Ok, ja czytałam że miał wgnieciony koszyk czy coś takiego
Tajemnicze zaginięcia
Moderator: verysweetcherry
-
- Trening tenisa
Re: Tajemnicze zaginięcia
A ja myślę że najciemniej pod latarnia jak z tym jaworkiem szukali go po całym świecie a gość kilka domów dalej u ciotki, może zamurował ich gdzieś w tym domuPlatini_blabla pisze: ↑sob sie 03, 2024 12:02 am Nie wiem może nie miał się chłop czym zająć i chciał sprawiać wrażenie zajętego tak jakby wszystko było w porządku. No wyobraźcie sobie że serio wyjechali a on celowo malował ściany żeby skołować ludzi czy policję. Udało mu się xd
-
- Koczkodan
-
- ŚpioszkiKenzo
Nic mnie tak nie irytuje jak sprawa Madeleine McCann. CO SIE Z NIA STALO?
Calze życie chyba będę się zastanawiać co się stało.Antisocial pisze: ↑pt paź 18, 2024 11:11 pm Nic mnie tak nie irytuje jak sprawa Madeleine McCann. CO SIE Z NIA STALO?
Wg mnie rodzice podali jej coś na uspokojenie, wrócili do pokoju i ona już nie żyła. Pozbyli się ciała.Antisocial pisze: ↑pt paź 18, 2024 11:11 pm Nic mnie tak nie irytuje jak sprawa Madeleine McCann. CO SIE Z NIA STALO?
zawsze się zastanawiam przy tej sprawie jak można zostawić dzieci w hotelowym pokoju same i sobie gdzieś tam pójść. Chcecie iść spoko, ale załatwcie opiekę nawet na godzinę
Z drugiej strony może ona już wcześniej nie żyła,pozbyli się ciała, potem celowo poszli na kolację ,a jak wrócili to podnieśli alarm ze nie ma dziecka?
Ta sprawa jest dziwna, i nie końca wierzę rodzicom.
Z drugiej strony może ona już wcześniej nie żyła,pozbyli się ciała, potem celowo poszli na kolację ,a jak wrócili to podnieśli alarm ze nie ma dziecka?
Oj mnie też! Tyle teorii, tyle tropów i nicAntisocial pisze: ↑pt paź 18, 2024 11:11 pm Nic mnie tak nie irytuje jak sprawa Madeleine McCann. CO SIE Z NIA STALO?
aaggaa pisze: ↑sob paź 19, 2024 8:00 am zawsze się zastanawiam przy tej sprawie jak można zostawić dzieci w hotelowym pokoju same i sobie gdzieś tam pójść. Chcecie iść spoko, ale załatwcie opiekę nawet na godzinę
Właśnie jak rodziny mają jakiś wspólny, mroczny sekret to często się rozpadają albo nie wytrzymują ze sobą, albo jedno nie wytrzymuje presji i pęka. A McCannowie trzymają się nadal razem, dla mnie to taka wskazówka, że ich wina to pozostawienie dzieci bez opieki ale też nie wiedzą co z ich córką
Czy ja wiem? Mnóstwo rodzin rozpada się po zaginięciu / śmierci dziecka, nawet jeśli nie mają z tym nic wspólnego, więc to akurat żaden argument.strusiek pisze: ↑sob paź 19, 2024 4:41 pm Właśnie jak rodziny mają jakiś wspólny, mroczny sekret to często się rozpadają albo nie wytrzymują ze sobą, albo jedno nie wytrzymuje presji i pęka. A McCannowie trzymają się nadal razem, dla mnie to taka wskazówka, że ich wina to pozostawienie dzieci bez opieki ale też nie wiedzą co z ich córką
-
- Modna
-
- Collagen z chlorellą
-
- ŚpioszkiKenzo
a pamietacie jakąś Julię co się podawała za ich zaginione dziecko? Zdziwiła mnie wtedy reakcja rodziców Madeleine. Z tego co kojarzę, to na początku w ogóle nie zareagowali na to. Dlaczego? Nawet jeśli nie widzieli w niej żadnego podobieństwa - nie mieli w sobie ani ułamka nadziei? Ja np w ogóle siebie nie przypominam z dzieciństwa.
-
- Collagen z chlorellą
To była osoba pogrążona w swojej chorobie nie dziwię im się że nie brali tego na poważnieAntisocial pisze: ↑ndz paź 20, 2024 12:44 am a pamietacie jakąś Julię co się podawała za ich zaginione dziecko? Zdziwiła mnie wtedy reakcja rodziców Madeleine. Z tego co kojarzę, to na początku w ogóle nie zareagowali na to. Dlaczego? Nawet jeśli nie widzieli w niej żadnego podobieństwa - nie mieli w sobie ani ułamka nadziei? Ja np w ogóle siebie nie przypominam z dzieciństwa.
Wiedzą że córka nie żyje więc ich to nie ruszyłoAntisocial pisze: ↑ndz paź 20, 2024 12:44 am a pamietacie jakąś Julię co się podawała za ich zaginione dziecko? Zdziwiła mnie wtedy reakcja rodziców Madeleine. Z tego co kojarzę, to na początku w ogóle nie zareagowali na to. Dlaczego? Nawet jeśli nie widzieli w niej żadnego podobieństwa - nie mieli w sobie ani ułamka nadziei? Ja np w ogóle siebie nie przypominam z dzieciństwa.
-
- Modna
Ostatnio słyszałam, że nadal próbuje udowodnic, że jest kimś zaginionymPlatini_blabla pisze: ↑ndz paź 20, 2024 12:53 am To była osoba pogrążona w swojej chorobie nie dziwię im się że nie brali tego na poważnie
Nie wiem czy śledzicie jeszcze profil Julii, ale ostatnio zerknęłam i okazuje się, że porównala swoje DNA z DNA Maddie i jest bardzo podobne, tak jakby były siostrami. Dziwna sprawa totalnie ale widzę, że media już się ta Julią i jej poczynaniami nie interesują. Co myślicie?
-
- Collagen z chlorellą
Yyyyy nie śledzę profilu Julii tylko portale i według newsów żadnych zgodności nie było nigdy nigdzieMalszk pisze: ↑pn paź 21, 2024 3:13 pm Nie wiem czy śledzicie jeszcze profil Julii, ale ostatnio zerknęłam i okazuje się, że porównala swoje DNA z DNA Maddie i jest bardzo podobne, tak jakby były siostrami. Dziwna sprawa totalnie ale widzę, że media już się ta Julią i jej poczynaniami nie interesują. Co myślicie?
-
- Moderator
A kto jej niby udostępnił materiał DNA od Maddie??? Nie sądzę żeby taka sytuacja miała miejsce.Malszk pisze: ↑pn paź 21, 2024 3:13 pm Nie wiem czy śledzicie jeszcze profil Julii, ale ostatnio zerknęłam i okazuje się, że porównala swoje DNA z DNA Maddie i jest bardzo podobne, tak jakby były siostrami. Dziwna sprawa totalnie ale widzę, że media już się ta Julią i jej poczynaniami nie interesują. Co myślicie?
Widać że dziewczyna szuka atencji szkoda tylko że kosztem tragedii innej rodziny.