Zmiany na forum
Moderatorzy: blackmolly, damascenkaRe: Zmiany na forum
Hej
od kilku dni dostaję ciągle maile z Wandy informujące o nowych odpowiedziach. Gdy klikam „nie powiadamiaj mnie o nowych odpowiedziach” to automatycznie usuwa mi wątek z ulubionych
Czy da się to jakoś ogarnąć aby wątki pozostały w kategorii „ulubione” ale nie dostawać tych maili?
- damascenka
- Administrator
Hej, masz ustawienia powiadomień w swoim profilu.Szampejn pisze: ↑pt wrz 20, 2024 10:59 am Hejod kilku dni dostaję ciągle maile z Wandy informujące o nowych odpowiedziach. Gdy klikam „nie powiadamiaj mnie o nowych odpowiedziach” to automatycznie usuwa mi wątek z ulubionych
Czy da się to jakoś ogarnąć aby wątki pozostały w kategorii „ulubione” ale nie dostawać tych maili?
- KasandraCwir
- Moderator
Hej, czy tylko u mnie dziwnie dzisiaj działa forum? Reakcje za pierwszym kliknięciem nie działają, trzeba reagować 2 razy, "pierwszy nieprzeczytany post" przerzuca mnie na nieprzeczytaną stronę albo w ogóle się nie wyświetla mimo że dany wątek czytałam
Mi też jeszcze do tego cały czas mnie wylogowywuje, nie da się zareagowaćKasandraCwir pisze: ↑czw paź 03, 2024 11:45 am Hej, czy tylko u mnie dziwnie dzisiaj działa forum? Reakcje za pierwszym kliknięciem nie działają, trzeba reagować 2 razy, "pierwszy nieprzeczytany post" przerzuca mnie na nieprzeczytaną stronę albo w ogóle się nie wyświetla mimo że dany wątek czytałam
"Nie wrzucajcie wszystko do jednego kopyta"
- damascenka
- Administrator
Hej, dzięki za info o reakcjach - faktycznie nie działają, pracujemy nad tym. Jeśli chodzi o pierwszy nieprzeczytany post - u nas wszystko ok, nie udało nam się odtworzyć tego problemu, proszę, spróbuj jeszcze raz.KasandraCwir pisze: ↑czw paź 03, 2024 11:45 am Hej, czy tylko u mnie dziwnie dzisiaj działa forum? Reakcje za pierwszym kliknięciem nie działają, trzeba reagować 2 razy, "pierwszy nieprzeczytany post" przerzuca mnie na nieprzeczytaną stronę albo w ogóle się nie wyświetla mimo że dany wątek czytałam
-
Krochmalinda
- Mokra Włoszka
- damascenka
- Administrator
Heja, reakcje powinny już działać prawidłowo, proszę, potestujcie i dajcie znać.
U mnie dalej po kliknięciu na pierwszy nieprzeczytany post kieruje na górę strony. Nie zawsze ale często.
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
- damascenka
- Administrator
Dziewczyny, pracujemy nad tym, proszę Was o cierpliwość. 
- damascenka
- Administrator
Problem z dodawaniem się do ulubionych po najechaniu myszką/palcem na przycisk został naprawiony. Może być potrzebne odświeżenie strony kilka razy żeby przeglądarka zobaczyła wszystkie zmiany.
- KasandraCwir
- Moderator
U mnie dalej jest to samo z reakcjami i z pierwszym nieprzeczytanym postemdamascenka pisze: ↑pt paź 04, 2024 9:28 pm Heja, reakcje powinny już działać prawidłowo, proszę, potestujcie i dajcie znać.
A da się coś zrobić z tym ciagłym wylogowywaniem? To irytujące, że od pewnego czasu co chwilę wyrzuca z forum, są momenty, w których co dwie-trzy minuty trzeba się ponownie logować. A widzę, że nie tylko mnie dotyczy ten problem.
Potwierdzam, mam oznaczone wątki jako przeczytane, mimo, że nigdy w jej nie wchodziłam. I to nie jest takt, że post został skasowany i dlatego ładuje się od góry strony a nie od pierwszego nieprzeczytanego posta. Tak jest po prostu w każdym wątku.
Bo Wiśniewski to nie ja,
Wrzucam propozycję zmiany w regulaminie, zeby nie pisac o dzieciach osob, do ktorych nalezy watek. Albo, zeby chociaz była taka opcja w zgłoszeniu komentarza. Są wątki, ktorych nie da się przez to czytac, bo zamieniają się w przepychanki i analizy rozwojowe dzieci influ + jest to IMO krzywdzące dla tych dzieci
Podobieństwo do prawdziwych osób i wydarzeń jest przypadkowe :twisted:
Czy tylko mi zniknęła opcja odznaczenia wątków jako przeczytanych? w ogóle nie mam tych trzech kresek, gdzie można było rozwinąć opcje np moje posty.
Bo Wiśniewski to nie ja,
- damascenka
- Administrator