Tajemnicze zaginięcia

Moderator: verysweetcherry

MalaCzarna
Trening tenisa

Re: Tajemnicze zaginięcia

Post autor: MalaCzarna »

Pstroszka pisze: czw sie 15, 2024 9:56 pm - Rower znaleziono kilkadziesiąt metrów od duktu leśnego, był po prostu oparty o jedno z drzew - mówi nam asp. Bartosz Gałkowski, p.o. oficera prasowego KPP Rypin. - Nie ma żadnych śladów uszkodzeń - dodaje.
Ok, ja czytałam że miał wgnieciony koszyk czy coś takiego
tymalda

Post autor: tymalda »

Platini_blabla pisze: sob sie 03, 2024 12:02 am Nie wiem może nie miał się chłop czym zająć i chciał sprawiać wrażenie zajętego tak jakby wszystko było w porządku. No wyobraźcie sobie że serio wyjechali a on celowo malował ściany żeby skołować ludzi czy policję. Udało mu się xd
A ja myślę że najciemniej pod latarnia jak z tym jaworkiem szukali go po całym świecie a gość kilka domów dalej u ciotki, może zamurował ich gdzieś w tym domu
TaniArmani
Koczkodan

Post autor: TaniArmani »

Pstroszka pisze: czw sie 15, 2024 6:05 pm Coś takiego powiedziała w jakimś wywiadzie teściowa
Nie mieli dzieci.
Antisocial
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Antisocial »

Nic mnie tak nie irytuje jak sprawa Madeleine McCann. CO SIE Z NIA STALO?
FigGa
MiamiBicz

Post autor: FigGa »

Antisocial pisze: pt paź 18, 2024 11:11 pm Nic mnie tak nie irytuje jak sprawa Madeleine McCann. CO SIE Z NIA STALO?
Calze życie chyba będę się zastanawiać co się stało.
opti202
Szpilson

Post autor: opti202 »

Antisocial pisze: pt paź 18, 2024 11:11 pm Nic mnie tak nie irytuje jak sprawa Madeleine McCann. CO SIE Z NIA STALO?
Wg mnie rodzice podali jej coś na uspokojenie, wrócili do pokoju i ona już nie żyła. Pozbyli się ciała.
aaggaa
LouiBag

Post autor: aaggaa »

zawsze się zastanawiam przy tej sprawie jak można zostawić dzieci w hotelowym pokoju same i sobie gdzieś tam pójść. Chcecie iść spoko, ale załatwcie opiekę nawet na godzinę
Z drugiej strony może ona już wcześniej nie żyła,pozbyli się ciała, potem celowo poszli na kolację ,a jak wrócili to podnieśli alarm ze nie ma dziecka?
Ta sprawa jest dziwna, i nie końca wierzę rodzicom.
Lucy
GrzaneWino

Post autor: Lucy »

opti202 pisze: pt paź 18, 2024 11:40 pm Wg mnie rodzice podali jej coś na uspokojenie, wrócili do pokoju i ona już nie żyła. Pozbyli się ciała.
Tak, często dawali dzieciom leki nasenne,bliźniaki ponoć spały tak mocno że przyjazd policji ich nie obudził
strusiek
Koczkodan

Post autor: strusiek »

Oj mnie też! Tyle teorii, tyle tropów i nic😭
strusiek
Koczkodan

aaggaa pisze: sob paź 19, 2024 8:00 am zawsze się zastanawiam przy tej sprawie jak można zostawić dzieci w hotelowym pokoju same i sobie gdzieś tam pójść. Chcecie iść spoko, ale załatwcie opiekę nawet na godzinę
Z drugiej strony może ona już wcześniej nie żyła,pozbyli się ciała, potem celowo poszli na kolację ,a jak wrócili to podnieśli alarm ze nie ma dziecka?
Ta sprawa jest dziwna, i nie końca wierzę rodzicom.

Właśnie jak rodziny mają jakiś wspólny, mroczny sekret to często się rozpadają albo nie wytrzymują ze sobą, albo jedno nie wytrzymuje presji i pęka. A McCannowie trzymają się nadal razem, dla mnie to taka wskazówka, że ich wina to pozostawienie dzieci bez opieki ale też nie wiedzą co z ich córką
LosAnanas
Kciuk

Post autor: LosAnanas »

strusiek pisze: sob paź 19, 2024 4:41 pm Właśnie jak rodziny mają jakiś wspólny, mroczny sekret to często się rozpadają albo nie wytrzymują ze sobą, albo jedno nie wytrzymuje presji i pęka. A McCannowie trzymają się nadal razem, dla mnie to taka wskazówka, że ich wina to pozostawienie dzieci bez opieki ale też nie wiedzą co z ich córką
Czy ja wiem? Mnóstwo rodzin rozpada się po zaginięciu / śmierci dziecka, nawet jeśli nie mają z tym nic wspólnego, więc to akurat żaden argument.
pieczonyziemniak.
Modna

Post autor: pieczonyziemniak. »

opti202 pisze: pt paź 18, 2024 11:40 pm Wg mnie rodzice podali jej coś na uspokojenie, wrócili do pokoju i ona już nie żyła. Pozbyli się ciała.
A gdzie ciało? Jakby się go pozbyli?
Tyle pytań a tak mało odpowiedzi
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

Post autor: Platini_blabla »

LosAnanas pisze: sob paź 19, 2024 7:20 pm Czy ja wiem? Mnóstwo rodzin rozpada się po zaginięciu / śmierci dziecka, nawet jeśli nie mają z tym nic wspólnego, więc to akurat żaden argument.
Otóż to np rodzina mateusza Żukowskiego
Antisocial
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Antisocial »

a pamietacie jakąś Julię co się podawała za ich zaginione dziecko? Zdziwiła mnie wtedy reakcja rodziców Madeleine. Z tego co kojarzę, to na początku w ogóle nie zareagowali na to. Dlaczego? Nawet jeśli nie widzieli w niej żadnego podobieństwa - nie mieli w sobie ani ułamka nadziei? Ja np w ogóle siebie nie przypominam z dzieciństwa.
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

Antisocial pisze: ndz paź 20, 2024 12:44 am a pamietacie jakąś Julię co się podawała za ich zaginione dziecko? Zdziwiła mnie wtedy reakcja rodziców Madeleine. Z tego co kojarzę, to na początku w ogóle nie zareagowali na to. Dlaczego? Nawet jeśli nie widzieli w niej żadnego podobieństwa - nie mieli w sobie ani ułamka nadziei? Ja np w ogóle siebie nie przypominam z dzieciństwa.
To była osoba pogrążona w swojej chorobie nie dziwię im się że nie brali tego na poważnie
Lucy
GrzaneWino

Post autor: Lucy »

Antisocial pisze: ndz paź 20, 2024 12:44 am a pamietacie jakąś Julię co się podawała za ich zaginione dziecko? Zdziwiła mnie wtedy reakcja rodziców Madeleine. Z tego co kojarzę, to na początku w ogóle nie zareagowali na to. Dlaczego? Nawet jeśli nie widzieli w niej żadnego podobieństwa - nie mieli w sobie ani ułamka nadziei? Ja np w ogóle siebie nie przypominam z dzieciństwa.
Wiedzą że córka nie żyje więc ich to nie ruszyło
pieczonyziemniak.
Modna

Post autor: pieczonyziemniak. »

Platini_blabla pisze: ndz paź 20, 2024 12:53 am To była osoba pogrążona w swojej chorobie nie dziwię im się że nie brali tego na poważnie
Ostatnio słyszałam, że nadal próbuje udowodnic, że jest kimś zaginionym
Daisy123
Kciuk

Post autor: Daisy123 »

Mysle ze tyle takich wariatke bylo po drodze, ze nie chca tego przedwczesnie komentowac
strusiek
Koczkodan

Czytałam że przed Julią były 3 inne "Madeline" i żadna się nie potwierdziła..
Malszk
Siatkarka

Post autor: Malszk »

Nie wiem czy śledzicie jeszcze profil Julii, ale ostatnio zerknęłam i okazuje się, że porównala swoje DNA z DNA Maddie i jest bardzo podobne, tak jakby były siostrami. Dziwna sprawa totalnie ale widzę, że media już się ta Julią i jej poczynaniami nie interesują. Co myślicie?
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

Malszk pisze: pn paź 21, 2024 3:13 pm Nie wiem czy śledzicie jeszcze profil Julii, ale ostatnio zerknęłam i okazuje się, że porównala swoje DNA z DNA Maddie i jest bardzo podobne, tak jakby były siostrami. Dziwna sprawa totalnie ale widzę, że media już się ta Julią i jej poczynaniami nie interesują. Co myślicie?
Yyyyy nie śledzę profilu Julii tylko portale i według newsów żadnych zgodności nie było nigdy nigdzie
verysweetcherry
Moderator

Post autor: verysweetcherry »

Malszk pisze: pn paź 21, 2024 3:13 pm Nie wiem czy śledzicie jeszcze profil Julii, ale ostatnio zerknęłam i okazuje się, że porównala swoje DNA z DNA Maddie i jest bardzo podobne, tak jakby były siostrami. Dziwna sprawa totalnie ale widzę, że media już się ta Julią i jej poczynaniami nie interesują. Co myślicie?
A kto jej niby udostępnił materiał DNA od Maddie??? Nie sądzę żeby taka sytuacja miała miejsce.
Widać że dziewczyna szuka atencji szkoda tylko że kosztem tragedii innej rodziny.