Zmiany na forum
Moderator: verysweetcherry
Re: Zmiany na forum
Hej, mam problem, podczas korzystania z danych komórkowych, pokazuje mi się komunikat, że mój adres IP został zablokowany. Po przełączeniu na WiFi wszystko działa normalnie. Niestety, nie zawsze mogę korzystać z domowego internetu, a bez tego nie mogę się zalogować.
Hej od kilku dni dostaję ciągle maile z Wandy informujące o nowych odpowiedziach. Gdy klikam „nie powiadamiaj mnie o nowych odpowiedziach” to automatycznie usuwa mi wątek z ulubionych Czy da się to jakoś ogarnąć aby wątki pozostały w kategorii „ulubione” ale nie dostawać tych maili?
- damascenka
- Administrator
Hej, masz ustawienia powiadomień w swoim profilu.Szampejn pisze: ↑pt wrz 20, 2024 10:59 am Hej od kilku dni dostaję ciągle maile z Wandy informujące o nowych odpowiedziach. Gdy klikam „nie powiadamiaj mnie o nowych odpowiedziach” to automatycznie usuwa mi wątek z ulubionych Czy da się to jakoś ogarnąć aby wątki pozostały w kategorii „ulubione” ale nie dostawać tych maili?
- KasandraCwir
- HottStripper
Hej, czy tylko u mnie dziwnie dzisiaj działa forum? Reakcje za pierwszym kliknięciem nie działają, trzeba reagować 2 razy, "pierwszy nieprzeczytany post" przerzuca mnie na nieprzeczytaną stronę albo w ogóle się nie wyświetla mimo że dany wątek czytałam
Mi też jeszcze do tego cały czas mnie wylogowywuje, nie da się zareagowaćKasandraCwir pisze: ↑czw paź 03, 2024 11:45 am Hej, czy tylko u mnie dziwnie dzisiaj działa forum? Reakcje za pierwszym kliknięciem nie działają, trzeba reagować 2 razy, "pierwszy nieprzeczytany post" przerzuca mnie na nieprzeczytaną stronę albo w ogóle się nie wyświetla mimo że dany wątek czytałam
"Nie wrzucajcie wszystko do jednego kopyta"
- damascenka
- Administrator
Hej, dzięki za info o reakcjach - faktycznie nie działają, pracujemy nad tym. Jeśli chodzi o pierwszy nieprzeczytany post - u nas wszystko ok, nie udało nam się odtworzyć tego problemu, proszę, spróbuj jeszcze raz.KasandraCwir pisze: ↑czw paź 03, 2024 11:45 am Hej, czy tylko u mnie dziwnie dzisiaj działa forum? Reakcje za pierwszym kliknięciem nie działają, trzeba reagować 2 razy, "pierwszy nieprzeczytany post" przerzuca mnie na nieprzeczytaną stronę albo w ogóle się nie wyświetla mimo że dany wątek czytałam
-
- Channelka
- damascenka
- Administrator
Heja, reakcje powinny już działać prawidłowo, proszę, potestujcie i dajcie znać.
- damascenka
- Administrator
Dziewczyny, pracujemy nad tym, proszę Was o cierpliwość.
- damascenka
- Administrator
Problem z dodawaniem się do ulubionych po najechaniu myszką/palcem na przycisk został naprawiony. Może być potrzebne odświeżenie strony kilka razy żeby przeglądarka zobaczyła wszystkie zmiany.
- KasandraCwir
- HottStripper
U mnie dalej jest to samo z reakcjami i z pierwszym nieprzeczytanym postemdamascenka pisze: ↑pt paź 04, 2024 9:28 pm Heja, reakcje powinny już działać prawidłowo, proszę, potestujcie i dajcie znać.
A da się coś zrobić z tym ciagłym wylogowywaniem? To irytujące, że od pewnego czasu co chwilę wyrzuca z forum, są momenty, w których co dwie-trzy minuty trzeba się ponownie logować. A widzę, że nie tylko mnie dotyczy ten problem.
Potwierdzam, mam oznaczone wątki jako przeczytane, mimo, że nigdy w jej nie wchodziłam. I to nie jest takt, że post został skasowany i dlatego ładuje się od góry strony a nie od pierwszego nieprzeczytanego posta. Tak jest po prostu w każdym wątku.
Wrzucam propozycję zmiany w regulaminie, zeby nie pisac o dzieciach osob, do ktorych nalezy watek. Albo, zeby chociaz była taka opcja w zgłoszeniu komentarza. Są wątki, ktorych nie da się przez to czytac, bo zamieniają się w przepychanki i analizy rozwojowe dzieci influ + jest to IMO krzywdzące dla tych dzieci
Podobieństwo do prawdziwych osób i wydarzeń jest przypadkowe :twisted:
- damascenka
- Administrator