Brak znajomych po 25tce
Moderator: verysweetcherry
Re: Brak znajomych po 25tce
mam tak samo.Niby jest partner ale czuje się samotna w tym związku. Znajomi rodziny pozakładali, powyjeżdżali, zmienili się ja też się zmieniłam i już nie styka tak jak kiedyś. Zresztą tyle razy się zawiodłam na innych że się wycofałam całkiem i szczerze zapomniałam jak dba się o relacje. Brakuję mi takiego bezcelowego wyjścia, pogadania o dobrej książce, grach czy filmach no o zwykłych pierdołach. Kiedyś ktoś mi powiedział że jestem typem samotniczki, nie.. ja się do samotności przyzwyczaiłam
Chętnie dołączę do grupki. Jestem z Trójmiasta. Mam 26 lat i tak na prawdę mam narzeczonego który jest moim przyjacielem i kota xD Czuję się samotna. Od lat walczę z depresja, a to mocno wpłynęło na moje relacje społeczne. Teraz jest już znacznie lepiej zaczęłam wracać do życia, chce mi się więcej rzeczy robić, ale brak mi kogoś z kim mogłabym to robić. Wiadomo że narzeczony nie zastąpi przyjaciółki. A czasem potrzebne jest to babskie towarzystwo. Marzy mi się prawdziwa przyjaźń, zaufanie i otwartość w takiej relacji.
Justynasz
-
- Siatkarka
Hejka Czy ja również mogłabym prosić o link do discorda? To juz chyba ostatnia szansa na znalezienie jakieś dobrej duszyczki, z którą można porozmawiać i miło spędzić czas.
-
- SushiRoll
ja teeeez prosze!
-
- Siatkarka
Jeśli jest możliwość, to bardzo bym prosiła o dostęp!
-
- ŚpioszkiKenzo
-
- ŚpioszkiKenzo
Gossipgirlll pisze: ↑sob lut 24, 2024 10:39 pm Chyba już wszystkim wysłałam zaległe zaproszenia na discord
Hej! Nie wiem jak daleko się cofałaś, bo komentarz z prośbą o link pisałam już dawno, a więc czy mogę prosić o przesłanie linku?
-
- Mokra Włoszka
Justynasz pisze: ↑sob maja 11, 2024 10:43 am Chętnie dołączę do grupki. Jestem z Trójmiasta. Mam 26 lat i tak na prawdę mam narzeczonego który jest moim przyjacielem i kota xD Czuję się samotna. Od lat walczę z depresja, a to mocno wpłynęło na moje relacje społeczne. Teraz jest już znacznie lepiej zaczęłam wracać do życia, chce mi się więcej rzeczy robić, ale brak mi kogoś z kim mogłabym to robić. Wiadomo że narzeczony nie zastąpi przyjaciółki. A czasem potrzebne jest to babskie towarzystwo. Marzy mi się prawdziwa przyjaźń, zaufanie i otwartość w takiej relacji.
Jestem w podobnym wieku i też jestem z Trójmiasta. Udało wam się założyć jakąś grupke?
-
- RóżowePolo
To też totalnie mój problem poproszę o linka
Ja żadnej grupki nie mam, z nikim się nie kontaktowałam. Jeśli taką grupą istnieje to chętnie dołączę.
Paulina743 pisze: ↑śr maja 22, 2024 11:12 amJustynasz pisze: ↑sob maja 11, 2024 10:43 am Chętnie dołączę do grupki. Jestem z Trójmiasta. Mam 26 lat i tak na prawdę mam narzeczonego który jest moim przyjacielem i kota xD Czuję się samotna. Od lat walczę z depresja, a to mocno wpłynęło na moje relacje społeczne. Teraz jest już znacznie lepiej zaczęłam wracać do życia, chce mi się więcej rzeczy robić, ale brak mi kogoś z kim mogłabym to robić. Wiadomo że narzeczony nie zastąpi przyjaciółki. A czasem potrzebne jest to babskie towarzystwo. Marzy mi się prawdziwa przyjaźń, zaufanie i otwartość w takiej relacji.
Jestem w podobnym wieku i też jestem z Trójmiasta. Udało wam się założyć jakąś grupke?
Justynasz
-
- RoyalBaby
Hej laski wysłałam linki na pm. Dajcie znać czy dostałyście i czy link działa
Jak coś będzie nie tak to postaram się to naprawić
Jak coś będzie nie tak to postaram się to naprawić
-
- RoyalBaby
Laski sprawdźcie swoje prywatne wiadomości tu na Wandzie ciągle mam ze 14 wiadomości nie odczytanych i obawiam się że link może wam już nie dzialac
-
- RoyalBaby
Hej. Jesteś na grupie na discord? Z tego co pamiętam to 2 dziewczyny też są z Trójmiasta
- StrawberryCake
- MiamiBicz
Też poprosiłabym link do discorda