Start
Mój profil

Nie uprawiamy ze sobą seksu

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
annatoja33
RóżowePolo

Nie uprawiamy ze sobą seksu

Post autor: annatoja33 »

Witam. Piszę tutaj na forum poniewaz liczę,że ktoś z panów obecnych mi pooże. Mianowice jestem w w związku z mężczyzną 10 lat starszym ode mnie i ... ie uprawiamy seksu.On chce ale sama nie mam ochoty. Nie wiem co się dzieje. Chciałabym aby było tak jak na poczatku. On nie ma wenySeks ciągle wyglada tak samo. W sensie kładzie się na mnie, kilka ruchów i ... koniec. Tak tak, ma problem z szybkim wytryskiem Wiele razy mówiłam mu o tym, żeby mnie również zaspokoił. Mówize będzie się starał i że się poprawi ale wszystko jest tak jak było.
Tworzymy bardzo fajny związek ale keks jest taki sobie. Co mam robić? Jak go namówić?
rockshoot
Currently:home

Post autor: rockshoot »

porozmawiaj z nim otwarcie. Nie dziwię się, że nie masz ochoty. Kobiety podniecają się responsywnie, czyli ochota nie pojawia się jak u facetów spontanicznie, tylko w odpowiedzi na odpowiednie bodźce, pieszczoty lub sytuację seksualną. Pożądanie responsywne to ochota na keks, która pojawia się w trakcie trwania stymulacji seksualnej, a nie przed nią. Ciało reaguje na dotyk, a dopiero później umysł odczuwa pożądanie.

Jeśli wygląda to tak jak opisujesz, to powinien to zrozumieć.
Harala
RoyalBaby

Post autor: Harala »

No to nieładnie z jego strony. Widać trafił Ci się egoista.Dla mnie osobiście zaspokojenie swojej partnerki jest najwiekszym priorytetem. Potem ja. Moze puść mu jakiś film na youtube jak sie zająć kobietą? Rozmawiaj z nim.
kaleila
RóżowePolo

Post autor: kaleila »

Dla chcącego nic trudnego jak by chciał to by sie wstrzymał. Chłopy w łóżku to egoisci.