Start
Mój profil

PONARZEKAJMY SOBIE

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
berry blast
Trening tenisa

Re: PONARZEKAJMY SOBIE

Post autor: berry blast »

przyszłam sobie ponarzekać na durny paragon z biedronki który nie jest paragonem tylko potwierdzeniem płatności kartą a paragon to jest w aplikacji
Awatar użytkownika
Borderline
LemonkowaCola

Post autor: Borderline »

berry blast pisze: wt sie 18, 2026 9:33 am przyszłam sobie ponarzekać na durny paragon z biedronki który nie jest paragonem tylko potwierdzeniem płatności kartą a paragon to jest w aplikacji
A nie masz włączonego e-paragonu w aplikacji? Bo jak nie to normalnie powinnaś dostać paragon papierowy.
Każdy jest kowalem swojego losu, ale nie każdy dostaje młotek.
Awatar użytkownika
berry blast
Trening tenisa

Post autor: berry blast »

Borderline pisze: wt sie 18, 2026 1:31 pm A nie masz włączonego e-paragonu w aplikacji? Bo jak nie to normalnie powinnaś dostać paragon papierowy.
o dziękuję, rzadko robię zakupy w Biedronce i nie wiedziałam że można to zmienić w apce ☺️

jak to dobrze sobie czasem ponarzekać xD
Awatar użytkownika
Borderline
LemonkowaCola

Post autor: Borderline »

berry blast pisze: wt sie 18, 2026 1:51 pm o dziękuję, rzadko robię zakupy w Biedronce i nie wiedziałam że można to zmienić w apce ☺️

jak to dobrze sobie czasem ponarzekać xD
No ja właśnie często robię także coś wiem na ten temat 🙈 ostatnio też biedronka trochę mocniej nagabuje żeby używać e-paragonów więc na pewno zdarzają się też przypadki że ktoś kliknął nieświadomie i potem zonk bo paragonu nie wydrukowało 😜
Każdy jest kowalem swojego losu, ale nie każdy dostaje młotek.
Awatar użytkownika
Jennifer
LouiBag

Post autor: Jennifer »

Ja ponarzekam na siebie i swoją paraliżującą nieśmiałość w kontaktach społecznych. Nawet jako dorosła osoba uciekam do pokoju, gdy jadę do rodziców i akurat wpada do nich sąsiadka bez zapowiedzi. Głupia sytuacja - kupowałam chleb w piekarni, ekspedientka mówi do mnie ,,ostatnia sztuka, czekała specjalnie na panią'', a jedyne, co ja potrafię w takim momencie zrobić to się głupio uśmiechać. Zazdroszczę ludziom, którzy zagadują do obcych osób, u mnie zawsze wychodzi to turbo niezręcznie i myślę o tym przez kolejne kilka dni.
i am a god
mariaow
FlafLover

Post autor: mariaow »

Denerwują mnie baby na vinted. Rzadko coś sprzedaję, ale jak już to robię to dostaję szału. Wystawiam przedmiot, cieszy się popularnością, więc ciągle baby licytują. Zgadzam się na te ich obniżki (w granicach rozsądku bo oczywiście są też takie propozycje, że z czym do ludzi), akceptuję, ale one nie kupują XD po co to zawracanie duuuupy
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
Collagen z chlorellą

Post autor: Juliaturczyniak »

Zgubiłam pierścionek w pracy.. tzn zostawiłam go w polarze pracowniczym, wrzuciłam do rzeczy do prania, wywieźli do pralnii i ślad zaginął... Przepadł na amen, to było w czwartek / piątek wieczorem (tydzień temu) dzisiaj pytałam czy coś się znalazło i ani śladu,nie wiem co się stało, ale jest mi bardzo przykro, bo był dla mnie ważny i dalej jest. Ze zmęczenia musiałam go tam zostawić chyba i tyle. Nie wiedziałam, że kiedyś mi się to zdarzy, a jednak. :/
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
Collagen z chlorellą

Post autor: Juliaturczyniak »

Co do biedronki to ja mam włączony e-paragon by mi się takie coś nie drukowało, a i tak się drukuje potwierdzenie płatności mimo, że wcześniej zapytali mnie dosłownie o to czy chce potwierdzenie wyciągu z konta i kliknęłam, że nie, dla mnie to jest strata papieru,bo ja i tak to wyrzucam