniać, muszą czuć oddech na plech, bo presja daje większą szansę na potknięcie, może któreś tego nie wytrzyma i zacznie sypać.
Marti37
ŻonaWitolda

Post autor: Marti37 »

daraba pisze: pt lis 15, 2024 10:18 pm W jednym z tych podlinkowanych artykułów była informacja, że po zabójstwie pierwszego męża pomagał im trzeci brat - wówczas pracownik policji. Pomagał w takim sensie, że mówił co mają zeznawać i jak mataczyć. Został zwolniony dyscyplinarnie z pracy, dobrała się do niego prokuratura. Może ona bazuje na wiedzy, która wówczas zdobyła. To jest dość podobny schemat - „problem” nagle znika, niby wyjeżdża do Niemiec, do kochanki/kochanka. W jednym i drugim przypadku romans w tle. Jeżeli to faktycznie oni, to nawet jakąś większą kreatywnością się nie wykazali, może się okazać, że powielili czyn sprzed lat. Tę sprawę trzeba nagłaśniać, muszą czuć oddech na plech, bo presja daje większą szansę na potknięcie, może któreś tego nie wytrzyma i zacznie sypać.
Mąż Anny Garskiej tą samą wymówkę usiłował przepchnac-że niby uciekła do Niemiec do kochanka. Wszyscy wiemy że to nieprawda i w przypadku Beaty myślę że jest podobnie jak z Anią G💔
daraba
RoyalBaby

Marti37 pisze: pt lis 15, 2024 10:53 pm Mąż Anny Garskiej tą samą wymówkę usiłował przepchnac-że niby uciekła do Niemiec do kochanka. Wszyscy wiemy że to nieprawda i w przypadku Beaty myślę że jest podobnie jak z Anią G💔
Dlatego zostało nam liczyć na to, że tak jak w przypadku Garskiego, policja działa po cichu i nie od razu, aby odpalić z grubej rury. Zwłaszcza że tam musieli przepychać się z kolegą po fachu, który podejrzewam znał techniki pracy policji.
maxmara11
SushiRoll

Post autor: maxmara11 »

Ciekawa historia życiowa nowej partnerki męża zaginionej. Dobry scenariusz na jakiś film kryminalny.
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

maxmara11 pisze: sob lis 16, 2024 4:51 pm Ciekawa historia życiowa nowej partnerki męża zaginionej. Dobry scenariusz na jakiś film kryminalny.
Czekam niecierpliwie na rozwój wydarzeń wyjątkowo pechowa kobita
Ryba2
MieszkankaPowiśla

Post autor: Ryba2 »

Oglądałam wywiad z tym mężem. Ściema za ściemą niestety.
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

Ryba2 pisze: pn lis 18, 2024 8:03 pm Oglądałam wywiad z tym mężem. Ściema za ściemą niestety.
W uwadze czy na youtubie gdzieś ?
Ryba2
MieszkankaPowiśla

Post autor: Ryba2 »

Platini_blabla pisze: pn lis 18, 2024 8:17 pm W uwadze czy na youtubie gdzieś ?
To chyba był program interwencji z Rafałem Zalewskim
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

:
Ryba2 pisze: pn lis 18, 2024 9:20 pm To chyba był program interwencji z Rafałem Zalewskim
Dzięki. Ja mam mieszane uczucia. Za drugim razem jak go słuchałam miałam wrażenie że jest niewinny… za pierwszym co innego
MagdaaPrz
Ciastko

Post autor: MagdaaPrz »

Dziś na Facebooku wyczytałam , że posesja jest przekopywana i przeszukiwana przez policję a cały teren jest ogrodzony taśmą policyjną czyli coś się dzieje..... Aż strach pomyśleć co mogą tam znaleźć
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

MagdaaPrz pisze: wt lis 19, 2024 2:40 pm Dziś na Facebooku wyczytałam , że posesja jest przekopywana i przeszukiwana przez policję a cały teren jest ogrodzony taśmą policyjną czyli coś się dzieje..... Aż strach pomyśleć co mogą tam znaleźć
Niestety jeśli pani Beata zmarła, choć mam nadzieję że żyje i że naprawdę uciekła ale wiarę mam małą, to lepiej żeby udało się odnaleźć ciało i godnie pochować. Żeby dzieci mogły przeżyć żałobę a nie żyć w zawieszeniu bo to jest straszne
EwaKasia
Gacie z oceanu

Post autor: EwaKasia »

Wątpię czy coś znajdą na posesji. Ona zaginęła rano, przecież nie zakopał jej na podwórku w biały dzień. To było raczej wcześniej zaplanowane. Pewnie mieli już przygotowane wcześniej miejsce gdzie ja ukryć 😕