Trendy do których nie możecie się przekonać
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry, Moderatorzy lokalni- Juliaturczyniak
- Dieta 600 kcal
Re: Trendy do których nie możecie się przekonać
Aha i jeszcze minimalistyczne białe mieszkania. Może to kwestia tego, że większość życia spędziłam w takich i po prostu mam przesyt,mam też wrażenie, że to bardziej jak studio jakieś niż mieszkanie i, że nie jest tam przytulnie.
- Kunegunda331
- Channelka
Naszyjniki z imieniem - pierwsze skojarzenie: nie jestem psem by coś takiego nosić.
Podobno życie pisze najlepsze scenariusze, dlatego obserwuję polskie uniwersa 
- Kunegunda331
- Channelka
No i brąz trendujący na jesień - mam brązowe włosy naturalnie i mi starczy, generalnie czuje że ten kolor mocno mnie przytłacza.
Podobno życie pisze najlepsze scenariusze, dlatego obserwuję polskie uniwersa 
Oversize'owe ubrania. Nie oszukujmy się - nie każdy wygląda w nich dobrze. Mam lekką nadwagę, jestem niska i w za dużych ciuchach wyglądam przekomicznie. Jeszcze 10 lat temu L-XL to był mój standardowy rozmiar, dziś przez te worki w sklepach noszę S, a nawet bywa że i XS. Dopasowanych ubrań w sklepach trzeba ze świecą szukać.
i am a god
Teraz firmy też pozmieniały rozmiary. Kiedyś xl dziś wchodzisz w sJennifer pisze: ↑sob lut 21, 2026 5:47 pm Oversize'owe ubrania. Nie oszukujmy się - nie każdy wygląda w nich dobrze. Mam lekką nadwagę, jestem niska i w za dużych ciuchach wyglądam przekomicznie. Jeszcze 10 lat temu L-XL to był mój standardowy rozmiar, dziś przez te worki w sklepach noszę S, a nawet bywa że i XS. Dopasowanych ubrań w sklepach trzeba ze świecą szukać.
ciałopozytywność.
- Fluffyslippers
- PrinTu
Ekwiwalent satynowych bolerek z lat 2000sKamms pisze: ↑czw mar 21, 2024 5:04 pm Swetry, a raczej same rękawy bez dołu. Jak tak myślę to ciężko mi to coś opisać.
Takie swetrowe coś, kończy się nad biustem a z tyłu na łopatkach. Jak widzę w tym dziewczyny to tak myślę co to ma na celu, funkcji swetra wiadomo że nie spełnia bo pod to coś musi iść bluzka/top.
Najbardziej mnie rozwaliło jak kiedyś widziałam to cudo i to jeszcze z szerokimi rękawami na kształt dzwonów![]()
Barrel jeans
Prawda, mamusiu?