Jak można jeść i mlaskać nagrywając????Beng pisze: ↑sob paź 05, 2024 10:57 pm Aga Rojek to mój top uwielbiam jej słuchać.
A co do Skoku w Mrok to dla mnie Monika jest nie do przejścia. Ona ma chyba jakaś formę autyzm. Cały czas się śmieję, jakby te historię, które opowiada to były kabarety. Do tego na filmie o braciach M. Cały początek prosto to mikrofonu CHRUPIE I MLASZCZE Ogórki. No sorry..
podcasty kryminalne
Moderator: verysweetcherry
Re: podcasty kryminalne
Ja bardzo lubię Piekło jest tu, Szkic Kryminalny i Agę Rojek. Merytoryczne, z empatią dla ofiar i zrozumieniem dla różnych patolskich mechanizmów, ale bez patetycznych zachwytów, jacy to wszyscy byli piękni, mądrzy i jak się kochali xd super dziewczyny to są, zero gwiazdorzenia.
-
- LouiBag
Pełna zgoda, to są też jedyne których ja słucham. Zdarza mi się też "Z morderstwem im do twarzy" ale ona własnie czasem wpada w takie patetyczne tony i moduluje głos jak gimnazjalistka na szkolnej akademii.puree pisze: ↑sob paź 19, 2024 4:06 pm Ja bardzo lubię Piekło jest tu, Szkic Kryminalny i Agę Rojek. Merytoryczne, z empatią dla ofiar i zrozumieniem dla różnych patolskich mechanizmów, ale bez patetycznych zachwytów, jacy to wszyscy byli piękni, mądrzy i jak się kochali xd super dziewczyny to są, zero gwiazdorzenia.