Tak mnie wciągnęło czytanie komentarzy, że wiele skopiowałam i przetłumaczyłam od razu w ChatGPT. Nie brałam komentarzy Polek, bo ogólnie większość z nich ma podobne opinie odnoście atrakcyjności Polaków jak dziewczyny na tym forum. Jednak kobiety z zagranicy patrzą na Polaków bardziej przychylnym okiem, szczególnie na tych młodych:
„Byłem w Polsce, zdecydowanie NIE

Kobiety – tak, mężczyźni – ABSOLUTNIE NIEEEE.”
„Całkowicie się z tym nie zgadzam! Polscy mężczyźni są

”
„Moim zdaniem jest wręcz przeciwnie, szczególnie jeśli chodzi o młodsze pokolenie. Kobiety miały przeważnie okrągłe twarze i garbate nosy, podczas gdy mężczyźni mieli bardziej wyraziste rysy i byli wysocy. Jestem zaskoczony liczbą osób, które tak mówią. Czy ja byłem w jakiejś innej Polsce?”
„Ale polscy mężczyźni są odważni i szarmanccy.”
„Nie zgadzam się. Polscy mężczyźni są przystojni.”
„Nie zgadzam się z tobą. Byłem w Polsce wiele razy i uważam, że ogólnie Polacy są bardzo atrakcyjni. Mój mąż pochodzi z Polski

”
„Chyba patrzysz w niewłaściwych miejscach. W Polsce jest mnóstwo wysokich i przystojnych chłopaków.”
„To zależy. W Polsce są bardzo atrakcyjni mężczyźni, ale są też jedni z najbrzydszych na świecie. A ci atrakcyjni w 99% przypadków są rozpieszczeni, narcystyczni i zachowują się jak rozpieszczone dzieciaki, które nie szanują kobiet. Dlatego tak często można zobaczyć piękne dziewczyny z ogrami albo obcokrajowcami.”
„Mężczyźni mają tam wszyscy piwne brzuchy i łysiejące głowy, typowi Słowianie.”
„Mężczyźni są tam taaacy przystojni.”
„Polskie kobiety mają wyjątkową urodę

”
„Uważam, że tak jest niemal wszędzie. Kobiety są po prostu bardziej atrakcyjne.

”
„Pojechałem do Polski na wakacje i w galerii handlowej każdy młody mężczyzna i każda młoda kobieta wyglądali jak supermodele, byli dobrze ubrani, mieli idealne fryzury i atrakcyjne rysy twarzy. Polacy są niesamowicie atrakcyjni!”
„Niektórzy młodzi Polacy mogą być atrakcyjni.”
„Młodzi, ale już nie po 30., 35. roku życia.”
„Nie spodziewałem się, że Polska jest aż tak popularna. Co ja przegapiam?

”
„Mają słowiańskie rysy, a to zazwyczaj dodaje atrakcyjności.”
„Pracowałem w Polsce przez kilka lat i na podstawie tego doświadczenia, gdyby ktoś mnie zapytał, również powiedziałbym: Polska.”
„Mieszkałem w Polsce przez kilka miesięcy. Mężczyźni byli bardziej atrakcyjni od kobiet i to zdecydowanie, szczególnie młodsze pokolenie. Kobiety miały okrągłe twarze z wydatnymi nosami, podczas gdy mężczyźni mieli ostrzejsze rysy i byli znacznie wyżsi, przynajmniej moim zdaniem.”
„Hmm, chyba jestem po prostu bardzo krytyczny. I stary. Oceniam mężczyzn, którzy obecnie są w wieku od późnych 30. do 50. lat.”
„Nawet oni. Pojechałem do Polski, myśląc dokładnie to samo – że kobiety będą piękne, a mężczyźni będą jakimiś ogorami. Powiedziałbym jednak coś zupełnie przeciwnego. Mężczyźni byli wyżsi, mieli rysy przypominające Europejczyków Zachodnich, podczas gdy kobiety miały stereotypowo okrągłe słowiańskie twarze. Ta różnica była wręcz uderzająca.”
„Przynajmniej w Niemczech i wszystkich krajach północnych wiemy, że Polki są najpiękniejsze.”
„Nie uważam, żeby Polacy byli atrakcyjni.”
„Wszyscy chcą polskiego obywatelstwa

Ale zgadzam się, uwielbiam słowiański wygląd. Podoba mi się też język i ich poczucie humoru jest przezabawne. Pozdrawiam polskich mężczyzn

”
„Jako Polka jestem zaskoczona

”
„Mężczyźni z twojego kraju są bardzo przystojni

”
„Byłem w Polsce, wysocy mężczyźni i kobiety, bardzo stylowi, idealne twarze. Jako Brazylijczyk byłem pod wrażeniem. Nie jestem przyzwyczajony do czegoś takiego tutaj.”
„Byłem w Polsce na wakacjach i nigdy wcześniej nie widziałem tylu supermodelek.”
„Polscy mężczyźni przyciągają mój wzrok

”
„Polska słynie z najpiękniejszych kobiet!”
„Mój chłopak pochodzi z Polski, więc zdecydowanie Polska. Ja jestem Włoszką/Australijką, więc tworzymy piękną parę.”