Respo - opinie

Motywacja, hobby, sposoby na spędzanie wolnego czasu, porady domowe, książki

Moderator: verysweetcherry

morliny1
Gacie z oceanu

Respo - opinie

Post autor: morliny1 »

Hej, czy korzystal ktos z was z diety/treningow z centrum respo?
Mialam przygode z nimi kilka lat temu i zrzucilam kilka kg 9niestety wrocily :(); teraz mam kolejne podejscie i jestem na ich diecie od poczatku stycznie - minelo ponad 1,5 miesiaca a spadek wagi bardzo biedny.. moze 1,5 -2kg. Nie mam duzej nadwagi ale sporo czasu minelo a efektow jakby brak i nie wiem co o tym myslec :(
Kasiastasia
RóżowePolo

Post autor: Kasiastasia »

Ja jestem bardzo niezadowolona, dietetyczka nie do tego co wysłałam. Zrobiłam cały pakiet badań, a ona była od czegoś innego. Jak lekarz zobaczył mój jadłospis to się za głowę złapał.
CebulowaKrolowa
SkrzydełkaZhooters

Post autor: CebulowaKrolowa »

Ja korzystałam z dietetyka Maciej Pokarowski - nie bezpośrednio przez respo tylko jeszcze inną placówkę medyczną. Dieta była okej, chudłam sensownie i sama współpracę oceniam na dobra. Nauczyłam się na nowych nawyków, niestety obecnie nie mogę być na diecie :(
RudaMalina
RoyalBaby

Post autor: RudaMalina »

morliny1 pisze: pn lut 26, 2024 9:10 am Hej, czy korzystal ktos z was z diety/treningow z centrum respo?
Mialam przygode z nimi kilka lat temu i zrzucilam kilka kg 9niestety wrocily :(); teraz mam kolejne podejscie i jestem na ich diecie od poczatku stycznie - minelo ponad 1,5 miesiaca a spadek wagi bardzo biedny.. moze 1,5 -2kg. Nie mam duzej nadwagi ale sporo czasu minelo a efektow jakby brak i nie wiem co o tym myslec :(

Ja mam bardzo dobre doświadczenia z nimi, ale ponad półtora roku tem zakończyłam współpracę przez ciążę i nie wiem jak jest teraz.
Ogólnie byłam tam jeszcze jak sam Wrzosek był jedynym opiekunem i wtedy było najlepiej, ale później dostałam też całkiem fajną opiekunkę.
bejbaiskajnakrejza
Mokra Włoszka

Post autor: bejbaiskajnakrejza »

Korzystałam w tamtym roku przez 3 miesiące. Na plus na pewno aplikacja oraz kontakt z dietetykiem. Z ich ćwiczeniami i dietą przez 3 msce straciłam kilka cm, waga stała w miejscu. Zrezygnowałam, bo pomimo trzymania ściśle ich diety niewiele sie w sumie wydarzyło. Aktualnie o 7 tygodni intensywnie ćwiczę i straciłam już tyle cm co podczas diety respo... Więc średnio mi to się kalkuluje 😂 wole jednak sie upocic jak swiniak, jesc co chce skoro efekty lepsze.
Brunhilda
Mokra Włoszka

Post autor: Brunhilda »

Ja jestem aktualnie na Respo.
landrynkaa
Channelka

Post autor: landrynkaa »

Ktoś z Was obecnie używa od nich diet? Jak wrażenia?
tasty042024
Mokra Włoszka

Post autor: tasty042024 »

landrynkaa pisze: śr lis 13, 2024 11:44 pm Ktoś z Was obecnie używa od nich diet? Jak wrażenia?
moi znajomi uzywaja i sa zadowoleni, sa efekty - jak chcieli chudnac to chudneli, jak chcieli utrzymac / budowac miesnie to tez jakos tam sie udaje (oczywiscie tutaj juz z treningami)
fksdoa
Mokra Włoszka

Post autor: fksdoa »

bejbaiskajnakrejza pisze: czw kwie 11, 2024 8:59 am Korzystałam w tamtym roku przez 3 miesiące. Na plus na pewno aplikacja oraz kontakt z dietetykiem. Z ich ćwiczeniami i dietą przez 3 msce straciłam kilka cm, waga stała w miejscu. Zrezygnowałam, bo pomimo trzymania ściśle ich diety niewiele sie w sumie wydarzyło. Aktualnie o 7 tygodni intensywnie ćwiczę i straciłam już tyle cm co podczas diety respo... Więc średnio mi to się kalkuluje 😂 wole jednak sie upocic jak swiniak, jesc co chce skoro efekty lepsze.
a co ćwiczysz? :)
zuza_zu
HottStripper

Post autor: zuza_zu »

ja współpracuje z nimi od lutego i jestem zadowolona. mam spoko opiekunkę, chociaż ilość wiadomości „kontrolnych” mnie wkurwia, bo nie mam czasu na odpowiadanie jak się czuję, natomiast rozumiem, że to ma na celu pokazanie zainteresowania, co we współpracy online jest dość utrudnione.
ciężko jest mi określić czy mam jakieś spektakularne efekty, bo rozpoczęcie współpracy zbiegło się u mnie z dużymi zmianami życiowymi i życiem w stresie, więc te kilogramy same mi poleciały. dla mnie największym plusem tego są przepisy, które mi smakują i to, że mam w aplikacji listę zakupów. to dla mnie duże ułatwienie, bo ja totalnie nie mam pomysłów na posiłki i doprowadzało to do sytuacji, że zamawiałam jedzenie z knajp. na tyle jest mi z tym wygodnie, że póki co nie planuje zakończyć współpracy a jak potrzebuje chwilę pożyć bez planu to wykupuje zawieszenie. z treningów natomiast w ogóle nie korzystam, bo mam swoje aktywności, ale niestety tylko plan z treningami pozwala mi zachować wszystkie opcje związane z funkcjonalnością aplikacji na których mi zależy. gdyby nie to to tych treningów w ogóle bym nie brała, bo ani razu nikt w ich sprawie się do mnie nie odezwał.