Zamienniki perfum - Zara, BiEs itd
Moderator: verysweetcherry
-
- RoyalBaby
Re: Zamienniki perfum - Zara, BiEs itd
A ja polecam stronkę Roseana. Sama mam zamiennik Olympea, I love love, Jimmy Choo, i jeszcze 2 bodajże. Podobne, jak na taką kasę uważam, że dość trwałe.
Mam oryginalne Baccarat Rouge, z ciekawości też próbowałam różne zamienniki i niestety ale żadne nie mają startu do oryginału... te Sorvella również.. Baccarat wystarczy jedno psiknięcie a są wyczuwalne i utrzymują się cały dzień, a na ubraniach - bywa, że po tygodniu lub dwóch wyciągam ubranie do prania a ono nadal z daleka pachnie. Nie wspominając o głębi, wielowymiarowości zapachu... ale rozumiem jaka jest idea posta więc tak tylko dorzucam od siebie, że jeżeli ktoś myśli, że "niewarto przepłacać" a ma możliwość zainwestować w jakieś drogie perfumy to tutaj warto bo różnica w jakości jest i to ogromnaCentekk pisze: ↑śr lut 28, 2024 12:24 pm To ja wam podam fajny zamiennik za grosze, dosłownie. Chodzi o perfumy MAISON FRANCIS KURKDJIAN BACCARAT ROUGE 540, jakby któraś z Was czaiła się, żeby kupić BCR z firmy sorvella, które są zamiennikiem dostępnym od ręki w galeriach itd. To schowajcie sobie tą stówkę do kieszeni i zamówcie na allegro za 30 zł/100ml perfumy JFenzi Experience. Pachną identycznie, porównywałam sama
•
-
- Tritonotti
Centekk pisze: ↑śr lut 28, 2024 12:24 pm To ja wam podam fajny zamiennik za grosze, dosłownie. Chodzi o perfumy MAISON FRANCIS KURKDJIAN BACCARAT ROUGE 540, jakby któraś z Was czaiła się, żeby kupić BCR z firmy sorvella, które są zamiennikiem dostępnym od ręki w galeriach itd. To schowajcie sobie tą stówkę do kieszeni i zamówcie na allegro za 30 zł/100ml perfumy JFenzi Experience. Pachną identycznie, porównywałam sama
A jak z trwałością tych podróbek?
-
- RóżowePolo
A uzywalyscie kiedyś perfum z dossier?
Co do Francuskie Perfumy, zamówiłam ostatnio kilka, co do trwałości to zawsze jest to indywidualna sprawa ale zamiennik Angel Nova przynajmniej na mnie jest petarda, jak popsikałam się przed pracą to cały dzień je od siebie czułam. Teraz planuję kupić zamienniki z Faktorii Perfum
Kupiłam 2 flakony damskie i 1 męski i nieee . We wszystkich 3 flakonach jest jakaś taka drażniąca nuta ,czuć taka taniocha . Nie polecamPimpko&Firanki pisze: ↑śr lis 23, 2022 9:59 am A czy któraś z Was korzystała z Made in Lab? Koleżanka z pracy mi polecała, ale jestem zawsze ostrożna z kupowaniem takich zamienników. W necie ciężko znaleźć opinie, które nie są współpracą...
-
- Siatkarka
Dziewczyny czy któraś z Was pamięta pamięta perfumy z Zary które o ile się nie mylę nazywały się american lub americano? Jeśli tak czy możecie polecić jakiś ich zamiennik? Były to najpiękniejsze perfumy jakie udało mi się powąchać, a przez ostatnie kilka lat nie znalazłam nic podobnego