Start
Mój profil

PONARZEKAJMY SOBIE

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
FigGa
RARY

Re: PONARZEKAJMY SOBIE

Post autor: FigGa »

Przyjechałam nad morze i pada 🙈

No może nie jest to jakaś wielka tragedia, ale mogło by nie padać 😅
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
Awatar użytkownika
xxx11128x
RoyalBaby

Post autor: xxx11128x »

Ja sobie ponarzekam na ludzi.
Robie pazy i wszyscy z otoczenia myślą że ja nic nie robie, nie mam swojego życia tylko czekam aż odezwą się czy zrobię im paznokcie.
Dalsza kuzynka ostatnio z dnia na dzień by chciała, jeszcze żeby ktoś (ja/mój tata/chłopak) po nią przyjechał a jak napisałam że nie dam rady, może być inny dzień i może przyjechać pociągiem lub busem to już brak odpowiedzi
Koleżanka mojej mamy dzwoni do niej czy zrobię jej paznokcie w ten sam dzień od zaraz (piątek godzina 18😗)
Jedna klientka 5 razy pytala się mnie czy zrobię jej w tym tygodniu chociaż za każdym razem pisałam że nie, bo serio nie mam czasu i jeszcze po niecałych 2 tygodniach nie ma ani jednego paznokcia, gdzie wszystkim moim klientkom wytrzymują minimum 4 tygodnie. Czasem wracają nawet po 5/6 tygodniach z wszystkimi paznokciami na miejscu.

Aa i jeszcze byłam u nowej stylistki rzęs, bo moja kończy niestety karierę. Cały czas bolą mnie oczy i są zaczerwienione, trochę opuchnięte.
chleb_ze_smalcem
FejkTiffany

Post autor: chleb_ze_smalcem »

Jak mnie wkurzają te głupie pindy co dodają rolki paznokciowe na platformach i nie wstawiają czego używają. Rzeczywiście k*a przydatne w c*j jak nie masz pojęcia co to za żel. Ogólnie wkurza mnie brak możliwości dawania minusów. Chciałabym żeby cos co ma więcej minusów niż plusów było automatycznie usuwane ale nie, musisz tracić czas na oglądanie tego shitu bo twórca to święta krowa a widz to śmieć tak długo jak kasa się zgadza. Czekam na porządną platformę jak na wybawienie bo te rolki na YT i tt to ściek.
chleb_ze_smalcem
FejkTiffany

Post autor: chleb_ze_smalcem »

Jeszcze powiem. To samo jest z przepisami. Co mi kuzwa po obejrzeniu rolki z przepisem jak nie ma składników w opisie ani gramatury. To jest plaga i rak Internetu - leniwe chamskie prosiaki którym nie chce się nawet skopiować opisu do rolki zanim przerzucą ją z tt albo z insta na yt, czy odwrotnie. Zrobią jeden filmik, na odwal wstawia go wszędzie gdzie się da i bajo.
A największe chytrusy to takie co wstawia rolkę a po przepis masz im pisać DM. I cyk, mogą cię później spamować na dm albo e-mail. Kij tam, że przepis skopiowały gdzieś z neta jak kasa się zgadza, to wszystko w porządku. Ludzie powinni to masowo zgłaszać.
I następny rak - gate keeping. Patrz jak ja ładnie coś tam robię ale nie powiem ci jak, bo jeszcze zaczniesz robić to samo. A nie daj Boże lepiej…