Olga Herring
Moderator: verysweetcherry
-
- LouiBag
Re: Olga Herring
No nie wiem, dorośli ludzie zazwyczaj nie wyśmiewają nazwisk i nie uczą tego rodziców. Chyba że się obracasz w jakichś specyficznych kręgach.
-
- Collagen z chlorellą
Nie absolutnie dorośli ludzie nie mama prawa do własnego zdania ani do decydowania czy coś brzmi dla nich ładnie czy nie. Po 21 roku życia traci się taka możliwość.
-
- LouiBag
Ale po co przekręcasz to co powiedziałaś? Sama napisałaś o wyśmiewaniu, a nie "własnym zdaniu"?
-
- Collagen z chlorellą
Chyba ci się użytkownicy myla bo nie wiem gdzie ja pisałam o wyśmiewaniu xDmezalians_urodowy pisze: ↑pt cze 07, 2024 2:26 pm Ale po co przekręcasz to co powiedziałaś? Sama napisałaś o wyśmiewaniu, a nie "własnym zdaniu"?
Nie, nie jestem jej mężem. Nie znam jej osobiście. Po prostu przeryłam YT pod kątem podcastów i według mnie Olga jest jedną z najlepszych.
Nie mówię, że nie ma wad, ale ja bardzo lubię jej słuchać. Myślę, że ma talent do tej pracy. I tyle
Nie mówię, że nie ma wad, ale ja bardzo lubię jej słuchać. Myślę, że ma talent do tej pracy. I tyle
Teoretycznie można. W praktyce z tego co wiem to obecnie w urzędach w związku z napływem obcokrajowców mają tyle spraw z tym związanych, że w takich przypadkach odmawiają. Znajomi chcieli zmienić nazwisko ze względu na wyprowadzkę do innego kraju, gdzie mają problem w urzędach z polskimi literami. Pani w urzędzie im właśnie powiedziała, że niby mogą spróbować, ale szanse są marne.
-
- TłinkiBoss
Nie oglądałam tego odcinka ale przedstawianie się pseudonimem w telewizji Panstwowej brzmi mega nieprofesjonalnie, a piszecie ze tak zrobiła. Tylu wykształconych ludzi jest po dziennikarstwie itp a tutaj biorą jakaś typiare która pajacuje w tak poważnym programie. Podcasty i działalność w internecie to jednak co innego niż dziennikarstwo w TVP
Ja w marcu zmieniłam bez problemu. Moze zależy od miasta, chociaż moja kumpela zmieniała chwilę przede mną w mniejszym i też było git.dr_zelazo pisze: ↑pt cze 07, 2024 6:14 pm
Teoretycznie można. W praktyce z tego co wiem to obecnie w urzędach w związku z napływem obcokrajowców mają tyle spraw z tym związanych, że w takich przypadkach odmawiają. Znajomi chcieli zmienić nazwisko ze względu na wyprowadzkę do innego kraju, gdzie mają problem w urzędach z polskimi literami. Pani w urzędzie im właśnie powiedziała, że niby mogą spróbować, ale szanse są marne.
Kwestia argumentacji. Nie słuchałabym jakiejś pani z urzędu, tylko składała wniosek. Eot.
U dr Stabryły, lekarz celebrytaBabunia99 pisze: ↑sob cze 08, 2024 12:45 amNo, rysy twarzy poszły się… plus jest sporo szerszy niz był. Nie kumam. Ciekawe gdzie robiła.mezalians_urodowy pisze: ↑pt cze 07, 2024 11:47 pm Ale ktoś odwalił fuszerę z tym nosem. Zrobiła jej się strasznie długa przerwa między nosem a ustami i nabrała dziwnego, małpiego wyglądu.
Ona jeszcze na większości zdjęć wydyma usta, które i tak powiększa.Filemon pisze: ↑sob cze 08, 2024 8:11 am Ona moim zdaniem miała (i ma nadal) większy problem ze szczęką, a nie nosem. Probuje to ukryć przez miny na zdjęciach (zobaczcie sobie, na każdym zdjęciu ta mina). Niestety, u niej sprawdziłaby się bardziej operacja szczęki/ żuchwy (może genioplastyka?) i dopiero wtedy ewentualnie nosa. Nos był wydatny, bo podbrodek jest za krótki, cofnięty i wąski. Widać to szczególnie na nagraniach tego programu.
Ale nos jest okrutny, zadarty, wg mnie zwłaszcza z profilu twarz wygląda niezbyt korzystnie. I faktycznie z żuchwa coś nie tak. Ale może jej się podoba
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony sob cze 08, 2024 11:02 am przez Aqq, łącznie zmieniany 1 raz.
Ze "swoim" nosem wyglądała dużo lepiej. Jeszcze sama u siebie na ig to się umie ustawić do zdjęć ale w tv wygląda jak świnka piggy. w szoku jestem, bo sama mam wielki kinol i swego czasu nawet jej zazdrościłam tej operacji, bo to duże przedsięwzięcie.
-
- SkrzydełkaZhooters
-
- TłinkiBoss
Można się ubrać z klasą jednocześnie bez efektu ciotki klotki, przecież jest tyle fajnych damskich garniturów w tych czasach itp.SkarolinaS pisze: ↑ndz cze 09, 2024 12:04 amMoże musiała się ubrać tak,żeby nie wzbudzać kontrowersji i żeby być tłem dla opowieści o ofiarach.
A to nie studio ją ubiera?MalaCzarna pisze: ↑ndz cze 09, 2024 7:50 pmMożna się ubrać z klasą jednocześnie bez efektu ciotki klotki, przecież jest tyle fajnych damskich garniturów w tych czasach itp.SkarolinaS pisze: ↑ndz cze 09, 2024 12:04 amMoże musiała się ubrać tak,żeby nie wzbudzać kontrowersji i żeby być tłem dla opowieści o ofiarach.
No właśnie nie sądzę, żeby miała cokolwiek do gadania w kwestii ubioru w programie.Aqq pisze: ↑pn cze 10, 2024 12:49 pmA to nie studio ją ubiera?MalaCzarna pisze: ↑ndz cze 09, 2024 7:50 pmMożna się ubrać z klasą jednocześnie bez efektu ciotki klotki, przecież jest tyle fajnych damskich garniturów w tych czasach itp.SkarolinaS pisze: ↑ndz cze 09, 2024 12:04 am
Może musiała się ubrać tak,żeby nie wzbudzać kontrowersji i żeby być tłem dla opowieści o ofiarach.