Start
Mój profil

Tajemnicze zaginięcia

Moderator: verysweetcherry
tymalda

Re: Tajemnicze zaginięcia

Post autor: tymalda »

Platini_blabla pisze: sob sie 03, 2024 12:02 am Nie wiem może nie miał się chłop czym zająć i chciał sprawiać wrażenie zajętego tak jakby wszystko było w porządku. No wyobraźcie sobie że serio wyjechali a on celowo malował ściany żeby skołować ludzi czy policję. Udało mu się xd
A ja myślę że najciemniej pod latarnia jak z tym jaworkiem szukali go po całym świecie a gość kilka domów dalej u ciotki, może zamurował ich gdzieś w tym domu
Awatar użytkownika
TaniArmani
Tritonotti

Post autor: TaniArmani »

Pstroszka pisze: czw sie 15, 2024 6:05 pm Coś takiego powiedziała w jakimś wywiadzie teściowa
Nie mieli dzieci.
nie, to nie ironia. ja po prostu wiem lepiej
Antisocial
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Antisocial »

Nic mnie tak nie irytuje jak sprawa Madeleine McCann. CO SIE Z NIA STALO?
Awatar użytkownika
FigGa
Licówka

Post autor: FigGa »

Antisocial pisze: pt paź 18, 2024 11:11 pm Nic mnie tak nie irytuje jak sprawa Madeleine McCann. CO SIE Z NIA STALO?
Calze życie chyba będę się zastanawiać co się stało.
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
opti202
Currently:Top

Post autor: opti202 »

Antisocial pisze: pt paź 18, 2024 11:11 pm Nic mnie tak nie irytuje jak sprawa Madeleine McCann. CO SIE Z NIA STALO?
Wg mnie rodzice podali jej coś na uspokojenie, wrócili do pokoju i ona już nie żyła. Pozbyli się ciała.
aaggaa
Currently:Greece

Post autor: aaggaa »

zawsze się zastanawiam przy tej sprawie jak można zostawić dzieci w hotelowym pokoju same i sobie gdzieś tam pójść. Chcecie iść spoko, ale załatwcie opiekę nawet na godzinę
Z drugiej strony może ona już wcześniej nie żyła,pozbyli się ciała, potem celowo poszli na kolację ,a jak wrócili to podnieśli alarm ze nie ma dziecka?
Ta sprawa jest dziwna, i nie końca wierzę rodzicom.
Lucy
WążNaTshircie

Post autor: Lucy »

opti202 pisze: pt paź 18, 2024 11:40 pm Wg mnie rodzice podali jej coś na uspokojenie, wrócili do pokoju i ona już nie żyła. Pozbyli się ciała.
Tak, często dawali dzieciom leki nasenne,bliźniaki ponoć spały tak mocno że przyjazd policji ich nie obudził
strusiek
BlondDoczep

Post autor: strusiek »

Oj mnie też! Tyle teorii, tyle tropów i nic😭
strusiek
BlondDoczep

aaggaa pisze: sob paź 19, 2024 8:00 am zawsze się zastanawiam przy tej sprawie jak można zostawić dzieci w hotelowym pokoju same i sobie gdzieś tam pójść. Chcecie iść spoko, ale załatwcie opiekę nawet na godzinę
Z drugiej strony może ona już wcześniej nie żyła,pozbyli się ciała, potem celowo poszli na kolację ,a jak wrócili to podnieśli alarm ze nie ma dziecka?
Ta sprawa jest dziwna, i nie końca wierzę rodzicom.

Właśnie jak rodziny mają jakiś wspólny, mroczny sekret to często się rozpadają albo nie wytrzymują ze sobą, albo jedno nie wytrzymuje presji i pęka. A McCannowie trzymają się nadal razem, dla mnie to taka wskazówka, że ich wina to pozostawienie dzieci bez opieki ale też nie wiedzą co z ich córką
LosAnanas
FlafLover

Post autor: LosAnanas »

strusiek pisze: sob paź 19, 2024 4:41 pm Właśnie jak rodziny mają jakiś wspólny, mroczny sekret to często się rozpadają albo nie wytrzymują ze sobą, albo jedno nie wytrzymuje presji i pęka. A McCannowie trzymają się nadal razem, dla mnie to taka wskazówka, że ich wina to pozostawienie dzieci bez opieki ale też nie wiedzą co z ich córką
Czy ja wiem? Mnóstwo rodzin rozpada się po zaginięciu / śmierci dziecka, nawet jeśli nie mają z tym nic wspólnego, więc to akurat żaden argument.
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
Currently:revenge

Post autor: pieczonyziemniak. »

opti202 pisze: pt paź 18, 2024 11:40 pm Wg mnie rodzice podali jej coś na uspokojenie, wrócili do pokoju i ona już nie żyła. Pozbyli się ciała.
A gdzie ciało? Jakby się go pozbyli?
Tyle pytań a tak mało odpowiedzi
Platini_blabla

Post autor: Platini_blabla »

LosAnanas pisze: sob paź 19, 2024 7:20 pm Czy ja wiem? Mnóstwo rodzin rozpada się po zaginięciu / śmierci dziecka, nawet jeśli nie mają z tym nic wspólnego, więc to akurat żaden argument.
Otóż to np rodzina mateusza Żukowskiego
Antisocial
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Antisocial »

a pamietacie jakąś Julię co się podawała za ich zaginione dziecko? Zdziwiła mnie wtedy reakcja rodziców Madeleine. Z tego co kojarzę, to na początku w ogóle nie zareagowali na to. Dlaczego? Nawet jeśli nie widzieli w niej żadnego podobieństwa - nie mieli w sobie ani ułamka nadziei? Ja np w ogóle siebie nie przypominam z dzieciństwa.
Platini_blabla

Antisocial pisze: ndz paź 20, 2024 12:44 am a pamietacie jakąś Julię co się podawała za ich zaginione dziecko? Zdziwiła mnie wtedy reakcja rodziców Madeleine. Z tego co kojarzę, to na początku w ogóle nie zareagowali na to. Dlaczego? Nawet jeśli nie widzieli w niej żadnego podobieństwa - nie mieli w sobie ani ułamka nadziei? Ja np w ogóle siebie nie przypominam z dzieciństwa.
To była osoba pogrążona w swojej chorobie nie dziwię im się że nie brali tego na poważnie
Lucy
WążNaTshircie

Post autor: Lucy »

Antisocial pisze: ndz paź 20, 2024 12:44 am a pamietacie jakąś Julię co się podawała za ich zaginione dziecko? Zdziwiła mnie wtedy reakcja rodziców Madeleine. Z tego co kojarzę, to na początku w ogóle nie zareagowali na to. Dlaczego? Nawet jeśli nie widzieli w niej żadnego podobieństwa - nie mieli w sobie ani ułamka nadziei? Ja np w ogóle siebie nie przypominam z dzieciństwa.
Wiedzą że córka nie żyje więc ich to nie ruszyło
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
Currently:revenge

Post autor: pieczonyziemniak. »

Platini_blabla pisze: ndz paź 20, 2024 12:53 am To była osoba pogrążona w swojej chorobie nie dziwię im się że nie brali tego na poważnie
Ostatnio słyszałam, że nadal próbuje udowodnic, że jest kimś zaginionym
Daisy123
ŚpięWRezydencji

Post autor: Daisy123 »

Mysle ze tyle takich wariatke bylo po drodze, ze nie chca tego przedwczesnie komentowac
strusiek
BlondDoczep

Czytałam że przed Julią były 3 inne "Madeline" i żadna się nie potwierdziła..
Malszk
Ciastko

Post autor: Malszk »

Nie wiem czy śledzicie jeszcze profil Julii, ale ostatnio zerknęłam i okazuje się, że porównala swoje DNA z DNA Maddie i jest bardzo podobne, tak jakby były siostrami. Dziwna sprawa totalnie ale widzę, że media już się ta Julią i jej poczynaniami nie interesują. Co myślicie?
Platini_blabla

Malszk pisze: pn paź 21, 2024 3:13 pm Nie wiem czy śledzicie jeszcze profil Julii, ale ostatnio zerknęłam i okazuje się, że porównala swoje DNA z DNA Maddie i jest bardzo podobne, tak jakby były siostrami. Dziwna sprawa totalnie ale widzę, że media już się ta Julią i jej poczynaniami nie interesują. Co myślicie?
Yyyyy nie śledzę profilu Julii tylko portale i według newsów żadnych zgodności nie było nigdy nigdzie
Awatar użytkownika
verysweetcherry
Moderator

Post autor: verysweetcherry »

Malszk pisze: pn paź 21, 2024 3:13 pm Nie wiem czy śledzicie jeszcze profil Julii, ale ostatnio zerknęłam i okazuje się, że porównala swoje DNA z DNA Maddie i jest bardzo podobne, tak jakby były siostrami. Dziwna sprawa totalnie ale widzę, że media już się ta Julią i jej poczynaniami nie interesują. Co myślicie?
A kto jej niby udostępnił materiał DNA od Maddie??? Nie sądzę żeby taka sytuacja miała miejsce.
Widać że dziewczyna szuka atencji szkoda tylko że kosztem tragedii innej rodziny.
zuzabod
Ciastko

Post autor: zuzabod »

A słyszał ktoś o zaginięciu kordiana świstka? Uczył się i mieszkał w jednostce wojskowej w Dęblinie, zaginął w lutym 2023. W 2022 roku zaginął szymon masarski, co ciekawe również uczył się w jednostce wojskowej w Dęblinie. Bardzo interesuje mnie ta sprawa bo kordian pochodzi z mojego rodzinnego misteczka.
Awatar użytkownika
SmokAnalog
120mkw

Post autor: SmokAnalog »

zuzabod pisze: ndz gru 01, 2024 10:03 am A słyszał ktoś o zaginięciu kordiana świstka? Uczył się i mieszkał w jednostce wojskowej w Dęblinie, zaginął w lutym 2023. W 2022 roku zaginął szymon masarski, co ciekawe również uczył się w jednostce wojskowej w Dęblinie. Bardzo interesuje mnie ta sprawa bo kordian pochodzi z mojego rodzinnego misteczka.
Wygląda to trochę podobnie do serii zaginięć młodych mężczyzn w Krakowie i Toruniu. Nie mam pojęcia, co o tym myśleć.
zuzabod
Ciastko

Post autor: zuzabod »

SmokAnalog pisze: ndz gru 01, 2024 2:55 pm Wygląda to trochę podobnie do serii zaginięć młodych mężczyzn w Krakowie i Toruniu. Nie mam pojęcia, co o tym myśleć.
Mogłabyś rozwinąć? Wydaje mi się że nic o tym nie słyszałam.
Dodam jeszcze że znaleźli w styczniu tego roku ciało Szymona na terenie jednostki wojskowej w Dęblinie (szymon i kordian stacjonowali w tej samej jednostce) w jakims bunkrze który nie był użytkowany. Trochę dziwne to dla mnie jest ze nie przeszukał nikt całego obiektu jednostki, tym bardziej że kordian był drugim chłopakiem który nagle zaginął.
annakozak123
RealDiamond

Post autor: annakozak123 »

zuzabod pisze: ndz gru 01, 2024 6:23 pm Mogłabyś rozwinąć? Wydaje mi się że nic o tym nie słyszałam.
Dodam jeszcze że znaleźli w styczniu tego roku ciało Szymona na terenie jednostki wojskowej w Dęblinie (szymon i kordian stacjonowali w tej samej jednostce) w jakims bunkrze który nie był użytkowany. Trochę dziwne to dla mnie jest ze nie przeszukał nikt całego obiektu jednostki, tym bardziej że kordian był drugim chłopakiem który nagle zaginął.
Chyba chodzi o tajemnicze zaginięcia informatyków na terenie Krakowa. Wpisz sobie, na pewno wyskoczy