Jak można jeść i mlaskać nagrywając????Beng pisze: ↑sob paź 05, 2024 10:57 pm Aga Rojek to mój top uwielbiam jej słuchać.
A co do Skoku w Mrok to dla mnie Monika jest nie do przejścia. Ona ma chyba jakaś formę autyzm. Cały czas się śmieję, jakby te historię, które opowiada to były kabarety. Do tego na filmie o braciach M. Cały początek prosto to mikrofonu CHRUPIE I MLASZCZE Ogórki. No sorry..
podcasty kryminalne
Moderator: verysweetcherry
Re: podcasty kryminalne
Ja bardzo lubię Piekło jest tu, Szkic Kryminalny i Agę Rojek. Merytoryczne, z empatią dla ofiar i zrozumieniem dla różnych patolskich mechanizmów, ale bez patetycznych zachwytów, jacy to wszyscy byli piękni, mądrzy i jak się kochali xd super dziewczyny to są, zero gwiazdorzenia.
-
- LouiBag
Pełna zgoda, to są też jedyne których ja słucham. Zdarza mi się też "Z morderstwem im do twarzy" ale ona własnie czasem wpada w takie patetyczne tony i moduluje głos jak gimnazjalistka na szkolnej akademii.puree pisze: ↑sob paź 19, 2024 4:06 pm Ja bardzo lubię Piekło jest tu, Szkic Kryminalny i Agę Rojek. Merytoryczne, z empatią dla ofiar i zrozumieniem dla różnych patolskich mechanizmów, ale bez patetycznych zachwytów, jacy to wszyscy byli piękni, mądrzy i jak się kochali xd super dziewczyny to są, zero gwiazdorzenia.
Uwielbiam podcasty kryminalne, ale bardzo ciężko mi znaleźć kogoś kto będzie mi odpowiadał.
Kiedyś nie lubiłam Agi Rojek, bardzo zwracałam uwagę na jej powtórzenia, wadę wymowy. Pewnego razu włączyłam ją sobie do monotonnego zbierania kwiatków w grze i jakoś się w niej zakochałam. Od tamtej pory słucham jej co niedzielę, choć przyznaję, że sprawy, które ostatnio omawia są zbyt monotonne, jeśli można tak powiedzieć o czyjejś tragedii. Bardzo współczułam jej utarty kotka, szkoda, że już nie pokazuje się na filmikach.
Moim numerem 1 była Stanowo, przesłuchałam jej podcasty kilka razy. Właśnie po tym jak przestała nagrywać znalazłam Agę.
Kiedyś oglądałam Karolinę Annę, ale to tylko na początkach przygody z podcastami. Teraz już w ogóle tam nie zaglądam.
Do Kryminatorium próbowałam podejść wiele razy, ale nie mogę znieść Marcina. Jego głos, ton wypowiedzi, te wstawki dźwiękowe z jakimiś krzykami czy wypowiedziami, opisy ofiar jakieś takie nie na miejscu.
Ostatnio odkryłam Skok w Mrok i słucham ich wcześniejszych podcastów. Mimo, że lubię ich podcasty Monika czasem strasznie mnie irytuje. Widać, że jest już dojrzała kobieta a zachowuje się czasem jak nastolatka śmiejąca się z byle czego przy koledze. I nie ma w tym nic złego, że dorosła kobieta nie ma kija w du*ie, ale nie wiem, po prostu jakoś działa mi na nerwy. Jak w najnowszym filmiku, 20 razy powtarza „otyły hihihi, mogę powiedzieć otyły…? Hihihi. Grubasy. Hihihi. Nie wiem czy mogę tak ku*wa powiedzieć hihihi.” Poza tym ich „żebranie” o kawki i Patronite czasem męczą.
Kiedyś nie lubiłam Agi Rojek, bardzo zwracałam uwagę na jej powtórzenia, wadę wymowy. Pewnego razu włączyłam ją sobie do monotonnego zbierania kwiatków w grze i jakoś się w niej zakochałam. Od tamtej pory słucham jej co niedzielę, choć przyznaję, że sprawy, które ostatnio omawia są zbyt monotonne, jeśli można tak powiedzieć o czyjejś tragedii. Bardzo współczułam jej utarty kotka, szkoda, że już nie pokazuje się na filmikach.
Moim numerem 1 była Stanowo, przesłuchałam jej podcasty kilka razy. Właśnie po tym jak przestała nagrywać znalazłam Agę.
Kiedyś oglądałam Karolinę Annę, ale to tylko na początkach przygody z podcastami. Teraz już w ogóle tam nie zaglądam.
Do Kryminatorium próbowałam podejść wiele razy, ale nie mogę znieść Marcina. Jego głos, ton wypowiedzi, te wstawki dźwiękowe z jakimiś krzykami czy wypowiedziami, opisy ofiar jakieś takie nie na miejscu.
Ostatnio odkryłam Skok w Mrok i słucham ich wcześniejszych podcastów. Mimo, że lubię ich podcasty Monika czasem strasznie mnie irytuje. Widać, że jest już dojrzała kobieta a zachowuje się czasem jak nastolatka śmiejąca się z byle czego przy koledze. I nie ma w tym nic złego, że dorosła kobieta nie ma kija w du*ie, ale nie wiem, po prostu jakoś działa mi na nerwy. Jak w najnowszym filmiku, 20 razy powtarza „otyły hihihi, mogę powiedzieć otyły…? Hihihi. Grubasy. Hihihi. Nie wiem czy mogę tak ku*wa powiedzieć hihihi.” Poza tym ich „żebranie” o kawki i Patronite czasem męczą.
north pisze: ↑śr lis 27, 2024 5:24 pm Uwielbiam podcasty kryminalne, ale bardzo ciężko mi znaleźć kogoś kto będzie mi odpowiadał.
Skok w mrok sama tutaj zarelkamowalam, bylam nimi oczarowana. Tez Monika, ktora wprowadzila klimat tak inny niz w innych podkastach. Stefan za to bardzo zrownowazony, jako para bardzo sie uzupelniali. Niestety, z czasem Monika zaczela byc meczaca, ten nieszczesny ogorek chyba przewazyl szale. Ona chce byc chyba bardzo oryginalna, no ale sa gdzies granice. Nie tylko ona ma sie dobrze bawic, ale chyba przede wszystkim sluchacze/widzowie. Bardzo zycze im i nam sluchaczom, aby sposobem i klimatem wrocili do poczatkow
Stefan jest w porządku, lubię słuchać tego co ma do powiedzenia. Monika za to jest „pick me” i widać to coraz bardziej. Ten głupkowaty śmiech i niektóre teksty którymi rzuca. Mam wrażenie, że nawet Stefan czasem nie wie co powiedzieć na te jej wypociny. I tak ich słucham i lubię, po prostu coraz częściej przewracam oczami gdy Monika się wypowiadaMimcia pisze: ↑śr lis 27, 2024 7:12 pm Skok w mrok sama tutaj zarelkamowalam, bylam nimi oczarowana. Tez Monika, ktora wprowadzila klimat tak inny niz w innych podkastach. Stefan za to bardzo zrownowazony, jako para bardzo sie uzupelniali. Niestety, z czasem Monika zaczela byc meczaca, ten nieszczesny ogorek chyba przewazyl szale. Ona chce byc chyba bardzo oryginalna, no ale sa gdzies granice. Nie tylko ona ma sie dobrze bawic, ale chyba przede wszystkim sluchacze/widzowie. Bardzo zycze im i nam sluchaczom, aby sposobem i klimatem wrocili do poczatkow
north pisze: ↑śr lis 27, 2024 8:01 pm Stefan jest w porządku, lubię słuchać tego co ma do powiedzenia. Monika za to jest „pick me” i widać to coraz bardziej. Ten głupkowaty śmiech i niektóre teksty którymi rzuca. Mam wrażenie, że nawet Stefan czasem nie wie co powiedzieć na te jej wypociny. I tak ich słucham i lubię, po prostu coraz częściej przewracam oczami gdy Monika się wypowiada
Ale trzeba Monice przyznac, gdy zacznie omawiac temat to robi to dobrze. Dociera do detali, ciekawostek i mowi rzeczowo