Olga Herring
Moderator: verysweetcherry-
Platini_blabla
Re: Olga Herring
Nie absolutnie dorośli ludzie nie mama prawa do własnego zdania ani do decydowania czy coś brzmi dla nich ładnie czy nie. Po 21 roku życia traci się taka możliwość.
- mezalians_urodowy
- GrzaneWino
Ale po co przekręcasz to co powiedziałaś? Sama napisałaś o wyśmiewaniu, a nie "własnym zdaniu"?
-
Platini_blabla
Chyba ci się użytkownicy myla bo nie wiem gdzie ja pisałam o wyśmiewaniu xDmezalians_urodowy pisze: ↑pt cze 07, 2024 2:26 pm Ale po co przekręcasz to co powiedziałaś? Sama napisałaś o wyśmiewaniu, a nie "własnym zdaniu"?
Nie, nie jestem jej mężem. Nie znam jej osobiście. Po prostu przeryłam YT pod kątem podcastów i według mnie Olga jest jedną z najlepszych.
Nie mówię, że nie ma wad, ale ja bardzo lubię jej słuchać. Myślę, że ma talent do tej pracy. I tyle
Nie mówię, że nie ma wad, ale ja bardzo lubię jej słuchać. Myślę, że ma talent do tej pracy. I tyle
Teoretycznie można. W praktyce z tego co wiem to obecnie w urzędach w związku z napływem obcokrajowców mają tyle spraw z tym związanych, że w takich przypadkach odmawiają. Znajomi chcieli zmienić nazwisko ze względu na wyprowadzkę do innego kraju, gdzie mają problem w urzędach z polskimi literami. Pani w urzędzie im właśnie powiedziała, że niby mogą spróbować, ale szanse są marne.
-
MalaCzarna
- Milion subskrypcji
Nie oglądałam tego odcinka ale przedstawianie się pseudonimem w telewizji Panstwowej brzmi mega nieprofesjonalnie, a piszecie ze tak zrobiła. Tylu wykształconych ludzi jest po dziennikarstwie itp a tutaj biorą jakaś typiare która pajacuje w tak poważnym programie. Podcasty i działalność w internecie to jednak co innego niż dziennikarstwo w TVP
-
Babunia99
Ja w marcu zmieniłam bez problemu. Moze zależy od miasta, chociaż moja kumpela zmieniała chwilę przede mną w mniejszym i też było git.dr_zelazo pisze: ↑pt cze 07, 2024 6:14 pm
Teoretycznie można. W praktyce z tego co wiem to obecnie w urzędach w związku z napływem obcokrajowców mają tyle spraw z tym związanych, że w takich przypadkach odmawiają. Znajomi chcieli zmienić nazwisko ze względu na wyprowadzkę do innego kraju, gdzie mają problem w urzędach z polskimi literami. Pani w urzędzie im właśnie powiedziała, że niby mogą spróbować, ale szanse są marne.
Kwestia argumentacji. Nie słuchałabym jakiejś pani z urzędu, tylko składała wniosek. Eot.
U dr Stabryły, lekarz celebrytaBabunia99 pisze: ↑sob cze 08, 2024 12:45 amNo, rysy twarzy poszły się… plus jest sporo szerszy niz był. Nie kumam. Ciekawe gdzie robiła.mezalians_urodowy pisze: ↑pt cze 07, 2024 11:47 pm Ale ktoś odwalił fuszerę z tym nosem. Zrobiła jej się strasznie długa przerwa między nosem a ustami i nabrała dziwnego, małpiego wyglądu.
Ona jeszcze na większości zdjęć wydyma usta, które i tak powiększa.Filemon pisze: ↑sob cze 08, 2024 8:11 am Ona moim zdaniem miała (i ma nadal) większy problem ze szczęką, a nie nosem. Probuje to ukryć przez miny na zdjęciach (zobaczcie sobie, na każdym zdjęciu ta mina). Niestety, u niej sprawdziłaby się bardziej operacja szczęki/ żuchwy (może genioplastyka?) i dopiero wtedy ewentualnie nosa. Nos był wydatny, bo podbrodek jest za krótki, cofnięty i wąski. Widać to szczególnie na nagraniach tego programu.
Ale nos jest okrutny, zadarty, wg mnie zwłaszcza z profilu twarz wygląda niezbyt korzystnie. I faktycznie z żuchwa coś nie tak. Ale może jej się podoba
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony sob cze 08, 2024 11:02 am przez Aqq, łącznie zmieniany 1 raz.
Ze "swoim" nosem wyglądała dużo lepiej. Jeszcze sama u siebie na ig to się umie ustawić do zdjęć ale w tv wygląda jak świnka piggy.
w szoku jestem, bo sama mam wielki kinol i swego czasu nawet jej zazdrościłam tej operacji, bo to duże przedsięwzięcie.
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
-
SkarolinaS
- SushiRoll
-
MalaCzarna
- Milion subskrypcji
Można się ubrać z klasą jednocześnie bez efektu ciotki klotki, przecież jest tyle fajnych damskich garniturów w tych czasach itp.SkarolinaS pisze: ↑ndz cze 09, 2024 12:04 amMoże musiała się ubrać tak,żeby nie wzbudzać kontrowersji i żeby być tłem dla opowieści o ofiarach.
A to nie studio ją ubiera?MalaCzarna pisze: ↑ndz cze 09, 2024 7:50 pmMożna się ubrać z klasą jednocześnie bez efektu ciotki klotki, przecież jest tyle fajnych damskich garniturów w tych czasach itp.SkarolinaS pisze: ↑ndz cze 09, 2024 12:04 amMoże musiała się ubrać tak,żeby nie wzbudzać kontrowersji i żeby być tłem dla opowieści o ofiarach.
No właśnie nie sądzę, żeby miała cokolwiek do gadania w kwestii ubioru w programie.Aqq pisze: ↑pn cze 10, 2024 12:49 pmA to nie studio ją ubiera?MalaCzarna pisze: ↑ndz cze 09, 2024 7:50 pmMożna się ubrać z klasą jednocześnie bez efektu ciotki klotki, przecież jest tyle fajnych damskich garniturów w tych czasach itp.SkarolinaS pisze: ↑ndz cze 09, 2024 12:04 am
Może musiała się ubrać tak,żeby nie wzbudzać kontrowersji i żeby być tłem dla opowieści o ofiarach.![]()
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
- mezalians_urodowy
- GrzaneWino
przecież ona zawsze się tak ubiera xD W tv chociaż odstawili jej te nietwarzowe golfy