Bez domieszek, po prostu zerwany bukiecik konwalii w maju. Na Fragmantica szukałam, ale każdy ma domieszkę… może ktoś zna, niekoniecznie niszowego i za miliony monet.
Szukam perfum, które pachną jak…
Moderator: verysweetcherry-
- Ciastko
Szukam perfum, które pachną jak…
Szukam perfum, które pachną jak konwalie.
Bez domieszek, po prostu zerwany bukiecik konwalii w maju. Na Fragmantica szukałam, ale każdy ma domieszkę… może ktoś zna, niekoniecznie niszowego i za miliony monet.![🙈](//cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@latest/assets/svg/1f648.svg)
Bez domieszek, po prostu zerwany bukiecik konwalii w maju. Na Fragmantica szukałam, ale każdy ma domieszkę… może ktoś zna, niekoniecznie niszowego i za miliony monet.
Lanvin Water Lily?Karharos1995 pisze: ↑śr mar 20, 2024 1:13 pm Szukam perfum, które pachną jak konwalie.
Bez domieszek, po prostu zerwany bukiecik konwalii w maju. Na Fragmantica szukałam, ale każdy ma domieszkę… może ktoś zna, niekoniecznie niszowego i za miliony monet.![]()
-
- LouiBag
Dior Lucky?Karharos1995 pisze: ↑śr mar 20, 2024 1:13 pm Szukam perfum, które pachną jak konwalie.
Bez domieszek, po prostu zerwany bukiecik konwalii w maju. Na Fragmantica szukałam, ale każdy ma domieszkę… może ktoś zna, niekoniecznie niszowego i za miliony monet.![]()
-
- Willa z basenem
Ja szukam perfum, które pachną jak guma balonowa. Miałam kiedyś Paris hilton heiress i trochę przypominały gumę balonową ale już ich chyba nie produkują.
A może przetestuj moschino różowe bubble gum.ariana1422 pisze: ↑śr mar 27, 2024 3:06 pm Ja szukam perfum, które pachną jak guma balonowa. Miałam kiedyś Paris hilton heiress i trochę przypominały gumę balonową ale już ich chyba nie produkują.
-
- Koczkodan
Przetestuj Toy 2 Bubble Gum Moschino, na pewno ci się spodobająariana1422 pisze: ↑śr mar 27, 2024 3:06 pm Ja szukam perfum, które pachną jak guma balonowa. Miałam kiedyś Paris hilton heiress i trochę przypominały gumę balonową ale już ich chyba nie produkują.
![Wanda <3](./images/smilies/heart.png)
marian tu jest jakby luksusowo ![Wanda :fire:](./images/smilies/flame.png)
![Wanda :fire:](./images/smilies/flame.png)
-
- Siatkarka
Szukam perfum, które pachną jak sok z zielonych winogron.
-
- BlondDoczep
Diorissimo. Mega retro, czysta konwalia
Może Armani my way floralariana1422 pisze: ↑śr mar 27, 2024 3:06 pm Ja szukam perfum, które pachną jak guma balonowa. Miałam kiedyś Paris hilton heiress i trochę przypominały gumę balonową ale już ich chyba nie produkują.
Yves RocherKarharos1995 pisze: ↑śr mar 20, 2024 1:13 pm Szukam perfum, które pachną jak konwalie.
-
- Koczkodan
A ja szukam perfum, które pachną jak Yves Rocher ode a’lamour
achhh co to był za zapach ![😍](//cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@latest/assets/svg/1f60d.svg)
Niektórym Cacharel Noa daje mocno konwalią, dla wielu ten zapach jest mocno babciowy ale mi się bardzo podoba, pachnie czystością
-
- MieszkankaPowiśla
-
- MieszkankaPowiśla