Szukam perfum, które pachną jak…
Moderator: verysweetcherry-
- Ciastko
Szukam perfum, które pachną jak…
Szukam perfum, które pachną jak konwalie.
Bez domieszek, po prostu zerwany bukiecik konwalii w maju. Na Fragmantica szukałam, ale każdy ma domieszkę… może ktoś zna, niekoniecznie niszowego i za miliony monet.
Bez domieszek, po prostu zerwany bukiecik konwalii w maju. Na Fragmantica szukałam, ale każdy ma domieszkę… może ktoś zna, niekoniecznie niszowego i za miliony monet.
Lanvin Water Lily?Karharos1995 pisze: ↑śr mar 20, 2024 1:13 pm Szukam perfum, które pachną jak konwalie.
-
- LouiBag
Dior Lucky?Karharos1995 pisze: ↑śr mar 20, 2024 1:13 pm Szukam perfum, które pachną jak konwalie.
-
- Willa z basenem
Ja szukam perfum, które pachną jak guma balonowa. Miałam kiedyś Paris hilton heiress i trochę przypominały gumę balonową ale już ich chyba nie produkują.
A może przetestuj moschino różowe bubble gum.ariana1422 pisze: ↑śr mar 27, 2024 3:06 pm Ja szukam perfum, które pachną jak guma balonowa. Miałam kiedyś Paris hilton heiress i trochę przypominały gumę balonową ale już ich chyba nie produkują.
-
- Koczkodan
Przetestuj Toy 2 Bubble Gum Moschino, na pewno ci się spodobająariana1422 pisze: ↑śr mar 27, 2024 3:06 pm Ja szukam perfum, które pachną jak guma balonowa. Miałam kiedyś Paris hilton heiress i trochę przypominały gumę balonową ale już ich chyba nie produkują.
marian tu jest jakby luksusowo
-
- Siatkarka
Szukam perfum, które pachną jak sok z zielonych winogron.
-
- Koczkodan
Diorissimo. Mega retro, czysta konwalia
Może Armani my way floralariana1422 pisze: ↑śr mar 27, 2024 3:06 pm Ja szukam perfum, które pachną jak guma balonowa. Miałam kiedyś Paris hilton heiress i trochę przypominały gumę balonową ale już ich chyba nie produkują.
Yves RocherKarharos1995 pisze: ↑śr mar 20, 2024 1:13 pm Szukam perfum, które pachną jak konwalie.
-
- Koczkodan
A ja szukam perfum, które pachną jak Yves Rocher ode a’lamour achhh co to był za zapach
Niektórym Cacharel Noa daje mocno konwalią, dla wielu ten zapach jest mocno babciowy ale mi się bardzo podoba, pachnie czystością
-
- MieszkankaPowiśla
-
- MieszkankaPowiśla