Start
Mój profil

Niepopularne opinie o życiu

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
Werciaaaa
MiamiBicz

Re: Niepopularne opinie o życiu

Post autor: Werciaaaa »

Wrzosowy aksamit pisze: czw sie 13, 2026 1:19 pm I może ją jeszcze wychować:
Obrzydliwy ten tekst, aż okropnie się to czyta. Może pewno faceci wybierają po prostu głupsze dziewczyny, nie wiem? Czytałam w jakiejś tam książce, że jest grupa mężczyzn, którzy wybierają sobie kobiety z pewnym stopniem niepełnosprawności intelektualnej, bo są łatwe do ogarnięcia. Niestety nie pamiętam jak ta książka się nazywała :(
Awatar użytkownika
O Matyldo!
Kciuk

Post autor: O Matyldo! »

Wrzosowy aksamit pisze: czw sie 13, 2026 1:37 pm
Co za ohydne kocopoły xDD
Odechciało mi się jeść!
Wrzosowy aksamit

Post autor: Wrzosowy aksamit »

Nieznana osoba pisze: śr lip 29, 2026 1:46 pm Jako "dowód" potwierdzający moje zdanie przytoczę słowa Piotra Rubika, który w wywiadzie u Janachowskiej na pytanie o różnice wieku między nim a Agatą powiedział: "...W świecie facetów jest to sukces, jeżeli ma się o wiele młodszą żonę. Ze strony moich kolegów czy przyjaciół absolutnie był szacun"

Mogę się założyć że 99 % mężczyzn mających dużo młodsze żony/ partnerki nie chcieli by tych kobiet
i żadnej " miłości" z ich strony również by nie było, gdyby te kobiety byłyby dokładnie takimi samymi osobami, ale jedyne co różniło by je od tej obecnej wersji to wiek ( byłyby w podobnym wieku co ci mężczyzni).
Tak, trzeba być wyjątkowo naiwną, żeby wierzyć, że taki sporo starszy mężczyzna kieruje się "wielką miłością", a nie chęcią dowartościowania młodą "laską":
Załączniki
fw_1786622625605.jpg
fw_1786622625605.jpg (57 KiB) Przejrzano 1182 razy
fw_1786622606905.jpg
fw_1786622606905.jpg (61.33 KiB) Przejrzano 1182 razy
fw_1786622596553.jpg
fw_1786622596553.jpg (56.17 KiB) Przejrzano 1182 razy
Wrzosowy aksamit

Wrzosowy aksamit pisze: czw sie 13, 2026 2:04 pm Tak, trzeba być wyjątkowo naiwną, żeby wierzyć, że taki sporo starszy mężczyzna kieruje się "wielką miłością", a nie chęcią dowartościowania młodą "laską":
Załączniki
fw_1786622746415.jpg
fw_1786622746415.jpg (52.05 KiB) Przejrzano 1180 razy
fw_1786622725788.jpg
fw_1786622725788.jpg (55.36 KiB) Przejrzano 1180 razy
fw_1786622694080.jpg
fw_1786622694080.jpg (54.6 KiB) Przejrzano 1180 razy
Wrzosowy aksamit

Nieznana osoba pisze: śr lip 29, 2026 1:46 pm Jako "dowód" potwierdzający moje zdanie przytoczę słowa Piotra Rubika, który w wywiadzie u Janachowskiej na pytanie o różnice wieku między nim a Agatą powiedział: "...W świecie facetów jest to sukces, jeżeli ma się o wiele młodszą żonę. Ze strony moich kolegów czy przyjaciół absolutnie był szacun"

Mogę się założyć że 99 % mężczyzn mających dużo młodsze żony/ partnerki nie chcieli by tych kobiet
i żadnej " miłości" z ich strony również by nie było, gdyby te kobiety byłyby dokładnie takimi samymi osobami, ale jedyne co różniło by je od tej obecnej wersji to wiek ( byłyby w podobnym wieku co ci mężczyzni).
Załączniki
fw_1786623690027.jpg
fw_1786623690027.jpg (40.46 KiB) Przejrzano 1166 razy
fw_1786623679694.jpg
fw_1786623679694.jpg (43.54 KiB) Przejrzano 1166 razy
fw_1786623626690.jpg
fw_1786623626690.jpg (46.63 KiB) Przejrzano 1166 razy
Awatar użytkownika
berry blast
Trening tenisa

Post autor: berry blast »

O Matyldo! pisze: czw sie 13, 2026 1:45 pm Co za ohydne kocopoły xDD
Odechciało mi się jeść!
o to idę poczytać, próbuję trzymać dietę i każdy powód jest dobry aby nie jeść.
Awatar użytkownika
O Matyldo!
Kciuk

berry blast pisze: czw sie 13, 2026 2:26 pm o to idę poczytać, próbuję trzymać dietę i każdy powód jest dobry aby nie jeść.
POLECAM 🥴
Awatar użytkownika
berry blast
Trening tenisa

O Matyldo! pisze: czw sie 13, 2026 3:22 pm POLECAM 🥴
co za idiota jest autorem tego bełkotu?
Push
Parzucha

Post autor: Push »

Jaką różnice wieku między partnerami uznajecie za normalną, a jaka jest już dla Was kontrowersyjna? Wydaje mi się, że w powszechnym przekonaniu związki są uważane za kontrowersyjne, jeśli różnica wieku między partnerami jest powyżej 10 lat. A wiadomo, że będą tacy (pewnie częściej mężczyzni xd), którzy i związki z 20 - letnią różnica wieku a nawet wyżej będą uważać za normalne, a z drugiej strony - kobiecie będą już wypominać, że partner jest o 5 lat młodszy (!!!)

Mnie szokuje jak znajoma mówi, że jej facet jest młodszy, pytam o ile, a ona : "O rok"...No dzieeewczyno, daj spokój.

Ale fakt, jest niska tolerancja dla związków, w których to kobieta jest starsza. Niby społeczeństwo idzie do przodu, a jednak... widać zwłaszcza na tych wszystkich pudlach, jak się komentuje znane celebrytki, które żyją z młodszymi partnerami. Komentarzy nie będę przytaczać, bo aż żal. Generalnie to mam wrażenie, że kobietę w takim związku traktuje się jak jakaś trędowata czy po prostu frajerke, bo "on i tak odejdzie do młodszej", "bo zaraz cię zostawi", "pewnie i tak ogląda się za młodszymi", itd.
Awatar użytkownika
O Matyldo!
Kciuk

berry blast pisze: czw sie 13, 2026 4:00 pm co za idiota jest autorem tego bełkotu?
Hmm.. brzmi jak Korwin albo młody cHajzer xDxD albo jakikolwiek inny konfederata 🥴
Ale tak naprawdę to Wrzosowa musiałaby odpowiedzieć na to pytanie, bo ona nas zasypała tą piękną lekturą 😉
Awatar użytkownika
O Matyldo!
Kciuk

Push pisze: czw sie 13, 2026 4:01 pm Jaką różnice wieku między partnerami uznajecie za normalną, a jaka jest już dla Was kontrowersyjna? Wydaje mi się, że w powszechnym przekonaniu związki są uważane za kontrowersyjne, jeśli różnica wieku między partnerami jest powyżej 10 lat. A wiadomo, że będą tacy (pewnie częściej mężczyzni xd), którzy i związki z 20 - letnią różnica wieku a nawet wyżej będą uważać za normalne, a z drugiej strony - kobiecie będą już wypominać, że partner jest o 5 lat młodszy (!!!)

Mnie szokuje jak znajoma mówi, że jej facet jest młodszy, pytam o ile, a ona : "O rok"...No dzieeewczyno, daj spokój.

Ale fakt, jest niska tolerancja dla związków, w których to kobieta jest starsza. Niby społeczeństwo idzie do przodu, a jednak... widać zwłaszcza na tych wszystkich pudlach, jak się komentuje znane celebrytki, które żyją z młodszymi partnerami. Komentarzy nie będę przytaczać, bo aż żal. Generalnie to mam wrażenie, że kobietę w takim związku traktuje się jak jakaś trędowata czy po prostu frajerke, bo "on i tak odejdzie do młodszej", "bo zaraz cię zostawi", "pewnie i tak ogląda się za młodszymi", itd.
Koleżanko droga, w innym wątku już chyba podobny temat był i z tego co kojarzę większość osób zdecydowała, że do dyszki to zupełnie nieszokująca różnica 😉
A gdy facet jest młodszy od laski to zawsze będzie szokujące, bo kto to widział w Polsce katolickiej takie rzeczy! xD
Wrzosowy aksamit

Werciaaaa pisze: czw sie 13, 2026 1:44 pm Obrzydliwy ten tekst, aż okropnie się to czyta. Może pewno faceci wybierają po prostu głupsze dziewczyny, nie wiem? Czytałam w jakiejś tam książce, że jest grupa mężczyzn, którzy wybierają sobie kobiety z pewnym stopniem niepełnosprawności intelektualnej, bo są łatwe do ogarnięcia. Niestety nie pamiętam jak ta książka się nazywała :(
Aktualna żona Korwina ( ponad 40 lat młodsza) w jakimś wywiadzie nie potrafiła obliczyć ile lat miał Korwin kiedy urodził się jego najstarszy syn - czyli odjąć 68 od 42 i jednocześnie kiedyś na swoim Facebooku miała taki post, w którym poddawała w wątpliwość inteligencję innych kobiet.
EmEm
VlogmasEnjoyer

Post autor: EmEm »

Wrzosowy aksamit pisze: czw sie 13, 2026 5:41 pm Aktualna żona Korwina ( ponad 40 lat młodsza) w jakimś wywiadzie nie potrafiła obliczyć ile lat miał Korwin kiedy urodził się jego najstarszy syn - czyli odjąć 68 od 42 i jednocześnie kiedyś na swoim Facebooku miała taki post, w którym poddawała w wątpliwość inteligencję innych kobiet.
Ta sama która przez jakiś czas po ślubie mówiła do niego na "pan"? 😆
Wrzosowy aksamit

EmEm pisze: czw sie 13, 2026 5:44 pm Ta sama która przez jakiś czas po ślubie mówiła do niego na "pan"? 😆
Tak ta sama - mówiła tak pewnie dlatego, że Korwin miał wówczas kościelną żoną, a nie przepraszam jak to "ładnie" ujęła "nieuregulowaną sytuację małżeńską", będąc przy tym dżentelmenem z krwii i kości 🙃.
Załączniki
fw_1786636647812.jpg
fw_1786636647812.jpg (64.79 KiB) Przejrzano 1020 razy
Push
Parzucha

Post autor: Push »

Wrzosowy aksamit pisze: czw sie 13, 2026 5:41 pm Aktualna żona Korwina ( ponad 40 lat młodsza) w jakimś wywiadzie nie potrafiła obliczyć ile lat miał Korwin kiedy urodził się jego najstarszy syn - czyli odjąć 68 od 42 i jednocześnie kiedyś na swoim Facebooku miała taki post, w którym poddawała w wątpliwość inteligencję innych kobiet.
Tak, Korwin to genialny przypadek...

Ciekawy jest też przypadek Tajnera i tej jego młodej żony, co jest młodsza chyba nawet od Dominiki Tajner.

Generalnie to sorry, ale związki z jakąś 15 - letnią różnicą wieku to są zwykle interesowne związki, a takie z różnicą wieku min. 20 lat to już hardkorowe układy.
Awatar użytkownika
O Matyldo!
Kciuk

Push pisze: czw sie 13, 2026 6:05 pm Generalnie to sorry, ale związki z jakąś 15 - letnią różnicą wieku to są zwykle interesowne związki, a takie z różnicą wieku min. 20 lat to już hardkorowe układy.
Mhm, zabawne są również artykuły o tragedii młodych wdów (xd) gdy jakiś starszy pan już kopsnie w kalendarz i nagle okazuje się, że nie zostawia im po sobie ani grosza 😉
stokrotkapolna1234
Szarlotta

Post autor: stokrotkapolna1234 »

O Matyldo! pisze: czw sie 13, 2026 6:58 pm Mhm, zabawne są również artykuły o tragedii młodych wdów (xd) gdy jakiś starszy pan już kopsnie w kalendarz i nagle okazuje się, że nie zostawia im po sobie ani grosza 😉
Jest takie cos jak renta wdowia, renta po mezu co jest swoja droga zalosne bo kazdy powinien pracowac na siebie
Awatar użytkownika
berry blast
Trening tenisa

stokrotkapolna1234 pisze: czw sie 13, 2026 8:04 pm Jest takie cos jak renta wdowia, renta po mezu co jest swoja droga zalosne bo kazdy powinien pracowac na siebie
powiedz to wdowom, które w latach 90' nie mogły znaleźć pracy bo bezrobocie wynosiło prawie 20%. jeśli mąż był w stanie utrzymać rodzinę to i tak było dobrze.
żałosne byłoby dać jej dzisiaj 2100 bo wychowywała dzieci i nie mogła dostać pracy.
mariaow
FlafLover

Post autor: mariaow »

Jeszcze wracając do tematu analizy kolorystycznej, wg mnie kolor ma o wiele mniejsze znaczenie niż krój ubrań. Co komuś po jakichś tam bardzo pasujących odcieniach, jeśli te ubrania mają krój krzyczący 2009, źle leżą, albo są z wygniecionej taniej wiskozy.
takisobiejestem
PrinTu

Post autor: takisobiejestem »

Nie cierpię gdy ktoś usprawiedliwia swoje niepoprawne zachowanie znakiem zodiaku (pominę już fakt, że nie wierzę w horoskopy i ogólnie w nic - jestem ateistą). Każdy z nas odpowiada za swoje czyny.
stokrotkapolna1234
Szarlotta

berry blast pisze: czw sie 13, 2026 9:04 pm powiedz to wdowom, które w latach 90' nie mogły znaleźć pracy bo bezrobocie wynosiło prawie 20%. jeśli mąż był w stanie utrzymać rodzinę to i tak było dobrze.
żałosne byłoby dać jej dzisiaj 2100 bo wychowywała dzieci i nie mogła dostać pracy.
No tak kazda z nich ale to kazda nie pracowała wlasnie dlatego ze nie mogla znaleźć pracy xd
Zalosne to jest utrzymywać bande nierobów bo wychowują dzieci. A kiedy pracujace to juz nie wychowują dzieci tylko te biedne bezrobotne siedzace w domu? Xd
stokrotkapolna1234
Szarlotta

berry blast pisze: czw sie 13, 2026 9:04 pm powiedz to wdowom, które w latach 90' nie mogły znaleźć pracy bo bezrobocie wynosiło prawie 20%. jeśli mąż był w stanie utrzymać rodzinę to i tak było dobrze.
Lata 90 nie trwaly 50 lat ze maja byc jakas wymówka do tego zeby nie pracowac cale zycie
stokrotkapolna1234
Szarlotta

Nie wiem czy to na tym watku czy na innym ale na forum wanda widzialam fajna dyskusje na temat tego jak to kobiety nie moga pracowac.
Ktos sie zalil ze nie moze pracowac chociaż chce bo nie ma pracy a w dyskusji ta sama osoba sie przyznała ze w sumie to jest praca ale w miejscowości oddalonej od miejsca zamieszkania o 20 km i za najniższa krajowa wiec ona nie bedzie dojeżdżać te straszne 20 minut samochodem i pracowac za takie pieniadze. I do tego w większości sie to sprawadza- możesz pracowac ale najzwyczajniej w swiecie ci sie nie chce. I spoko, kiedy kobieta jest bogata z domu czy maz ja utrzymuje ale po co dorabiać do tego jakas ideologię jak to nie ma pracy kiedy w większości przypadkow te kobiety nie pracują bo im sie nie chce i tak jest wygodniej.
A później ktos kto siedział w domu, zajmował sie dziecmi- wiadomo ze kobiety pracujące nie zajmują sie swoimi xd albo ze dzieci w liceum czy 5 klasie podstawówki których nie ma w domu wiekszosc dnia to potrzebują strasznej opieki xd- to taka osoba ma dostawać jakies wdowie renty, renty po mezu. Kolejna forma utrzymywania nierobow i nic więcej
Awatar użytkownika
Saelith
VlogmasEnjoyer

Post autor: Saelith »

takisobiejestem pisze: sob sie 15, 2026 1:48 am Nie cierpię gdy ktoś usprawiedliwia swoje niepoprawne zachowanie znakiem zodiaku (pominę już fakt, że nie wierzę w horoskopy i ogólnie w nic - jestem ateistą). Każdy z nas odpowiada za swoje czyny.
Mieszkałam z typiara ktora co chwilę spotykała sie z nowym chłopakiem i razem z jej przyjaciółka z zwróciliśmy jej uwagę, na co ona "to przez to ze jestem skorpionem" XD
Nie, to przez to ze jestes zjebana
takisobiejestem
PrinTu

Post autor: takisobiejestem »

Saelith pisze: sob sie 15, 2026 10:32 am Mieszkałam z typiara ktora co chwilę spotykała sie z nowym chłopakiem i razem z jej przyjaciółka z zwróciliśmy jej uwagę, na co ona "to przez to ze jestem skorpionem" XD
Nie, to przez to ze jestes zjebana
Nooo, hahaha. Mam podobne doświadczenia z niektórymi ludźmi.