Trendy do których nie możecie się przekonać
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry, Moderatorzy lokalni- Juliaturczyniak
- Drama Maker
Re: Trendy do których nie możecie się przekonać
Aha i jeszcze minimalistyczne białe mieszkania. Może to kwestia tego, że większość życia spędziłam w takich i po prostu mam przesyt,mam też wrażenie, że to bardziej jak studio jakieś niż mieszkanie i, że nie jest tam przytulnie.
- Kunegunda331
- Mokra Włoszka
Naszyjniki z imieniem - pierwsze skojarzenie: nie jestem psem by coś takiego nosić.
Podobno życie pisze najlepsze scenariusze, dlatego obserwuję polskie uniwersa 
- Kunegunda331
- Mokra Włoszka
No i brąz trendujący na jesień - mam brązowe włosy naturalnie i mi starczy, generalnie czuje że ten kolor mocno mnie przytłacza.
Oversize'owe ubrania. Nie oszukujmy się - nie każdy wygląda w nich dobrze. Mam lekką nadwagę, jestem niska i w za dużych ciuchach wyglądam przekomicznie. Jeszcze 10 lat temu L-XL to był mój standardowy rozmiar, dziś przez te worki w sklepach noszę S, a nawet bywa że i XS. Dopasowanych ubrań w sklepach trzeba ze świecą szukać.
i am a god
Teraz firmy też pozmieniały rozmiary. Kiedyś xl dziś wchodzisz w sJennifer pisze: ↑sob lut 21, 2026 5:47 pm Oversize'owe ubrania. Nie oszukujmy się - nie każdy wygląda w nich dobrze. Mam lekką nadwagę, jestem niska i w za dużych ciuchach wyglądam przekomicznie. Jeszcze 10 lat temu L-XL to był mój standardowy rozmiar, dziś przez te worki w sklepach noszę S, a nawet bywa że i XS. Dopasowanych ubrań w sklepach trzeba ze świecą szukać.
ciałopozytywność.
- Fluffyslippers
- MolieraDress
Ekwiwalent satynowych bolerek z lat 2000sKamms pisze: ↑czw mar 21, 2024 5:04 pm Swetry, a raczej same rękawy bez dołu. Jak tak myślę to ciężko mi to coś opisać.
Takie swetrowe coś, kończy się nad biustem a z tyłu na łopatkach. Jak widzę w tym dziewczyny to tak myślę co to ma na celu, funkcji swetra wiadomo że nie spełnia bo pod to coś musi iść bluzka/top.
Najbardziej mnie rozwaliło jak kiedyś widziałam to cudo i to jeszcze z szerokimi rękawami na kształt dzwonów![]()
Barrel jeans
Prawda, mamusiu?
- Kunegunda331
- Mokra Włoszka
Małe tatuaże - jeszcze gdy całe ciało jest nimi wypełnione to nawet fajnie to wygląda u kogoś (ss z https://www.instagram.com/p/DS2jun7jogq/ ), ale jak ktoś ma np. 5 tatuaży na rękach i resztę ciała "czystą" to wygląda to jak brudnopis w zeszycie.
- Załączniki
-
- fw_1775463925121.jpg (42.24 KiB) Przejrzano 293 razy
-
wodapoparowkach
- Mokra Włoszka
napisalam ten wpis 2 lata temu i sie do nich przekonalam dopiero teraz z dokladznie tego samego powodu xdhdhshhd
let's kiss in the 2nd circle of hell<3
-
PrincessKitty
- Mokra Włoszka
Brązowy kolor. Czekam, aż w końcu ten trend umrze. Wchodzę na stronę polskiej marki, np. Ansin, a tam same beżowo-brązowo-bure rzeczy, i to w wiosennej kolekcji. Rzeczywiście, czuć powiew świeżości xd
Szerokie spodnie do masywnych butów, do tego w połączeniu z płaszczem do połowy łydki albo nawet dłuższym- wygląda się w tym źle i bezksztaltnie.
Szerokie spodnie garniturowe, które są tak długie, że nie tylko sięgają do podłogi, ale wręcz opierają się o nią i pod kolanem robi się dziwne załamanie od ciężaru materiału- strasznie to wygląda.
Długość midi. Po prostu xD
Bermudy- nopenopenope. Zwłaszcza w zestawie typu dżinsowe bermudy+kozaki/kowbojki
Szerokie spodnie do masywnych butów, do tego w połączeniu z płaszczem do połowy łydki albo nawet dłuższym- wygląda się w tym źle i bezksztaltnie.
Szerokie spodnie garniturowe, które są tak długie, że nie tylko sięgają do podłogi, ale wręcz opierają się o nią i pod kolanem robi się dziwne załamanie od ciężaru materiału- strasznie to wygląda.
Długość midi. Po prostu xD
Bermudy- nopenopenope. Zwłaszcza w zestawie typu dżinsowe bermudy+kozaki/kowbojki