Start
Mój profil

Co wam sie podoba na tym forum a co nie?

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
taillia
RoyalBaby

Re: Co wam sie podoba na tym forum a co nie?

Post autor: taillia »

Mam pytanie- jeśli Natalia Bacławska występowała w Sejmie, ma swój profil otwarty jako Twórca cyfrowy i udziela się publicznie itd itp to czy można założyć o niej temat już?
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Post autor: damascenka »

taillia pisze: wt lip 28, 2026 11:00 am Mam pytanie- jeśli Natalia Bacławska występowała w Sejmie, ma swój profil otwarty jako Twórca cyfrowy i udziela się publicznie itd itp to czy można założyć o niej temat już?
Gdzie ma ten otwarty profil? Bo u mnie ma konto prywatne.
Justgabrys
Gacie z oceanu

Post autor: Justgabrys »

damascenka pisze: wt lip 28, 2026 2:07 pm Gdzie ma ten otwarty profil? Bo u mnie ma konto prywatne.
Natalia Bacławska sama zdecydowała się wejść do przestrzeni publicznej. Występuje publicznie, brała udział w wydarzeniach w Sejmie, prowadzi zbiórki i świadomie budowała swoją rozpoznawalność oraz grono obserwujących. To oznacza, że jej działalność podlega ocenie i dyskusji – tak samo jak w przypadku każdej innej osoby publicznej. Trudno oczekiwać, że będą pozostawiane wyłącznie pochwały, a wszelkie niewygodne pytania czy krytyczne opinie będą znikać.
Nie da się też udawać, że wizerunek Natalii funkcjonuje w oderwaniu od Łukasza. To właśnie wydarzenia z nim związane sprawiły, że wiele osób po raz pierwszy usłyszało o jej osobie i zaczęło śledzić jej działalność. Z tego powodu całkowite pomijanie tego wątku w dyskusjach jest po prostu nienaturalne.
Załączniki
fw_1785248005985.jpg
fw_1785248005985.jpg (102.88 KiB) Przejrzano 126 razy
stokrotkapolna1234
MoetGlass

Post autor: stokrotkapolna1234 »

Ja nie rozumiem tej odpowiedzi administratorów o tym ze wystarczy zglosic wypowiedz a oni w sumie to nie maja czasu wiec nawet nie czytają i kasują. No to fajnie. To równie dobrze mozna na oślep sobie zgłaszać i beda posty kasowane bo nie ma czasu
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Post autor: damascenka »

stokrotkapolna1234 pisze: wt lip 28, 2026 5:50 pm Ja nie rozumiem tej odpowiedzi administratorów o tym ze wystarczy zglosic wypowiedz a oni w sumie to nie maja czasu wiec nawet nie czytają i kasują. No to fajnie. To równie dobrze mozna na oślep sobie zgłaszać i beda posty kasowane bo nie ma czasu
Kto i kiedy tak napisał? Jest to całkowicie nieprawdziwy komentarz i chyba coś źle zrozumiałaś.