Depresja,a praca.
Moderator: verysweetcherry
Depresja,a praca.
Hej, jak funkcjonowaliscie mając depresję i zaczynając brać leki? Chodzi mi głownie o prace. Zaczynam brać leki i boje się,że będę miała jakieś działania niepożądane i w pracy będzie coś nie tak. Jakie macie doświadczenia? Może ktoś z was zażywał bioxetin?
Nie brałam bioxetinu, ale mam doswiadczenie w takim leczeniu nie obawiaj się. Chyba, że pracujesz z maszynami i musisz miec 100% focus - są leki, ktorych nie mozna brac obsługując takie rzeczy (info jest w ulotce).
Zawsze mozesz wziac tydzien l4 na poczatku brania, jak potrzebujesz odpoczac. Nie martw się, bedzie dobrze ale nie spodziewaj się efektów po 1-2 tygodniach, bo to moze byc po 1-2 miesiacach. Wszystko zalezy od tego, jak zareagujesz na lek
Podobieństwo do prawdziwych osób i wydarzeń jest przypadkowe :twisted:
Plotkara pisze: ↑czw paź 24, 2024 2:11 pm Nie brałam bioxetinu, ale mam doswiadczenie w takim leczeniu nie obawiaj się. Chyba, że pracujesz z maszynami i musisz miec 100% focus - są leki, ktorych nie mozna brac obsługując takie rzeczy (info jest w ulotce).
Zawsze mozesz wziac tydzien l4 na poczatku brania, jak potrzebujesz odpoczac. Nie martw się, bedzie dobrze ale nie spodziewaj się efektów po 1-2 tygodniach, bo to moze byc po 1-2 miesiacach. Wszystko zalezy od tego, jak zareagujesz na lek
Dziękuję za słowa otuchy. Pracuje z ludźmi - jestem sama na punkcie i boje się,że będę gadać głupoty albo dziwnie się zachowywać...
nieeee, skutki uboczne na początku to zwykle bóle głowy, senność albo nudności. nie gada się głupot jak ktoś nie wie, to nawet się nie domyśli, że bierzesz tabletki